Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האוטו שלי איתי כבר הרבה זמן, ותכננתי לסחוב איתו עוד שנה שנתיים ככה.

מכאנית הכל פיקס, המזגן עדיין אחלה, גם ככה אני נוסע מעט - לא ראיתי סיבה להחליף.

לפני שנה נסעתי איתו מתל אביב לערבה ובחורף לאיזור צומת טללים, היה סבבה.

יום אחד, אחרי איזה שבוע וחצי שנתתי לו לנוח בחניה, אני נכנס לאוטו ומדליק, הטורים קופצים ואז הוא נכבה. מנסה שוב, הפעם עם טיפה גז - הטורים מזנקים וממשיכים לטפס עד שכיביתי באזור ה5500.

ניסיתי שוב אחרי שעה - אותו דבר.

אחרי גרר למוסך, לקח להם כמה ימים למצוא מה הבעיה - מסתבר שחולדות הסתובבו מתחת למכסה מנוע וכרסמו שם כל חלקה טובה.

במוסך אמרו לי שניקו וריתכו, אבל שלא יודעים כמה זמן זה עוד יחזיק.

אז האוטו נסע איזה חודשיים והכל היה בסדר, ואז פתאום - שישי בערב רוצים לחזור לתל אביב והאוטו לא מניע. נדלק וישר נכבה, ואחרי זה לא מצליח (היה לי ברור מהרעש שהמצבר חזק, אבל האוטו לא מניע). ניסינו בכל זאת עם כבלים וכלום.

בא מחלץ של שגריר, ניסה, חתך, חיבר ועוד קצת וכלום. שוב גרר למוסך.

הפעם הם גילו מהר שזה איזה פיוז שרוף כתוצאה מהנזקים המצטברים. ואמרו לי שהאוטו כבר גמור ושאין טעם (או רצון מצידם) להמשיך לתקן אותו.

אני כותב את כל הסיפור הזה כדי לשאול לדעתכם. האם זה נשמע כמו נזק שאפשר עוד לתקן כדי שהאוטו יחזיק איזה שנה? או שעדיף כבר להחליף?

כבלים לא עזרו.

פורסם (נערך)

אפשר לתקן הכל, מה בדיוק נעשה כדי להחליט שהאוטו כבר "גמור" ?
כן, יש כנראה בעיה בחיווט, למוצא מישהו שיודע באמת לבדוק את כל החיווט כרואי היה בעייתי לפי הדמיון שלי
אבל אפשר גם להחליף את כל הצמה קומפלט, לא יודע מה המחיר אבל זה הרבה יותר פשוט מאפשר לחפש בעיות חיווט, זה כנראה הפתרון הכי יקר אך הכי פשוט.
יכול להיות גם שהפתרון הוא פשוט במידה והנזק נראה לעין פשוט לסדר את המגעים, אבל לך תחפש מישהו אמין ומצד שני לך תדע מה כבר עשו לך ברכב

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
  • תוכן חדש...