Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו סובארו אימפרזה 2006 , טסט עד אפריל (עוד 5 חודשים).

למזלנו מקבלים בקרוב סכום כסף משמעותי שנוכל סף סוף להשתדרג לרכב ב10 שנים "חדש" יותר.

השאלה היא האם כדאי למכור אותו כמו שהוא , כי מעבר לעובדה שלרכב אין שוק , הוא לא חף מבעיות:

-יש בעיות עם ההגה שקשה ועם חופשים (לפני שנה שילמתי 4000 ש"ח על תיקון שלא עזר כמעט , ולא יכול להכנס להוצאות האלו שוב)

-יש שבר מכוער בפגוש הקדמי (החלפת פגוש זה כמו ערך הרכב בערך)

-יש כבר רעש של "גריסה" כנראה מהגיר , בכל זאת 270 אלף ק"מ

-צריכת הדלק גרועה מאד מאז החלפת הממיר שנגנב לפני שנתיים וחצי.

מה שחשבתי זה פשוט למשוך איתו עד הטסט ואז למכור לפירוק.

אין לי נסיון במכירת רכבים , מעולם לא מכרתי רכב, ומפחד מהתעסקות עם טיפוסים הזויים.

מתלבט , האם לא הכי טוב פשוט למכור לפירוק בסוף הרישוי?

פורסם

פעם כל מה שהיית צריך כדי להפטר מסובארו, היא לחנות בבאר שבע.

נראה שמאז שהם וחבריהם מעבר לגדר השתדרגו לטויוטה, קצת יותר קשה.

תמשוך כמה שאתה יכול עד שתקבל רכב חדש יותר.

תוריד את הרכב מהכביש (משרד הרישוי) ותמכור לברזל או פירוק.

• רעיון טוב! 2

Peugeot  5008 2023 

פורסם
לפני 14 דקות, laviil כתב:

פעם כל מה שהיית צריך כדי להפטר מסובארו, היא לחנות בבאר שבע.

נראה שמאז שהם וחבריהם מעבר לגדר השתדרגו לטויוטה, קצת יותר קשה.

בדיוק , זה היום רק טויוטה, מאזדה ואולי גם קצת יונדאי , בסובארו - רוצים רק את הממיר שלהם (המקורי)

פורסם

לפירוק אתה תצטרך להחזיר להם עודף מ1000

ולכן זה פחות שווה.

שים מודעה ביד 2 על סך 4000-5000 שח

יגיע מישהו לבדוק את הרכב. יציע סכום.

כל סכום מעל 1500 שח יהיה שווה לך.

• רעיון טוב! 2

.

פורסם
לפני 3 שעות, om2 כתב:

שים מודעה ביד 2 על סך 4000-5000 שח

יגיע מישהו לבדוק את הרכב. יציע סכום.

כל סכום מעל 1500 שח יהיה שווה לך.

תודה , שאלה רק אם אני לא מסתכן פה בזה שאקבל טלפונים אחרי זה מהקונה (שעשוי להיות מפוקפק)

, של למה לא אמרתי שזה וזה לא תקין.

יתכן שיש דברים לא תקינים שאני אפילו לא מודע אליהם.

פורסם

אתה מוכר רכב שנת 2006 עם גיר ומערכת היגוי בלויים לחלוטין. טמבון שבור ואתה פוחד לקבל טלפון על מאפרה... זה פחות או יותר מה שאתה כותב. 

קודם כל - אתה מוכר רכב שכמעט ואין לו כבר שום ערך - למען האמת זה כמעט רכב למסירה. 

ובכל מקרה אתה מוכר AS IS - אחרי שהעברת בעלות זו הבעיה של הקונה. 

עוד כוון למחשבה - ייתכן והרכב מתאים לגרוטראלי או לפחות מכלולים שלו - תבדוק את הנושא, חושב שיש להם קבוצה. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חשוב תמיד ובטח במקרה זה להחתים את הקונה על זכרון דברים בו הקונה מצהיר שבדק את הרכב לשביעות רצונו ולא יהיו לו תלונות מאוחרות.

• רעיון טוב! 2
:turn-l:
פורסם

זה לא כ"כ משנה מה תעשה, אם תמכור כרכב נוסע או כגרוטאה ההפרש הכספי לא יהיה משמעותי מידי. אישית הייתי מוריד מהכביש כדי לא להעביר הלאה רכב מסוכן לנהיגה שעלול לסכן את הנהג ואת יתר הנהגים והולכי הרגל. 

הכי חשוב שאם אתה מוכר, תערוך הסכם מכר ותבצע העברת בעלות לפני מסירת הרכב והמפתחות ואם אתה מוכר כגרוטאה גם תערוך הסכם ותוריד את הרכב מהכביש במשרד הרישוי. 

אל תתפתה לדלג על השלב הזה. יש לא מעט מקרים שהתרשלות במקרה הזה מובילה לדוחות תנועה / חניה ותאונות שהנזק מופנה אלייך כבעל הרכב. 

• רעיון טוב! 2
פורסם

גם לא לשכוח לבטל מנוי לכביש אגרה אם יש

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שים לב לא למכור אותו לפני שרכשת את הרכב החדש.

פרסם אותו למכירה ביד 2 עם ציון תאריך הטסט.

אם יהיה ללא טסט - 1000 ש"ח או לסוחרי הגרוטאות.

עם טסט חודש ומעלה - כאמור לעיל פרסם ב 3000 ותן למי שיציע 1500 ומעלה.

אל תשקיע שקל בכלום.

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 17 שעות, Moshe c כתב:

אישית הייתי מוריד מהכביש כדי לא להעביר הלאה רכב מסוכן לנהיגה שעלול לסכן את הנהג ואת יתר הנהגים והולכי הרגל.

זה בדיוק מה שחשבתי , שאולי אני עושה פה טובה לסביבה בזה שאוריד מהכביש , למרות שהרכב עוד יכול לחרוש הרבה למרות מצבו.

• תוכן חדש...