Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע לגבי רכישה עד 35000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שאלה ראשונה, האם הגיר הרציף הבעייתי (אחרי קריאת המון תגובות על כך) של ה-SX4 (2012-2014) קיים גם בסוזוקי סוויפט מאותם שנתונים?

שאלה שנייה, האם מחירון לוי יצחק הוא הקובע? (עובר לרכב אחרי הרבה שנים על אופנועים)

מחפש, כאמור בתקציב הנ"ל, ולאחר בדיקות הבנתי שברכבים בני 8-10 שנים עדיף לי ללכת על גיר אוטומט רגיל, וצמצמתי לכמה אופציות. אשמח לשמוע דעות לגבי אמינות, עלויות אחזקה ובכלל (שימוש - רגיל, כ-10-12000 ק"מ בשנה, מתכנן להחזיק ל-4-5 שנים) -

אופציה אחת - הונדה סיוויק האצ'בק החדשה 2014-2015 (1.8 ליטר, 142 כ"ס, גיר 5 הילוכים), המועדפת עליי, רק מודאג מעלויות אחזקה וביטוח. כמו כן האם קילומטרז' של 150-160,000 בעייתי? האם יש טיפול ענק באיזור?

אופציה שנייה הסוזוקי סוויפט 2012-2014 (1.25 ליטר, 94 כ"ס, גיר 4 הילוכים), אלא אם כן הגיר שלו כמו של ה-SX4.

אופציה שלישית - מאזדה 2 2012-2014 (1.5 ליטר 103 כ"ס, גיר 4 הילוכים) - אני רואה שהיא נמכרת הרבה מעל המחירון של לוי יצחק.

אופציה אחרונה ופחות ריאלית - mini one 2012-2013 (1.6 ליטר 98 כ"ס, גיר אוטומטי/טיפטרוניק) - עושה חשק, אבל מודאג מעלויות אחזקה וביטוח ולא מוצא מידע לגבי הגיר ואמינותו.

תודה מראש

פורסם

הגירים הרציפים הבעייתיים בסוזוקי כבר הוחלפו מזמן במסגרת אחריות מורחבת של היצרן בכאלה שאינם בעייתיים.

הרכיב הבעייתי במיני הוא יותר המנוע (פרינס שפותח יחד עם פיג'ו סיטרואן)

ההונדה שורדת יפה גם בקילומטראז' גבוה.

המאזדה 2 (לעניות דעתי) overrated.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 35 דקות, zvit כתב:

הגירים הרציפים הבעייתיים בסוזוקי כבר הוחלפו מזמן במסגרת אחריות מורחבת של היצרן בכאלה שאינם בעייתיים.

הרכיב הבעייתי במיני הוא יותר המנוע (פרינס שפותח יחד עם פיג'ו סיטרואן)

ההונדה שורדת יפה גם בקילומטראז' גבוה.

המאזדה 2 (לעניות דעתי) overrated.

וזה אותו גיר גם בסוויפט? הבעיה שאני לא יכול לדעת אם הגיר אכן הוחלף...

לפני 19 דקות, פאביה כתב:

אנחנו עם SX4 2012 כבר 4 שנים עד כה ללא בעיות בגיר 55555 

תודה, האם הוחלף הגיר במסגרת אחריות מורחבת כמו שכתבו מעליי?

פורסם
לפני 38 דקות, yoav911gt2 כתב:

לsx4 הייתה תיבה פלנטרית עם ארבע הילוכים.

לקרוסאובר היה רציף מ2013 ועד 2017.

אולי אני טועה, אבל ממה שקראתי ל-SX4 היתה תיבה רציפה וגם לו היו בעיות (בנוסף לקרוסאובר)

פורסם
לפני 9 שעות, yoav911gt2 כתב:

אולי הייתה בעולם, אבל ממה שאני מכיר וחיפוש כתבות השקה בגוגל, לפה היא לא הגיעה. 

כמה כתבות בנושא:

1

2

3

כנראה שטעיתי, אנשים דיברו על SX4 והכוונה היתה לקרוסאובר לגבי תקלות הגיר, תודה על העדכון

• תוכן חדש...