Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2010 

נסע 80,000

מאנשים שאני מכיר, שמורה מאוד.

גם כאשר עמדה, הניעו כל כמה זמן.

מחיר 17,000

מנסיונכם האם זה רכב שעושה הרבה תקלות?

ממליצים?

פורסם

יש היסטוריית טיפולים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הם קנו רכב כזה מודל 2008 לפני 4 שנים בדיוק עם 50000 ק"מ בלבד ב17500. 

היום הוא עם כ150000 ק"מ ונוסע מצויין .

פה ושם היה בלאי , משולשים ורדיאטור למשל אבל יחסית למחיר הקנייה הנמוך הוא ממש משתלם.

אני כל הזמן מבקש מהם להקפיד על התחזוקה כי התמורה מהרכב הזה טובה מאוד וחבל שיתבלה עקב הזנחה.

פורסם

ותמיד צריך שקניה של רכב בשנות העשרה לחייו הוא סוג של הימור ולכן צריך ה-מ-ו-ן מזל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אבא שלי מחזיק אחת כזו מ2009 (הוא קנה אותה חדשה) - כרגע היא עם קצת פחות מ200K ק"מ אם אני זוכר נכון,
אמינות מצויינת, נוחה ולא יקרה באחזקה.

פורסם

הנוחות של טידה הפתיעה אותי לטובה .

יש לי ניסאן נוט שחולקת הרבה רכיבים עם הטידה כך שיש לי בסיס להשוואה .

טידה שקטה יותר באופן ניכר.

פורסם

דיברתי עם כמה שמחזיקים טידה, ושמעתי רק מחמאות רכב אמין נוח ואפס תחזוקה

המחליפה של קורולה (בשנתונים הישנות) שנמאס כבר מלראות אותה ואת הגל של המחיר שתפסו

• מעניין 1
  • תוכן חדש...