Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונקשן של 40-50 דק’ בציריך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתי הנסיעה ולאן?

בינתיים כל נושא הגעת החברות הזרות לת"א תלוי באוויר ולא צךוי.

אם מדובר ביעד של אלעל (ניו יורק, בוסטון, מיאמי אן לוס אנג'לס הייתי מזמין דרכם, ואם ביעד אחר דרכם עם טיסת המשך של ג'טבלו או אלסקה, שאתם יש לאלעל הסכל קודשייר. או מחכה עוד שבוע לפתיחת הקודשייר עם דלתא (שיש בו שיתוף גם למועדוני הלקוחות, וכנראה אפשרות להזמין דרך דלתא ברוד שלהם). היתרונות הם סבירות נמוכה לביטול על ידי החברה ותנאים טובים לשינוי או ביטול על ידך. מניח שאפשר יהיה לעשות קונקשנים לדלתא באירופה, שפחות מסורבלים מקונקשנים בארה"ב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

9.1 לניו יורק או יעד קרוב.

אלעל 1300-140

סוויס 700. מתכננים לטוס לישראל החל מ 8.1

אין יעד בפחות מ 500 דולר (עם מזוודה) לחברה ישראלית, שיש ממנו המשך סביר לאזור נ.י.

אם זה יוצא 1000$ אקח כבר את הישיר.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 18 שעות, tinoki כתב:

קונקשנים אחרים ארוכים במיוחד.

מה זה ארוכים במיוחד? 3 שעות?6?9?

אם זה 3 שעות אז הייתי הולך על כאלו ובייחוד עם ילדים.

עשיתי קונקשיין רצחני בחזרה מהודו עם איירפלוט, בערך 40 דקות וכמובן עם המזל שלי, הגעתי ממש כשסגרו את הגייט - לרוץ במשך רבע שעה זה לא כיף בכלל.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

מדובר בהימור על כסף (מחיר טיסה) מול הסיכון לביטול. נראה לי שבנסיבות שלך לא הייתי לוקח סיכון. אבל זה אני. אתה מדבר על נסיעה שאינה סובלת דיחוי, אם קבוצת לופטהנזה תחליט ברגע האחרון לבטל את הטיסה תשאר תקוע, ואז גם אם תמצא מושבים באלעל הם יהיו יקרים מאוד.

מה שכן, לאלעל הסכם קודשייר עם סוויס, אז נסה לארגן את הקטע לציריך בטיסה המופעלת על ידי אלעל (איח לי מושג האם בימים טרופים אלה השת"פ פועל). כמובן צריך לבדוק מחיר, אבל תרויח כרטיס של סוויס עם טיסה שהסיכוי שתתקיים גבוה. שים לב שאני בכלל לא מדבר על קןנקשן עצמאי, בזה בוודאי שלא הייתי מסתכן.

ועניין אחרון - לאלעל יש איזה 5 טיסות ביום לניו יורק ולניוארק. סרקת את כולן, גם בשעות הפחות פופולריות?

אגב, למרות שכנראה אחטוף כאן דלי של רותחים או צוננים, בוא נתייג את @סלע

במצבים כאלה סוכן נסיעות בשר ודם שמכיר את הפרטים הקטנים ייתן כנראה את הפתרון הטוב ביותר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין דבר יותר מבאס מלהפסיד קונקשיין ולדפוק את הטיול 

גם להגיע בלי מזוודה לא כיף גדול.

פחות משעתיים אני בחיים לא אקח. וגם עם שעתיים וחצי כבר פספסתי טיסה בגלל עיכוב ביציאה.

ככל הניתן רק טיסה ישירה ואם לא קונקשיין שיש בו הרבה טיסות המשך ליעד

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה עם לקחת טיסה מהארץ ללונדון או אמסטרדם, להעביר יום ולמחרת להמשיך משם עם שני כרטיסים נפרדים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ומה ירוויח? כל הסיפור הוא חסכון כספי. עוד 2 לילות במלון (אחד בכל כיוון) יעלו כמו עוד 2 כרטיסי טיסה. שלא לדבר על ההתנהלות עם תינוק.

כאן כבר מכירים את הגישה שלך, היא מותאמת למגבלות שלך על מנת לשבור את הישיבה הממושכת במטוס. לזוג הזה צרכים אחרים - מינימום מחיר ומינימום טרטור עם תינוק.

פורסם (נערך)

לשבור רצף זה דבר אחד. לצאת מהשדה, לנסוע למלון, לשהות בו לילה, לחזור לשדה ולעשות צ׳ק אין זה סיפור יותר מורכב, במיוחד כשאתה מטופל בתינוק, ובעיקר הוא הרבה יותר יקר. וזה בלי לדבר על הצורך להתארגן למזג אוויר חורפי אמיתי. הרי מלון סביר בעיר מרכזית באירופה, כזו שיש ממנה טיסות לניו יורק, כולל תחבורה וכלכלה יעלה כמה מאות אירו ללילה, בדיוק מה שפות״ש רוצה לחסוך. ומלונות סמוכים לנמה״ת יהיו או יקרים או לא נוחים.

פורסם

לא מסכים. דירת אירבננבי קרובה זה לא סיפור יקר ואתה פותח את עצמך לכל החברות שלא טסות היום מישראל. לפעמים השבירה לשני כרטיסים נפרדים חוסכת לא מעט 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

מה שכן, לאלעל הסכם קודשייר עם סוויס, אז נסה לארגן את הקטע לציריך בטיסה המופעלת על ידי אלעל

אין

לפני שעתיים, sperial כתב:

ועניין אחרון - לאלעל יש איזה 5 טיסות ביום לניו יורק ולניוארק. סרקת את כולן, גם בשעות הפחות פופולריות?

וודאי. הכל יקר ממש

לפני שעה, Night Driver כתב:

מה עם לקחת טיסה מהארץ ללונדון או אמסטרדם, להעביר יום ולמחרת להמשיך משם עם שני כרטיסים נפרדים?

הכרטיס הישראלי ללונדון יקר מאוד. אין חברות זרות בתאריך הנל

לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

מה זה ארוכים במיוחד

17 - 20 שעות

לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

לא מסכים. דירת אירבננבי קרובה זה לא סיפור יקר ואתה פותח את עצמך לכל החברות שלא טסות היום מישראל. לפעמים השבירה לשני כרטיסים נפרדים חוסכת לא מעט 

גם חשבתי על זה, לילה בציריך. 

בסופו של יום אין לי באמת בעיה לשלם כרטיס באלעל. סתם מרגיש לי דפוק לשלם מחיר כזה ואני גם חובב קונקשנים.

די הגעתם אותי עם הניסיון בציריך. נראה לי שאסגור על זה ואשים בתיקים סמארט תג.

אנסה לארגן מקום קרוב יותר ליציאה בטיסה הראשונה, ולשלוח גם את עגלת התינוק בנתב”ג עם המטען ולא בגייט, ככה ייחסכו כמה דק’ בקונקשן.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 10 דקות, tinoki כתב:

17 - 20 שעות

אז צריך לברר כמה יעלה שהייה בציריך. אולי ישתלם לך.

לא לשכוח להוסיף עלות מונית הלוך חזור וארוחות במידה ולא מוגש במלון.

בשביל הצחוקים, בדקתי המחירים די משתלמים - ניחשתי שמדובר בילד בן שנה והטיסה בפסח 24.

screenshot-www_he.kayak.com-2023_12.25-22_43_12.png.fc37f3b1365cbe069fa6bf7e6c486e60.png

היה מלון יותר זול ב300 שקל. אבל המרחק וגם התגובות שהמרחק סביר יחסית ומדובר על 10 דקות הליכה (ממליץ לבדוק באופן מדוקדק יותר את הנושא).

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

יפה. זה 450 דולר. תכפיל בשניים (אם צריך גם בדרך חזרה, פות״ש לא כתב על הקונקשן הזה) וקיזזת את המחיר של טיסה ישירה באלעל. ובטיסה הישירה הלוגיסטיקה הרבה יותר פשוטה, במיוחד כל נושא הציוד והמזון לתינוק.

פורסם
לפני 7 שעות, tinoki כתב:

בכללי אני מעדיף לנסוע עם מטען יד בלבד. כאן אני נוסע לחתונה משפחתית עם אשתי והתינוקת וחייב מזוודה לבגדי האירוע וכמובן ביגוד חורפי.

עם תינוקת ממש לא הייתי עושה את זה.

מעבר לעובדה שהתעסקות עם עגלה (או תינוקת על הידיים) זה עוד טרטור, וזה מגביל את היכולת שלכם "לרוץ" בשדה, יש גם סיכוי שתהיו בין האחרונים שיורדים מהמטוס בציריך (לא כיף גדול להידחף עם תינוקת במעבר).

אני כבר לא מדבר על מה קורה אם מפספסים קונקשן או המזוודה לא מגיעה. 

זאת החלטה שלך, אבל אני בהתחשב בפרטים, הייתי מציע לחפש טיסה עם קונקשן של מספר שעות, טיסה ישירה או לבדוק אופציות אחרות יום לפני ויום אחרי.

• אהבתי 1

פורסם

בהינתן ומדובר בתינוקת, הסיכון המשמעותי פה הוא לא שהמזוודה לא תגיע אלא שהעגלה לא תגיע, ואז אתה בבעיה גדולה מאוד. לא הייתי לוקח סיכון כזה.

• תוכן חדש...