Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם דעת הרוב שזה להישאר עם היונדאי.

אני מתאר לעצמי שזה מבאס לפרסם עכשיו ביד2 קיה שמורה מאוד, במקום למכור/להביא לקרוב משפחה שבאמת יהנה ממנה.

אבל זה לטובת הילדה - גם מעדיפה ידני, גם הרכב מכיל כבר את כל הפיצ'יפקסים שנהגים צעירים רוצים (מולטימדיה, בלוטוס), אני משער שגם קצת יותר בטיחותי, יותר אמין (גיר ידני ומנוע ותיק ללא מחלות ילדות).

לעומת זאת, הקיה - לא מאובזרת (חיבור AUX למוזיקה / דיסק מוזיקה פיזי השם ישמור), מעל עשור על הכביש, גדולה יותר (אני משער שהיא תיסע רוב הזמן לבד ושלא תצטרך את כל הגודל הזה).

וכמובן שאם הקיה למכירה תפרסם קודם פה לפני שתפרסם ביד2, סביר להניח שתמצא קונה נורמלי בלי מבול של שיחות ובלבולי מוח :-)

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

תודה,

זה כמובן לא פוסט מכירה, ויש כרגע לפחות שלושה ממתינים שמוכנים לשלם מעל המחירון כדי לשים את היד על הקיה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עזוב קאיה, מה שמתם לילה באוכל שהיא התעקשה ורוצה לנהוג על גיר ידני????
יש לי 2 נהגים צעירים בבית וזה נראה להם מוזר שיש בכלל אופציה למגבים לא אוטומטים, שיש כפתור לאורות הדרך ושהטמ"פ לא אוטומטית תמיד.
אז לבחוש שמן בגיר ידני...

זה דור שלא מבין למה לעשות משהו שמחשב יודע לעשות ואפילו לעשות טוב יותר מבני אנוש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש אנשים שרוצים ידני, אבל כמו שאמרו, עובר להם אחרי הפקק הראשון. 

כרגע יש את שני הרכבים, אני הייתי מחכה חודש- חודשיים(בנתיים אתה יכול לפרסם את היונדאי, לראות את השוק שלה), אם הנהגת עדיין תרצה לנהוג על ידני, נשאר עם ה I20, ואם לא, אז נשאר עם הרכב השני. 

פורסם

עד לפני 15 שנה נהגתי רק על ידני ולא היתה לי בעיה עם זה
ומאז רק אוטומט
רצה הגורל שבזמן האחרון שכרתי פעמים רכב ידני
קליאו באירלנד ופוסלווגן T-ROC באוסטריה
ע"פ פרופיל נהיגה בינעירוני קלאסי ועדיין, ההתעסקות עם ההילוכים והמצמד היו נראים לי כ"כ מיותרים כשכל DSG היה עושה את זה הרבה יותר טוב ונכון ממני.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא מבינה למה להעלות לפורום שאלה כזו.

מה זה משנה התשובות של אנשים זרים?

מי שתנהג ברכב היא זו שצריכה להחליט, רק היא.

• רעיון טוב! 1

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
לפני שעה, סולל הדרך כתב:

עזוב קאיה, מה שמתם לילה באוכל שהיא התעקשה ורוצה לנהוג על גיר ידני????

מאז ומעולם היו בבית בתדירות כזו או אחרת גם כלי רכב ידניים.

כשעלתה שאלת הוצאת הרישיון, אני לא התערבתי, והילדה ביקשה להתחיל עם ידני ואם היא לא תסתדר לעבור לאוטומט.

הסתדרה. 

ואז שאלת הרכב, והילדה בכלל רצתה 500 ידנית, ספציפית את זו ש @RK מכר, אבל היה וטו מהמלכה האם. לאט לאט הווטו השתחרר, ואז נפלה לנו ההזדמנות לרכוש את ה i20 הידנית, כאשר הרבה מאוד פעמים אני לוקח את ה i20 ונותן לילדה את האיוניק 5. המחשבה היא שאם חלילה תהיה תאונה, אני רוצה שהיא תהיה ברכב הכי חזק והכי מוגן עם המערכות הכי מתקדמות, ואני לא אסלח לעצמי אם היא תהיה מעורבת בתאונה ויכולתי לתת לה רכב בטוח יותר שעמד ליד הבית ונמנעתי רק כי 'חבל על האיוניק'. 

אז אני מוצא את עצמי הרבה ב i20 והיא משעשעת אותי מאוד, בעיקר כשאני מחפש את ההילוך השישי ונזכר שאין.  

לפני 5 דקות, NTL83 כתב:

לא מבינה למה להעלות לפורום שאלה כזו.

מה זה משנה התשובות של אנשים זרים?

מי שתנהג ברכב היא זו שצריכה להחליט, רק היא.

כי יש ויכוח בבית...

הילדה ואני בדעה אחת (i20), המלכה האם בדעה אחרת.

ואני מנסה לקבל דעות שונות מהדעה שלי, שאולי מישהו כאן יתן לי טיעון מוחץ לטובת הקיה. 

אבל כולם בדעה שהיונדאי פשוט יותר טובה ויותר נכונה, וזו גם הדעה שלי ושל עלמת החן.  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם (נערך)

הידנית, ברור.

זה לא שהחלופה היא מכונת נהיגה שסובלת מהיעדר דוושה שלישית, ואז הייתה שאלה.

שתיהן מכוניות לא מהנות, אז אם הילדה רוצה את המעורבות והשליטה שמקנה גיר ידני, זה יכול רק לעשות טוב.

לפני 10 שעות, iEminem כתב:

לעומת זאת, הקיה - לא מאובזרת (חיבור AUX למוזיקה / דיסק מוזיקה פיזי השם ישמור)

הזכרת לי

כשהסיד יצאה ונבחנה בטופ גיר אצל קלארקסון, הוא נתן

עזוב

תראו את הוידאו.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 5 שעות, discoTD5 כתב:

הילדה ואני בדעה אחת (i20), המלכה האם בדעה אחרת.

ואני מנסה לקבל דעות שונות מהדעה שלי, שאולי מישהו כאן יתן לי טיעון מוחץ לטובת הקיה.

הבטיחות. אולי שווה לך לחפור במבחני הריסוק

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

עזרתי לך:
קיה סיד נבחנה ב-2007, קיבלה 5 כוכבים.

יונדאי i20 נבחנה ב-2015, קיבלה 4 כוכבי.

אלא ש-4 כוכבים ב-2015 הם הרבה יותר מ-5 כוכבים ב-2007.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, פריג'י כתב:

הידנית, ברור.

זה לא שהחלופה היא מכונת נהיגה שסובלת מהיעדר דוושה שלישית, ואז הייתה שאלה.

שתיהן מכוניות לא מהנות, אז אם הילדה רוצה את המעורבות והשליטה שמקנה גיר ידני, זה יכול רק לעשות טוב.

הזכרת לי

כשהסיד יצאה ונבחנה בטופ גיר אצל קלארקסון, הוא נתן

עזוב

תראו את הוידאו.

לא צפיתי בסרטון, אבל לפי התמונה - מדובר בדור השני של הסיד, הסיד בהתלבטות היא מהדור הראשון.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, mottis כתב:

לא צפיתי בסרטון, אבל לפי התמונה - מדובר בדור השני של הסיד, הסיד בהתלבטות היא מהדור הראשון.

אתה צודק, אבל זו לא הסיבה שהבאתי את הסרטון הזה... התייחסתי לכניסת ה- AUX למערכת (גם הדגשתי, בהודעה שציטטתי)

בלי קשר אני חושב שאין באמת התלבטות.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

הייתי נשאר עם היונדאי, מעבר לעובדה שזה הרכב שהבת רוצה,

היונדאי יותר צעיר ב-6 שנים, חסכוני יותר ומאובזר יותר בדברים שמעניינים אותה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 22.10.2023 בשעה 10:38, discoTD5 כתב:

תודה,

זה כמובן לא פוסט מכירה, ויש כרגע לפחות שלושה ממתינים שמוכנים לשלם מעל המחירון כדי לשים את היד על הקיה.

הקיה נמכרה.

הראשון שהיה בתור, בא, ראה, נהג, ולחץ יד. 

• רעיון טוב! 1

לשעבר:

• תוכן חדש...