Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה 2023 מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אשמח לברר האם הרכב אופל קורסה 2023 מומלץ לרכישה? כרגע יש מבצעים והדגם הבסיסי נמכר ב103 אלף.

ראיתי מפוסטים קודמים על שנים קודמות שיש בעיה ברצועת טיימינג, האם זה רלוונטי גם ל2023?

בנוסף ראיתי שיצאה מתיחת פנים לדגם עם שינוי במנוע, האם עדיף לחכות לזה? ידוע מתי יגיע?

עד כמה ירידת הערך של הרכב דרסטית לעומת הרכבים הסחירים יותר? (סיאט יונדאי וכו')

תודה לעוזרים!

פורסם

הרצועה זאת נקודת החולשה מבחינת אמינות, יש המלצה ממוסך שמתמחה ברכבים הללו להחלפת שמן כול 10 אלף וטיימינג כול 4 שנים או 60 אלף, מה שיכול להקטין את הסיכוי לבעיה.

הקורסה עצמה אחלה רכב והמחיר טוב, זריזה אם כי לא כמו גירסת ה 130 אלף, גיר יפני 8 הילוכים, לא מרווחת במיוחד מאחור.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 13 שעות, yulianx כתב:

הרצועה זאת נקודת החולשה מבחינת אמינות, יש המלצה ממוסך שמתמחה ברכבים הללו להחלפת שמן כול 10 אלף וטיימינג כול 4 שנים או 60 אלף, מה שיכול להקטין את הסיכוי לבעיה.

הקורסה עצמה אחלה רכב והמחיר טוב, זריזה אם כי לא כמו גירסת ה 130 אלף, גיר יפני 8 הילוכים, לא מרווחת במיוחד מאחור.

יכול להיות שכדאי לחכות לדגם עם המנוע החדש? אולי בו לא תהיה הבעיה הזאת?

פורסם

לי יש קורסה 22 (אלגנס, 130 כ"ס), מטופלת במוסך מורשה בתדירות יותר מחמירה מהמלצת היצרן. נהנה מכל רגע. רכב עוצמתי עם מפרט יוצא דופן לסגמנט הזה. ולמען השקט יש אחריות 4 שנים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, shai2022 כתב:

יכול להיות שכדאי לחכות לדגם עם המנוע החדש? אולי בו לא תהיה הבעיה הזאת?

במקום רצועה תהיה שרשרת אך גם גיר רובוטי.

מה גם שמחיר כניראה שלא יהיה 103 אלף.

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אי אפשר לדעת..

פורסם

אי אפשר לדעת. זה נכון.

אבל אפשר להעריך בזהירות שזה כנראה לא צעד שיבצר את האמינות של הרכב.

אני לא הייתי ממתין לזה.... אבל זה בהחלט עניין אישי. אני לדוגמא לא אוהב להשאיר רכב במוסך ולשלם על שיפוץ והחלפת גיר. אבל זה עניין של טעם אישי בלבד.

אני גם מעדיף רכב שהערך שלו כמשומש לא מתנפץ לרסיסים. אבל כאמור גם זה רק עניין של טעם אישי.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 7 שעות, razi_pazi כתב:

אי אפשר לדעת. זה נכון.

אבל אפשר להעריך בזהירות שזה כנראה לא צעד שיבצר את האמינות של הרכב.

אני לא הייתי ממתין לזה.... אבל זה בהחלט עניין אישי. אני לדוגמא לא אוהב להשאיר רכב במוסך ולשלם על שיפוץ והחלפת גיר. אבל זה עניין של טעם אישי בלבד.

אני גם מעדיף רכב שהערך שלו כמשומש לא מתנפץ לרסיסים. אבל כאמור גם זה רק עניין של טעם אישי.

כמה הערך שלו יורד יותר לעומת הרכבים הסחירים יותר?

• תוכן חדש...