Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חח לפי המפרט והקישור מדובר ב8 אינץ -6.5 לא ניכנס אז אתה הולך ל8?

איפה בדיוק אתה רוצה למקם ולקבע אותם? בדלת? ולמה קווקסיאלים מה דעתך על קומפוננט מסידרת הבול פוואר?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אופס טעות שלי,באתי להזמין היום כבר תkenwood טוב שאבא שלי אמר לי שהחור לא 6.5 .

קיצור יש לי תקציב של 250 עד 300 שקל לרמקול 5 ורבע אינץ' אז תמליצו לי בבקשה למשהו.

פורסם

אם זה לדלתות ואתה רוצה במה קידמית חמודה [מצריך לרוב הגברה חיצונית כדי להפיק את המירב]

האופציה הכי יעילה שעומדת לרשותך בהתאם לדרישות ולתקציב היא:

קומפוננט-Magnat Bull Power 213 5.25

50RMS ולדעתי שומעים ניפלא ביחס למחיר הסביר ביותר

מחירם נע בין 280-350

אני לפני איזה חודש וחצי הייתי אחרי לשכת גיוס בעצמאות [לא זוכר תשם של החנות] יצא לי לראות אותם ב300 שקל אם אני זוכר נכון

לך תישמע אותם אם תאהב קח אותם לדעתי הם מעולים ביחס לתקציב.

פורסם
אם זה לדלתות ואתה רוצה במה קידמית חמודה [מצריך לרוב הגברה חיצונית כדי להפיק את המירב]

האופציה הכי יעילה שעומדת לרשותך בהתאם לדרישות ולתקציב היא:

קומפוננט-Magnat Bull Power 213 5.25

50RMS ולדעתי שומעים ניפלא ביחס למחיר הסביר ביותר

מחירם נע בין 280-350

אני לפני איזה חודש וחצי הייתי אחרי לשכת גיוס בעצמאות [לא זוכר תשם של החנות] יצא לי לראות אותם ב300 שקל אם אני זוכר נכון

לך תישמע אותם אם תאהב קח אותם לדעתי הם מעולים ביחס לתקציב.

האיכות שלהם בלי מגבר תהיה טובה יותר מהבול פאוור הרגילים שעולים 220 שקל? גם אני עומד לקנות כאלה ולא יודע אם שווה את ההוספה של 130 שקל

306T

פורסם

כן שמעתי אותם גם ללא מגבר ומפאנל קנווד שמוציא 50*4 פיק.

בכל מקרה דעתי לא תיהיה אובייקטיבית ושום דיעה נחרצת של אף אחד אחר.

כל מה שעלייך לעשות הוא ללכת בעצמיך ולשמוע את השילוב המבוקש ולהחליט לבד אם הדבר עונה לדרישותייך.

בהצלחה

פורסם

יצא לי לשמוע בעבר קנווד 6.5 2WAY מקדימה ואני לא אהבתי מה ששמעתי. תתחדש בכל מקרה.

בדרך כלל לפני שמזמינים וקונים וזורקים כסף על משהו . דואגים לבדוק ולשמוע ולהיתרשם לפני קניית המוצר. לפעמים הבאות תחשוב על כך.

לדעתי חבל על הכסף שזרקת כרגע על הרמקולים מג'ייף האילו.

אבל החאט כבר נעשה .

כל מה שנותר לי לאחל לך זה פנאן ותתחדש.

פורסם
יצא לי לשמוע בעבר קנווד 6.5 2WAY מקדימה ואני לא אהבתי מה ששמעתי. תתחדש בכל מקרה.

בדרך כלל לפני שמזמינים וקונים וזורקים כסף על משהו . דואגים לבדוק ולשמוע ולהיתרשם לפני קניית המוצר. לפעמים הבאות תחשוב על כך.

לדעתי חבל על הכסף שזרקת כרגע על הרמקולים מג'ייף האילו.

אבל החאט כבר נעשה .

כל מה שנותר לי לאחל לך זה פנאן ותתחדש.

זה 1way

ויותר טוב מredsound שהיה לי זה בטוח!.

חוצמזה הזמנתי בגלל ששמעתי ברמקולי 9*6 של חבר שלי שגם מחברת kenwood והתלהבתי.

אני יודע שזה לא אותו רמקול אבל זה אותה חברה

• תוכן חדש...