Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני לא מצליח למצוא כאן המלצה כמו בכותרת, האם ידוע למישהו על חנות כזו? נמאס שהמוסך גובה 150 ש"ח וצפונה על שמן מנוע וכו'.

תודה!

פורסם

קצת רחוק יותר, משה חלפים בפתח תקווה, יש משלוחים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

יש יונדאי שופ בתושיה ת"א אבל כמעט בכל חנות חלפים תמצא שמנים מתאימים ופילטרים מקוריים.

• רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 30 דקות, Coro כתב:

יש יונדאי שופ בתושיה ת"א אבל כמעט בכל חנות חלפים תמצא שמנים מתאימים ופילטרים מקוריים.

לפני 5 דקות, Tom_22 כתב:

כל אזור יצחק שדה מלא בחנויות חלקי חילוף. 

פרוחזאד, צנטרל וכן הלאה. 

תודה רבה לכם! השאלה אם המחירים שם זולים? זול מבחינתי זה למשל שמן מנוע לקיה KIXX G1 5W30 4L ב90 ש"ח (זה מה שקראתי שצריך, אשמח להערות אם זה לא מתאים)

פורסם

בספר הרכב שלך צריך להיות רשום מה התקנים והצמיגות הרצויים. 

ספציפית השמן שהזכרת נמכר למשל באוטוסטור ב-85 ש"ח . הם אומנם לא במרחק הליכה מהאזור, אבל לא הרחק מדי בחולון אם רוצים לבצע איסוף עצמי. 

לגבי החנויות ביצחק שדה, תרים טלפון או תעשה סיבוב לבדוק. 

פורסם

תודה לכולם, בדר"כ אני עושה טסט במממ בני ברק, אם מישהו מכיר מוסך אמין (שמוכן לעבוד עם חלפים שמביאים לו) וחנות חלפים זולה באזור זה הכי טוב

• תוכן חדש...