Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונקשן של 40-50 דק’ בציריך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עוד אופציה משוערת ולא בדוקה- לאל על יש שתפ עם חברת לוט הפולנית, בנוסף לילה בוורשה צמוד לשדה תעופה יהיה כמובן הרבה הרבה יותר זול מבציריך,  

אם זה קיים ואפשרי אני יכול להמליץ לטובה על החברה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי yb

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבסוף כרטסתי הלוך עם קונקשן 17 שעות (לילה בציריך. מלון קפסולות ב 50$ ליח’)

חזור 40 דק’. פחות קריטי אם אפסיד את טיסת ההמשך או הגעת המטען בזמן.

אעדכן איך היה.

תודה  לכם.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

מלון קפסולות עם תינוק?
ת'שמע... הפכת נסיעה פשוטה למסע מיותר
אני לא מבין למה ההתעקשות על ציריך, יש עוד קונקשניים. הלכת על הקצוות של או 45 דקות או 17 שעות... אני משוכנע שיש קונקשנים של שעתיים שלוש

בטח עם ילד קטן. אתם תגיעו גמורים ולדעתי התכנון שלך הוא טעות גדולה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חחח אתה לא מכיר אותי. אוכל קונקשנים לארוחת בוקר.

ולא, אין קונקשנים אחרים בתאריכים הללו במחירים סבירים.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

שינה בקפסולות בדרך כלל שווה לכך שאתה חשוף לרעשי הסביבה,  לעצמי אין לי בעיה עם הפתרון הזה אבל יחד עם תינוק במידה ואין הפרדה אקוסטית גבוהה זה יכול להיות כיוון קשה  , אישית הייתי מנסה להמנע ככל האפשר מקפסולות+תינוק +טיסה ארוכה לאחר מכ,ן נשמע חיבור קשה 

עריכה אחרונה על ידי yb

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מעדכן:

הלוך בחרנו בקונקשן לילה ארוך 17 שעות בציריך. מלון איביס סמוך, זול ומבריק. קפסולות לא היו רלוונטיות כי לא מקבלים ילדים ותינוקות. היה מצוין למעט המתנה של 2 דק’ בכל כיוון לטראם עם התינוק בטמפ’ של מינוס 4.

80% מהנוסעים לציריך היו בקונקשן. יעיל במיוחד: 10 דק’ לפני הנחיתה מופיע על המסכים מידע לקונקשן - אלו טיסות ממתינות לנוסעים שירוצו לגייט ואלו הפסידו. הנוסעים היו סיר לחץ אמיתי, ובצדק, לאחר שהטיסה המריאה מנתבג באיחור של כ 40 דק’. הטרמינל בציריך הוא גדול, מדרגות אינסופיות והשילוט לא ברור מספיק, בשונה ממה שמישהו ציין כאן.

חזור: לא קיבלתי מייל אבל נכנסתי לאזור האישי של סוויס לעדכן מנה כשרה ומופיע לי עדכון לחזור: טיסת ההמשך מציריך לת”א הקדימה בשעתיים וחצי וכך יש לי המתנה של מינוס 1:40 שעות..... במקום 50 דק’. האתר היה מספיק חכם בכדי לעדכן אותי שיש בעיה מסוימת בהזמנה וכדאי לי לעדכן טיסה. החלפתי לטיסה מאוחרת ביממה, זה מה שהיה, עם קונקשן של 4 שעות במינכן. ייתכן שאני זכאי לפיצוי לפי חוק על ביטול טיסה אך עדיין לא בדקתי זאת לעומק.

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • אהבתי 2

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

הייתי כמה פעמים במלונות של איביס בשדות תעופה  (כולל בג׳נבה) - מדובר בגרסה האדומה, הבסיסית ביותר. תמיד נקיים, יש מקלחת קטנה (זכורים לי איזה תאי פלסטיק מוזרים) ואין אפילו מזנון.ש רק איזה מכונה אוטומטית לחטיפים. אבל לאור נטייתם של מלונות של שדה תעופה להיות יקרים מדובר בפתרון מצויין לשהיה של כמה שעות או לילה.

העוקר - נסעת ברכבת עם הסרטון של הפרות באחו?

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן. אני טיפוס מתמצא, והיה מבלבל. בעיקר ההכוונה לסוגי התחב”צ השונים.

מכיר את פרנקפורט, ענק ממש אבל ברור יותר.

לפני 11 שעות, sperial כתב:

נסעת ברכבת עם הסרטון של הפרות באחו?

וודאי, ההיא שנוסעת מהטרמינל ליציאה, אחד הרגעים שאתה מתחרט מדוע לא סחבת איתך את הילדים.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...