Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם! זו ההודעה הראשונה שלי בפורום אחרי שאני כבר שנים מדפדף פה מדי פעם :)

אנחנו משפחה קטנה שכרגע מחזיקה שברולט ספארק. הרכב כבר מזמן "קטן עלינו" ואנחנו מחפשים להחליף לרכב חדש וגדול יותר.

זה הולך להיות הרכב היחיד שלנו, לכן חשוב שיהיה נוח לנסיעה. לי אישית מאוד-מאוד חשוב בידוד רעשים ובידוד מהכביש.

בנוסף יש לנו עדיפות לרכב 4x4 שיוכל להתמודד עם קצת שטח.

וכמובן שמעל הכל - שיהיה גדול! אנחנו לא אוהבים להחליף רכבים ואני בונה על הקנייה הזאת לעוד הרבה שנים קדימה.

כל השאיפות האלה מתגמדות לעומת הדרישה היחידה: המחיר צריך להיות נמוך מ-100,000 ש"ח. הוספתי מרווח ביטחון לתיקונים ושיפוצים אם יהיה צריך לכן אני לא רוצה לעבור את הסכום הזה.

יש חיה כזאת? או שאני חי בסרט? אם כן, אשמח להמלצות על אילו דגמים כדאי לי להסתכל. אם לא, חבל :)

אודה מראש לכל מי שיוכל לענות.

תודה, יותם

עריכה אחרונה על ידי YotamHM
פורסם

סובארו XV או פורסטר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...