Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונקשן של 40-50 דק’ בציריך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתכנן לנסוע בעזרת השם לארה”ב. יש טיסות סוויס עם קונקשן 50 דק’ בהלוך ו 40 דק’ בחזור.. קונקשנים אחרים ארוכים במיוחד.

מה הסיכוי להספיק / לפספס את טיסת ההמשך? לא מכיר את הטרמינל שם. מעריך כי יש בדיקה בטחונית גם בקונקשן. בסוויס ציריך המטוס מחכה או שולח נציג לגייט שיריץ את הנוסעים כמו בטורקיש?

והאם יש סיכוי כלשהו למטען לעבור?

מה מדיניות החברה לגבי העלאה על טיסות ההמשך?

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השדה בציריך מאוד קומפקטי ויעיל. זמן הקונקשן המינימלי, על אותו כרטיס, עומד לדעתי על 40 דקות. 50 דקות זה אפשרי בהחלט.

עם זאת, כל עיכוב קטן, בין אם בהמראה מישראל, ביציאה מהמטוס ועוד, יכול לגרום לך לפספס את הטיסה, ולמרות המוטיבציה של סוויס שתספיק לטיסת ההמשך, הטיסה לא תמיד תחכה.

הם תמיד יכולים לשים אותך על טיסת המשך של חברה אחרת שיש להם הסכמים איתם, דוגמת יונייטד, אבל בטיסה לארה"ב זה יכול להיות טרטור רציני.

• רעיון טוב! 1

פורסם

הקפד לקנות את הכרטיס ישירות מחברת התעופה מתל אביב לארצות הברית. ככה החברת תעופה אחראית. אחרת אחרת פספסת. 

אוהד

פורסם
לפני שעתיים, o_prime כתב:

הקפד לקנות את הכרטיס ישירות מחברת התעופה מתל אביב לארצות הברית. ככה החברת תעופה אחראית. אחרת אחרת פספסת. 

אוהד

אם אני רוכש אותו באתר אחר ככרטיס קונקשן ולא העברה עצמית אזי החברה אינני אחראית?

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

השדה בציריך מאוד קומפקטי ויעיל. זמן הקונקשן המינימלי, על אותו כרטיס, עומד לדעתי על 40 דקות. 50 דקות זה אפשרי בהחלט

מה לגבי המטען?

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני שעתיים, o_prime כתב:

אוהד

לא קשור לחברה אלא לכרטיס אחד עם קונקשן ולא שתי טיסות נפרדות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 46 דקות, tinoki כתב:

מה לגבי המטען?

היה לי שנה שעברה קונקשן של 40 דקות בשדה התעופה בוינה, שנחשב לשדה תעופה מאוד יעיל כאשר קונקשן של 25 דקות נחשב לזמן מינימאלי. אז אנחנו כן הספקנו לעשות את הקונקשן (למזלנו לא היה תור בביקורת דרכונים, ורצנו חלק מהזמן) אבל המזוודות לא הגיעו וקיבלנו אותן בערב (הן הגיעו בטיסה הבאה והובאו למלון על ידי שירות של שדה התעופה). ידענו מראש שהסיכוי שהמזוודות יגיעו איתנו נמוך ונערכנו בהתאם מבחינת אריזת תיקי העליה למטוס.

בקיצור, אם אתה עם ילדים קטנים, ממש צריך את המזוודה באותו היום של הנחיתה או מתרחק הרבה משדה התעופה שבו אתה נוחת בארה"ב- לך על הקונקשן הארוך יותר.

פורסם

1.בכל מקרה במידה ותפספס את הטיסה עקב עיכוב בטיסה הקודמת סוויס אחראית לטיסה חליפית, אז אין מה לדאוג.

2. בדר״כ בטיסות כאלו אין עיכובים, בניגוד ללואו קוסט. עם זאת בנתב״ג אוהבים לעכב טיסות... תחביב.

3. בדר״כ (אבל קשה להבטיח), החברות יודעות על עיכוב לנוסעים שעושים קונקשן ומעכבות את המטוס הבא.

מאחר ורשמו פה שהשדה לא גדול במיוחד, הייתי הולך על זה, אבל לגמריי לוקח בחשבון שיכול לקרות מצב שאפספס. גם לא נעים לפעמים לרוץ אחרי 7 שעות טיסה (ארה״ב-חזרה).

המזוודות אמורות לעבור אוטומטית, כלומר לך אין יד בזה, תוודא את זה (אם כן סיכוי גבוה שהמטוס הבא יחכה, כי גם למזוודות לוקח זמן לעבור)

הכל ספקולציות, הזמן המומלץ לקונקשן הוא 2.5-3 שעות, הכל עניין של ניהול סיכונים

Miata ND2

פורסם

עשיתי פעם קונקשן בציריך ב-45 דקות כולל מעבר טרמינלים וביקורת דרכונים. אבל לפני הקורונה. בקונקשן אחר טיסות מזינות איחרו בגלל מזג האוויר, סוויס עכבו את טיסות ההמשך.

אם אתה קונה את הכרטיס עליך לוודא שאכן מדובר בכרטיס אחד (קנה מאתר סוויס או שותפותיה), שכל הטיסות בקוד של אותה חברת תעופה, ושהמזוודות שאתה מוסר לבטן המטוס יתויגו hot connection או תיוג מקביל, מה שמקדם את הטיפול בהן בשדה הקישור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קונקשן של 45 דקות בפרנקפורט (בגלל טיסב שיצאה באיחור מהארץ). הספקתי על הקשקש לעתות לפני שסגרו את הגייט והמזוודה שלי יצאה ראשונה למסוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פרנקפורט ענק.

לפני שעה, sperial כתב:

עשיתי פעם קונקשן בציריך ב-45 דקות כולל מעבר טרמינלים וביקורת דרכונים. אבל לפני הקורונה. בקונקשן אחר טיסות מזינות איחרו בגלל מזג האוויר, סוויס עכבו את טיסות ההמשך.

אם אתה קונה את הכרטיס עליך לוודא שאכן מדובר בכרטיס אחד (קנה מאתר סוויס או שותפותיה), שכל הטיסות בקוד של אותה חברת תעופה, ושהמזוודות שאתה מוסר לבטן המטוס יתויגו hot connection או תיוג מקביל, מה שמקדם את הטיפול בהן בשדה הקישור.

המזוודות עברו לך בקונקשן ההוא?

בכללי אני מעדיף לנסוע עם מטען יד בלבד. כאן אני נוסע לחתונה משפחתית עם אשתי והתינוקת וחייב מזוודה לבגדי האירוע וכמובן ביגוד חורפי.

יש משמעות להגעה של המטען בזמן.

טסתי עשרות פעמים בקונקשנים, עם זאת, גם במקרים שלקחתי מטען הוא תמיד הגיע, תודה לאל, ולא נזקקתי לשירותי השינוע של החברות.

במקרה והוא לא מגיע על הטיסה, ידוע לכם האם יש אפשרות פשוטה ומהירה לדעת האם המטען הגיע לניו יורק ואוכל לבוא לאסוף אותו? מעדיף מאשר שליח שלך תדע מתי יגיע....

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

פרנקפורט לא קשור, זה שדה ענק. ציריך יותר קומפקטי ויעיל.
עם זאת 45 דקות זה אומר לרוץ ממש, לא להתעכב אפילו רגע. ולקוות מאוד שהטיסה לא יצאה באיחור משמעותי.
פעם הייתי עושה את זה הרבה, היום אני מעדיף לשבת 4 שעות בהמתנה ולא למרוט שערות כל הדרך.

• רעיון טוב! 4

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

@tinokiבגלל זה המזוודה קיבלה את התג האדום של hot connection

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, tinoki כתב:

במקרה והוא לא מגיע על הטיסה, ידוע לכם האם יש אפשרות פשוטה ומהירה לדעת האם המטען הגיע לניו יורק ואוכל לבוא לאסוף אותו? מעדיף מאשר שליח שלך תדע מתי יגיע....

air tag, samsung smart tag או מקביליהם. ככה תדע עוד בהמראה אם המטען נמצא על המטוס או לא, ואם לא, תוכל לעקוב אחריו מהנחיתה עד ההגעה אליך.

פורסם

לפני כשנה טסתי בקונקשן דרך פרנקפורט ובחזור מינכן - גם בהפרשי זמן מצחיקים של 50-60 דקות.

בפעם הראשונה כמעט פספסתי את הטיסה למרות שרצתי (כל הנוסעים כבר היו במטוס, חיכו קצת לי ולחבר'ה שטסתי איתם), בפעם השנייה למזלי היה עיכוב קטן בעלייה למטוס עבור כל הנוסעים.

במקרה שלך לא הייתי חושב לקחת סיכון.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...