Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדברי , אם תיסתכל תראה שאין שום איזכור לקרוס /מצב שבוא הטויטר יחובר לקרוס..אני מדבר אפילו על חיבור הפשוט ביותר [מקבילי] לאלמנט אחר כמו מידבאס 6.5 ושניהם מחוברים ליציאת הגברה בלי שימוש בקרוס וחיתוך . ומצב שכזה התייחסתי בדומה למצבו של פותח הדיון.

========

הכל תלוי בנסיבות.

כמו שתגיד שרמקול 6 אינץ' מסוגל להפיק תדר של 30 הרץ , מן הסתם הוא לא יצליח לרדת כל כך נמוך ולכן הסאב נכנס כאן לתמונה. :).

.

נו , אתה בעצמיך אומר את התשובה בעקיף. כל דרייבר בנוי אחרת להדגיש אפקטים ותדרים מסויימים בעיקר מאשר דרייבר הבנוי אחרת בעל תפקיד אחר.סה"כ יש סיגנל מוגבר ביציאה שמזין את האלמנטים וכל אלמנט ידגיש הכי טוב את התדרים הייעודיים שבעיקר עבורם הוא משמש ותוכנן.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סביר להניח שאם אחרי התקנה של הטווטרים הללו ייצא מתוך הרכב שלך אדיופיל אמיתי, הדבר הראשון שהוא יעשה זה: ייזנק לכיוונך, יתפוס אותך בחולצה ויינגח לך בפנים.

סביר גם להניח שאתה לא אדיו פיל אמיתי וגם לא ממש איכפת לך מה אנשים כאלה חושבים על המערכת שלך.

בו נבחן הבעד\נגד

בעד:

* עלול לעזור לשחזר תדרים גבוהים.

* אפקט ה"פוזה" לחברים שממש לא מבינים במערכות.

נגד:

* סביר להניח שמוצר באיכות מאוד נמוכה שכן כאשר נותנים לך משהו בחינם, העלות שלו להם כנראה שואפת גם לחינם (אולי כמה שקלים בודדים). בהתחשב שדברים זולים אינם איכותיים בדרך כלל ניתן להסיק שמוצר יהיה לא איכותי ועלול לפגוע באיכות הכוללת.

מכיוון שאין לך אפשרות לכוון את העוצמה של טווטר כראוי או לשלוט על החיתוך שמוזן אליו, אתה יכול להיות בטוח שהטווטר לא יתפקד כראוי. במה זה מתבטא: בעיקר בצליל צורם דומיננטי. לאנשים שאינם מעוניינים בדיוק זה יכול למצוא חן, אבל למי שכן זה יהרוס את כל החוייה שכן התדרים הללו יוצרים את הגובה של הבמה והאוזן הכי רגישה אליהם תחילה. אני ארחיק לכת שלי אישית טווטר צורח יכול להשכיח את האומנן, השיר, המערכת, הרמקולים, לאן אנחנו נוסעים ואיך קוראים לי. כל מה שאני ארצה זה שיכבו את המערכת ויתנו לאוזניים שלי מרגוע. לעומת זאת יש אנשים שאוהבים את זה.

על טעם וריח אין להתווכח.

המסקנה: תתקין (זה לא מסובך הריי) ותקשיב. אם אתה אוהב, על הכייפק. אם לא - תעיף אותם לכל השדים והרוחות, לאחר שדרסת אותם עם טרקטור.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

המסקנה: תתקין (זה לא מסובך הריי) ותקשיב. אם אתה אוהב, על הכייפק. אם לא - תעיף אותם לכל השדים והרוחות, לאחר שדרסת אותם עם טרקטור.

לדעתי זה מספיק עבורו ולא ניראה לי שתורתו של דרווין מעניינת אותו ובצדק..

פורסם

לדעתי תתקין שידגיש את התדרים הגבוהים

זה בתנאי שיש לך רמקולים זבל

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

אחלה , אין שום בעיה . תחבר במידה ולא תאהב את התוצר -נתק ושים בצד..

פורסם
לדעתי זה מספיק עבורו ולא ניראה לי שתורתו של דרווין מעניינת אותו ובצדק..

חברי, רק נסיתי לפלפל את השיחה. הריי את התשובה הזאת אפשר לענות לכל שאלה בפורום כמעט. מה נותר לנו? פורום משעמם חסר יכולת בידור.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם
בדברי , אם תיסתכל תראה שאין שום איזכור לקרוס /מצב שבוא הטויטר יחובר לקרוס..אני מדבר אפילו על חיבור הפשוט ביותר [מקבילי] לאלמנט אחר כמו מידבאס 6.5 ושניהם מחוברים ליציאת הגברה בלי שימוש בקרוס וחיתוך . ומצב שכזה התייחסתי בדומה למצבו של פותח הדיון.

========

נו , אתה בעצמיך אומר את התשובה בעקיף. כל דרייבר בנוי אחרת להדגיש אפקטים ותדרים מסויימים בעיקר מאשר דרייבר הבנוי אחרת בעל תפקיד אחר.סה"כ יש סיגנל מוגבר ביציאה שמזין את האלמנטים וכל אלמנט ידגיש הכי טוב את התדרים הייעודיים שבעיקר עבורם הוא משמש ותוכנן.

יפה אמרתי שהוא בנוי אחרת... הדגשה לצורך העניין היא הגברה של תדר מסויים (בנושא הזה בכל אופן).

כאשר ציינתי כאן עובדות לגבי ירידה או עליה בתדרים בדריברים מסויימים משמע הם לא יכולים! להוציא את התדר המסויים.

מה שאומר שאין כאן הדגשה, יש כאן מילוי חלל אשר היה קיים ללא הדריבר. לכן במקרה הנ"ל לא מדובר על הדגשה אלא בעצם הוספה של תדרים שלא היו קיימים בשמע בכלל!

לכן הטעות הינה אצלך ולא אצלי. וכמובן המונח הדגשה אינו נכון בהכרח בנושא זה.

יש צלילים שאכן יודגשו ויש כאלו שבכלל יווצרו בגלל שהם לא היו יכולים להיות קיימים לפני כן ללא הדריבר המסויים.

פורסם
. לכן במקרה הנ"ל לא מדובר על הדגשה אלא בעצם הוספה של תדרים שלא היו קיימים בשמע בכלל!

תדרים שלא היו קיימים בשמע. אילו תדרים שאכן קיימים בסיגנל המוגבר ולא מקבלים ביטוי בדרייבר מסויים ועם דרייבר יעודי הם מקבלים ביטוי ויודגשו על ידו מעצם יכולתו להשמיע אותם . משמע התדרים קיימים בכל מצב אבל תיצטרך אלמנט מתאים כדי להדגיש אותם ולהחיות אותם .

נקודה.

• תוכן חדש...