Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקניתי שבוע שעבר תרמקולים ואת הרדיו דיסק קיבלתי טוויטרים מתנה בשווי "100 שקל "

האם כדי לחבר את הגועל נפש הזה ?,אני אומר גועל נפש כי ראיתי על הקופסא שזה של exploshin משהו כזה אני רק נזכר ברדיו דיסק שהיה לנו שלהם ואני נגעל בעעעעעעעעעעע .

פורסם

מחבר אותם עם הרמקולים הקידמיים במקביל זאת אומרת + של טויטר עם +של המיד ו - של טויטר עם -של מיד.

הם אחלה ובסדר גמור ועושים את העבודה.

אני קניתי 4 זוגות כאילו ב20 שקל..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה לא מוסיף צלילים. זה מדגיש תדרים מסויימים שדרייבר אחר היה מתקשה להדגיש כיוון שהוא לא בדיוק מתוכנן ובנוי לכך.

קיצר תחבר תרגיש , לא תאהב תנתק תעיף.

פורסם
זה לא מוסיף צלילים. זה מדגיש תדרים מסויימים שדרייבר אחר היה מתקשה להדגיש כיוון שהוא לא בדיוק מתוכנן ובנוי לכך.

קיצר תחבר תרגיש , לא תאהב תנתק תעיף.

משמע מוסיף צלילים

פורסם

לא , כיוון שה"צלילים" [תדרים הללו ] כבר קיימים פשוט הטויטר ידגיש אותם טוב יותר מאלמנט אחר[לא טויטר] כיוון שהוא בנוי פיזית לכך -מה שבאלמנט אחר [אשר לא מתוכנן לכך] התדרים הללו לא היו מודגשים בצורה יעילה.

אם אתה רוצה לקרוא לזה להוסיף בבקשה ,אבל אל תכניס לי מילים לא נכונות לפה.

פורסם

שוב-זה מדגיש צלילים שלא שמענו ביעילות [ולא מוסיף אותם .אי אפשר להוסיף תדר שכבר קיים אלה רק להדגיש אותו]

פורסם

טוויטר בגלל שהמברנה שלו מאוד קטנה וקלה אז הוא יכול לזוז מאוד מהר שזה יוצר את התדרים

רמקול רגיל לא יכול להגיע להרצים גבוהים כמו הטוויטר בגלל זה הוא משמיע צלילים שהרמקול 6.5 לדוגמא לא מצליח להשמיע

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
שוב-זה מדגיש צלילים שלא שמענו ביעילות [ולא מוסיף אותם .אי אפשר להוסיף תדר שכבר קיים אלה רק להדגיש אותו]

הכל תלוי בנסיבות.

אם יש קרוס. משמע יש חיתוך של תדרים אשר מונע מהם להגיע לרמקול ולהפיק אותם.

מה שאומר שטוויטר במקרה הזה אכן יפיק תדר אשר לא היה קיים בלעדיו במערכת עצמה.

מה גם שאני לא מאמין שרמקול 6 אינץ' לצורך העניין מסוגל להפיק תדר של 22KHZ כאשר הוא מחובר במצב של FULL RANGE או HIGHPASS.

אבל זה רק אני, אולי אני טועה , פשוט לא נראה לי הגיוני כל כך שזה יקרה כך.

כמו שתגיד שרמקול 6 אינץ' מסוגל להפיק תדר של 30 הרץ , מן הסתם הוא לא יצליח לרדת כל כך נמוך ולכן הסאב נכנס כאן לתמונה. :).

תקנו אם יש טעות בדברי.

כמו כן מדובר כאן על מערכות סטנדרט , של יום יום ולא דברים נוצצים ברמת HI-END וכו'.

• תוכן חדש...