Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום יצא לי לראות מיצובישי קולט עם פס הצללה לחלון הקדמי ברכב שהודבק מתוך הרכב.

השאלה שלי היא מהיכן אני יכול באזור הקריות להשיג פס כזה?

היה לי פס רגיל, אבל הוא כולו נקרע והתבלא ולכן נאלצתי להורידו.

אשמח אם תעזרו לי

בברכה,

שגיא ישראל

פורסם

הבן אדם פשוט לקח נייר שחור להשחרת חלונות גזר ממנו פס בעווי הרצוי והדביק על החלון מבפנים זה הכל.

אם תשים לב בתמונה אני גם כן עשיתי את אותו הדבר אפילו הוספתי מדבקה מבפנים ועליה גם הדבקתי את הפס.

אני גר 40 ד"ק נסיעה ממך אם אתה רוצה תגיע אלי אני אעזור לך לעשות אחד כזה גם כן באוטו שלך.

DSCF1303_resize.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בכל צבע שתרצה! זה לא משנה! יש כל מיני צבעים לנייר השחרה(זה שקוראים לו "השחרה" זה לא אומר שהוא חייב להיות בצבע שחור) בקיצור אם תרצה תצור איתי קשר בפרטי ואני אעזור לך.

יש לי מקום שמוכר כל צבע שתרצה(סה"כ 25 ש"ח ל 3X1.2 מטר שזה זול לפי דעתי).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בצבע לבן לא.אבל יש גם כן נייר כזה שמדביקים אותו מבפנים והוא בא בצורה של חורים(כמו הוילון השחור ששמים לשמשה האחורית) כזה יש בצבע לבן.

פורסם
עזוב אלפיין, עדיף מדבקה של ריגר. תלך לחנות שלטים, והם ידפיסו לך כל מדבקה שתרצה. השאלה היא לשם מה אתה צריך את הפס הזה?

פליקס

תשמע פליקס כל אחד והטעם שלו! לי אישית יש מערכת באוטו של אלפיין ואני אישיתי בכיף שלי לשים מדבקה של אלפיין! אתה רוצה מצידי תשים מדבקה של נ נח נחמ נחמן מאומן.
פורסם
תשמע פליקס כל אחד והטעם שלו! לי אישית יש מערכת באוטו של אלפיין ואני אישיתי בכיף שלי לשים מדבקה של אלפיין! אתה רוצה מצידי תשים מדבקה של נ נח נחמ נחמן מאומן.

"לי באוטו יש מערכת של אלפיין!',תראו גם מדבקה..! בואו וקחו לי אותה !!"

אחי אני ממליץ לך להוריד אותה... לא חסר אנשים מטומטמים... שיפרצו רק בגלל שהם רואים מדבקה של אלפיין...לי יש מדבקה בדיוק כמו שלך.. שקיבלתי מהתקנת האזעקה. ואני לא מדביק אותה בדיוק מהסיבה הזאת!!:?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אתה אומר שהפורץ יקח גם את המדבקה הוא רק את הרדיודיסק.

לא חכם לשים מדבקה של המערכת שיש לך, ובמיוחד לא לפרסם על כך באינטרנט. לא חסר חארולת עם מחשב

לדעתי פס דק יפה עם טעם יהיה יפה, לא ריגר, לא אלפיין, לא כלום. פס ודי.

עידן

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...