Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיואש מפרטנר, אשמח לעזרה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שנה התחברתי לפרטנר P2P עם ראוטר שלהם מסוג סגמקום 5670, החיבור היה סופר יציב.

כאשר התחילה המלחמה שמתי לב שאי אפשר להתחבר לאחד הערוצים בתדר 5גיגה, הנציגה מיד החליטה שיש בעיה בראוטר וקבע לי טכנאי.

אחרי זה התברר שאת הערוץ ביטלו בגלל המלחמה.

אבל מאז החליפו אצלי בערך 5 ראוטרים וכול הזמן יש תקלות עקביות שחוזרות על עצמן.

לפרטנר יש שני סוגים של ראוטרים: טכניקולור 2233: כול כמה שעות יש ניתוק רגעי של 10 שניות.

ראוטר סגמקום 5670: כמה פעמים ביום הראוטר עושה ריסטארט, אתמול פתאום בלתי אפשרי היה להתחבר לתדר 2.4גיגה.

מדובר בראוטר חדש מהקופסא.

התקלות עקביות וחוזרות על עצמן לפי הסוג של הראוטר.

טכנאים אומרים שהעוצמות תקינות ואין שום תקלה.

מה אפשר לעשות חוץ מלעבור לסלקום?

מאוד חשוב לי שהחיבור יהיה יציב בגלל שאני עובד הרבה מהבית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שאפשר לעזות זה להחזיר את הראוטר לפרטנר ולקנות ראוטר טוב באופן עצמאי.

פורסם

מאז שיש,לי רשת ביתית, וזה בערך 19 שנה, אני משתמש במכשיר שסופק על ידי ספק האינטרנט כמודם בלבד ומשרשר אליו נתב ונקודות גישה פרטיות, הן לחיבורים קוויים והן לאלחוטיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני חושב שהתקלה בתשתית ולא בנתבים.

לא הגיוני ש5 נתבים של פרטנר דפוקים.

כאשר הראוטר עובד, הוא עובד מאוד טוב, אני מקבל לידו בוויפי בסביבות 900מגה ויש כיסוי מצוין בכול הדירה. דירת 4 חדרים גדולה עם ממד

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

מה התשתית? כבלים? בזק נחושת או סיבים (של פקטנר או בזק?)

לא שמעתי שביטלו ערוצים בגלל המלחמה - זה לא פרקטי...

תן יותר פרטים

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

אין לי ידע פורמלי ברשתות, אני יכול לדבר רק מהניסיון האישי שלי. והניסיון הוא שיש חורים ברשת, ולעתים מכשירים "קופצים" בין 2.4 ו-5 גה"צ לפי הקליטה הרגעית והפרעות מרשתות שכנות.

הקליטה תלויה גם במכשירי הקצה, לחלקם מודם פחות רגיש,ואינם קולטים במקום שמכשירים אחרים מתחברים יפה.

לגבי "ביטול ערוצי 5 גה"צ בגלל המלחמה" - נראה פייק. יש בארץ לפחות מאות אלפי מכשירים שמחוברים בפס זה, הטווח שלו מוגבל (כך שהפרעות יהיו רק בסמוך לנקודת גישה), ולא פורסמה שום דרישה לכיבוי הרשתות. בקיצור - פייק.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא הבנת אותי...

בתדר 5 גיגה ניתן לבחור ערוץ 36,40,48,60,64.

לערוצים 60 ו64 אי אפשר להתחבר בגלל קירבה לבסיסים צבאים.

זה התחיל בזמן המלחמה.

מחובר לסיבים של פרטנר p2p

פורסם

אז תפעיל איזה WiFi analyzer, תמצא איזה ערוץ נקי מהפרעות והגדר אותו לנתב כערוץ נבחר.

פורסם

נראה לך שלא עשיתי את זה?

תקרא את ההודעה הראשונה שלי, אם פרטנר לא היו לוקחים את הנתב שהיה לי במשך שנה, כול התקלות לא היו מתרחשות.

הבלאגן התחיל אחרי ההחלפה לראוטר אחר...

ולא נפתרה גם אחרי 5 ראוטרים אחרים

פורסם
לפני 44 דקות, sperial כתב:

אז תפעיל איזה WiFi analyzer, תמצא איזה ערוץ נקי מהפרעות והגדר אותו לנתב כערוץ נבחר.

התחברתי לערוץ אחר, יש קליטה מעולה בכול הבית. זאות לא הבעיה!!!

הבעיה היא שהראוטרים של פרטנרים או עושים ריסטארטים כמה פעמים ביום או מתנתקים ל10שניות כול כמה שעות.

התופעה הראשונה מתרחשת בראוטרים sagemcom והשניה ב technicolor 

פורסם

לנו יש גם את הסיבים של פרטנר. בהתחברות, לפני שנתיים, אמרתי להם שאני מעוניין להתחבר עם נתב שלי. הם סיפקו ממיר מדיה ואת הג'יביק וזהו. 

עד כמה שהבנתי היום הם מספקים את אחד מהם (את הג'יביק, אם אני לא טועה) תמורת תוספת של 5 ש"ח לחודש ואת השני צריך לרכוש. אולי עם לחץ תצליח לקבל את הכל חינם. 

למי שאין בעיה להתמודד עם תפעול הנתב בעצמו זאת תמיד הדרך המומלצת. ככה כל השליטה היא אצל המשתמש ולא אצל חברת התקשורת. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

אם הייתי יודע בוודאות שמעבר לציוד פרטי יעזור כבר מזמן הייתי עובר.

הבעיה שכמו שהראוטרים שלהם לא מתפקדים, יכולים גם ראוטרים פרטים לא לתפקד...

בגלל הגיבק שלהם או סיבה אחרת שקשורה לתשתית.

ועם ציוד פרטי הרבה יותר קשה לגרום לפרטנר לתקן משהו, הם ישר יגידו שהבעיה בגלל ציוד פרטי.

עכשיו אין לי שום דבר פרטי כול האחראיות אליהם.

פורסם

אי אפשר...

הטכנאים של פרטנר מאקטבים  אותם לפני החלפה. וגם הסיב מתחבר ישירות לראוטר

לפני 25 דקות, מה רע בשביט? כתב:

אתה גר בבית פרטי או בבניין?

בניין 13 קומות.

מה שמוזר, שמחוברים לפרטנר רק שני דירות. שלי ועוד אחת. כול הסוויץ בחדר מדרגות ריק

• תוכן חדש...