Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתח לשכפול

husky
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קיבלתי רק מפתח אחד עם הרכב.

איפה ניתן לשכפל מתפח בחיפה ליונדאו I20 ?

מה העלות ?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי husky
פורסם (נערך)
בתאריך 3.4.2024 בשעה 13:29, husky כתב:

קיבלתי רק מפתח אחד עם הרכב.

איפה ניתן לשכפל מתפח בחיפה ליונדאו I20 ?

מה העלות ?

תודה.

מה העלות היותר זולה לשכפול מפתח ואיפה זה מתאפשר? 

עריכה אחרונה על ידי husky
פורסם (נערך)

אתה יכול לשכפל מפתח בלבד ללא שלט. כמדומני סביב 200-250₪. 

לא מכיר עסקים בחיפה, אם תהיה באזור המרכז, אני הייתי מאוד מרוצה מפאר המנעולים בפ"ת. 

אגב, הייתי מזדרז במקומך, כי אם חלילה יאבד המפתח העלות תהיה גבוה בהרבה.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי topop
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 12 שעות, topop כתב:

אתה יכול לשכפל מפתח בלבד ללא שלט. כמדומני סביב 200-250₪. 

לא מכיר עסקים בחיפה, אם תהיה באזור המרכז, אני הייתי מאוד מרוצה מפאר המנעולים בפ"ת. 

אגב, הייתי מזדרז במקומך, כי אם חלילה יאבד המפתח העלות תהיה גבוה בהרבה.

בהצלחה.

נכון לא כדאי לחכות.  ננסה מחר. אמרו לי את אותו מחיר שאמרת בחיפה.  נעשה ללא שלט. אפשר להוסיף אח"כ שלט אם צריך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בסוף המשכפל לא היה כזה נחמד

היה לו קשה ללכת לרכב עוד דקה

ששאלתי לגבי הקוד שאל אם אני מבין במחשבים

המחיר 200-250 ש"ח שנתן בהתחלה שונה כי אמר שהרכב מורכב ולקח בסוף 350 ש"ח

בדקתי את המפתח וזה היה בסדר

שהגעתי לאוטו אחרי  ששילמתי האוטו הבהב באורות אזהרה

נסעתי אל המוכר והוא אמר שאולי לחצתי בטעות .. אני לא לוחץ סתם

זה היה נראה כמו משהו שקשור למחשב / אימובילייזר- הסתדר בסוף - נקווה שהבעיה לא תחזור על עצמה

פורסם

350 זה קצת מעל הסקאלה העליונה לגבי מפתח בלבד (כולל שבב של האימובילייזר). בד"כ 250 עם הנחה מסוימת אם אתה לוקח 2. איזה רכב זה שהוא "מורכב במיוחד"?

ד"א כשאני קונה רכב -- כמעט דבר ראשון מברר אם יש בו התקנות לא נחוצות כגון אימובילייזר לא מקורי, איתוראן ישן, קודנית מיותרת וכו'. מתישהוא הדרעק הזה יעשה צרות וביום יום הוא עשוי לזלוג מתח מה שלא טוב למצבר. 

חשמלאי רכב לא מתים להתעסק בזה אבל לכל אחד מהם יש מישהו שהוא מכיר שמגיע אליך הביתה. העלות כ-300-350 ש"ח תלוי מה יש לך שם (כספת למשל זה עוד 100 ש"ח).  

• רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
בתאריך 9.4.2024 בשעה 21:48, Jack457 כתב:

350 זה קצת מעל הסקאלה העליונה לגבי מפתח בלבד (כולל שבב של האימובילייזר). בד"כ 250 עם הנחה מסוימת אם אתה לוקח 2. איזה רכב זה שהוא "מורכב במיוחד"?

ד"א כשאני קונה רכב -- כמעט דבר ראשון מברר אם יש בו התקנות לא נחוצות כגון אימובילייזר לא מקורי, איתוראן ישן, קודנית מיותרת וכו'. מתישהוא הדרעק הזה יעשה צרות וביום יום הוא עשוי לזלוג מתח מה שלא טוב למצבר. 

חשמלאי רכב לא מתים להתעסק בזה אבל לכל אחד מהם יש מישהו שהוא מכיר שמגיע אליך הביתה. העלות כ-300-350 ש"ח תלוי מה יש לך שם (כספת למשל זה עוד 100 ש"ח).  

יונדאי I 20 ..

יכול להיות שהוא ניסה להרוויח עלי כסף ואני רציתי לסיים עם השכפול ..

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...