Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה חייב לציין את סוג המנוע.

יש לי ערכה לBMW M50tu אם זה עוזר לך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני צריך לפורד פיאסטה,

אני צריך בעיקר את הסרגל אני יכול להסתדר בלי הברגים האלו.

לפני 3 שעות, amosbmw כתב:

אתה חייב לציין את סוג המנוע.

יש לי ערכה לBMW M50tu אם זה עוזר לך.

יש לך את הסרגל הזה?

אני מרחובות אתה מהאזור?

פורסם (נערך)

עד כמה שאני מבין כל כלי כזה ייעודי לדגם מנוע מסוים, לכן לא מספיק לכתוב פיאסטה.

זה מה שיש לי: 

לא רואה איך זה יכול לעזור.

אני מירושלים.

Screenshot_20231224-224759.png

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אתה לא יכול להסתדר רק עם הסרגל אתה חייב לנעול את הקראנק ואת הקאמשפטים.

ברגע שרק תשחרר את הבורג של הפולי מנוע כבר המנוע יוצא מתזמון.

אתה חייב להשתמש גם בבורג ספציפי שמתאים לדגם מנוע שלך, יש כמה סוגים של ברגים ארוכים ועבים כולם פיזית נכנסים אבל המנוע לא יהיה מתוזמן!

פורסם
לפני 9 דקות, amosbmw כתב:

עד כמה שאני מבין כל כלי כזה ייעודי לדגם מנוע מסוים, לכן לא מספיק לכתוב פיאסטה.

זה מה שיש לי: 

לא רואה איך זה יכול לעזור.

אני מירושלים.

Screenshot_20231224-224759.png

תודה על הרצון זה באמת לא מתאים

לפני 4 דקות, ba323f כתב:

אתה לא יכול להסתדר רק עם הסרגל אתה חייב לנעול את הקראנק ואת הקאמשפטים.

ברגע שרק תשחרר את הבורג של הפולי מנוע כבר המנוע יוצא מתזמון.

אתה חייב להשתמש גם בבורג ספציפי שמתאים לדגם מנוע שלך, יש כמה סוגים של ברגים ארוכים ועבים כולם פיזית נכנסים אבל המנוע לא יהיה מתוזמן!

מה שאני חייב זה את הסרגל, כי בפולי מנוע סימנתי עם לורד ככה שאני יודע בדיוק את המקום המדויק בשביל התזמון בקאמשאפט אני חייב את הסרגל בשביל שהתזמון יהיה עגול

פורסם
לפני 1 דקה, קצת נהג יותר אוטו כתב:

תודה על הרצון זה באמת לא מתאים

מה שאני חייב זה את הסרגל, כי בפולי מנוע סימנתי עם לורד ככה שאני יודע בדיוק את המקום המדויק בשביל התזמון בקאמשאפט אני חייב את הסרגל בשביל שהתזמון יהיה עגול

כבר עניתי לך שאי אפשר לסמן כי במנוע הזה כי שגם (קייל) בקראנק בדיוק כמו שאין בקאמשפטים.

התזמון ברכב הזה צריך להיות מדוייק מאוד, בכל הידוק של הברגים קאמשפטים/פולי מנוע התזמון משתנה ועלול להיגרם נזק (16 שסתומים עקומים אתה יכול לספור אחרי זה)

ואם לדייק, לא מספיק נועל לקאמשפטים ולקראנק אלא צריך גם נועל לגלגל תנופה שבשביל זה צריך לפרק סטרטר, בעזרתו סוגרים את הבורג של הקראנק מבלי שהתזמון יזוז במהלך ההידוק.

אבל תעשה מה שאתה חושב אני נתתי לך עצה מקצועית.

פורסם
לפני 12 שעות, ba323f כתב:

אלא צריך גם נועל לגלגל תנופה שבשביל זה צריך לפרק סטרטר

לא פירקתי את הפולי של הקראנק ככה שאם אחרי הסגירה של ברגי הפולי של הקאמשאפט הסימון בפולי יהיה מדוייק והתזמון יהיה בסדר

והקראנק אפשר לסמן בקאמשאפט אי אפשר לסמן,

אגב : אני יודע שהכי נכון זה להביא נועל גם לפולי למטה רק זה עוד 200 ש"ח כנראה שזה מה שאני יעשה בסוף כי אם אני יקנה סרגל זה מגיע יחד עם הנועל של הפולי

תודה בבל אופן על העצה!

פורסם (נערך)

שאלה,

התהליך זהה לזה של דגם ה ST שבסרטון הזה? או קרוב אליו? אם כן, כמות הפירוקים נראת ממש לא סימפטית, בלשון המעטה.

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • תוכן חדש...