Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לומינה 3100 והיא שותה הרבה דלק וביצועי המנוע אינם טובים יחסית ללמומינה שאצל דודי מאותו מודל 1995 אמרו לי תוסיף לדלק תוסף אני רוצה לדעת מה סוג התוסף המתאים ומה הוא עושה בדיוק

ומתי להוסיף אותו

פורסם

44K זה תוסף לניקוי הפיח מהשסתומים, הוא התוסף המומלץ ביותר והרבה מוסכים משתמשים בו, אם אתה רוצה הסבר טוב יותר חכה לניצן, הוא מבין בזה יותר ממני.

אתה יכול להשיג אותו בכל חנות חלפים או לחילופין אוטו דיפו אבל הם לוקחים מחיר יקר, מחיר למיכל אחד של 44K אמור לעלות בערך 70-80 שקל.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אתה רוצה תוסף או פתרון??

צריכת דלק גבוה וביצועים נמוכים יכולים לנבוע ממספר סיבות...ורצוי להגיע למוסך כדי לאתר אותן..

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
קניתי לומינה 3100 והיא שותה הרבה דלק וביצועי המנוע אינם טובים יחסית ללמומינה שאצל דודי מאותו מודל 1995 אמרו לי תוסיף לדלק תוסף אני רוצה לדעת מה סוג התוסף המתאים ומה הוא עושה בדיוק

ומתי להוסיף אותו

בתור התחלה ממליץ על טיפול גדול (מסננים, מצתים וכד') ובדיקה של חיישן למדה ו/או רקבונות/חורים בסעפת הפליטה (קרוב לחיישן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דבר ראשון קנית רכב אמריקאי בעל מנוע בנפח 3100 סמ"ק. למה ציפית? לצריכת דלק של סיריון 1000?

דבר שני, הביצועים. איזה מודל האוטו של דוד שלך? כמה קילומטרים הוא עשה וכמה אתה? מתי טופל (ואיך, לא פחות חשוב) לאחרונה הרכב שלך?

תעשה לרכב ישור קו (תריץ חיפוש) ואז תראה אם יש שיפור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...