Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לפרסם ביד 2 כמה מוצרים.

אני לא רוצה שיתקשרו אליי בשעות העבודה או מאוחר בערב.  אני יודע שאפשר לבקש במודעה "נא להתקשר..." אבל מניסיוני לא מאוד מתייחסים לזה.

אני מעדיף לא להסתובב עם שני טלפונים. 

האמת שאני גם אשמח שהמספר האמיתי שלי לא יהיה שם, כי זה זולג אח"כ לכל מיני מאגרי מידע שגם ככה אוכלים את הראש.

יש לי אייפון. יש אפשרות להגדיר עליו מספר נוסף ולהפעילו במקביל לראשי בשעות מסויימות?

פורסם

בזמנו ביד 2 היתה אפשרות לקבל מספר ווירטואלי

לא בדקתי אם זה עוד קיים

במידה ולא, תזמין סים נוסף (ותוודא לפני כן שהטלפון שלך תומך בסים כפול)

אגב

מה הבעיה לפרסם את המספר "האמיתי" שלך?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כרטיס פרייפייד

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כמו שרשמו, לא פירסמתי שם זמן מה, אבל הברירת מחדל הייתה לקבל מספר של יד2 ולא אמיתי וניתן היה להגדיר שעות שלא יחייגו אליל כמו שבת וכו' 

תפתח מודעה אחת, ותראה אם כל האפשרויות האלה עדיין קיימות

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

למפעילים הגדולים יש שרות של מספר נוסף על אותו סים.

זה עולה משהו כמו 20₪ לחודש.

תברר עם המפעיל שלך.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 42 דקות, borsood כתב:

למפעילים הגדולים יש שרות של מספר נוסף על אותו סים.

מי זה הגדולים?

איך מבחינים לאיזה מספר נכנסת שיחה, או איך בוחרים מאיזה מספר להוציא?

הפתרון שלי כרגע הוא טלפון עם 2 סימים. חבל שזה לא הסטנדרט בטלפונים.

פורסם

הכי טוב - סים פריפייד

עולה 10 ש"ח כמעט בכל קיוסק/חנות סלולר

לא משנה של איזו חברה.

אם יש לך מכשיר שתומך בסים כפול - הכי טוב, מפעיל את הקו הנוסף רק בשעות שאתה רוצה לקבל שיחות כאלה

אם אין - מכניס את הסים למכשיר ישן כלשהו ששמרת בבית, אחרי שמכרת מכבה אותו עד המכירה הבאה.

פורסם
לפני 17 שעות, elera כתב:

מי זה הגדולים?

איך מבחינים לאיזה מספר נכנסת שיחה, או איך בוחרים מאיזה מספר להוציא?

הפתרון שלי כרגע הוא טלפון עם 2 סימים. חבל שזה לא הסטנדרט בטלפונים.

חברות האפ״ס: בסלקום בטוח יש וגם בפלאפון. אני די בטוח שגם בפרטנר.

לי יש רק נסיון עם סלקום. שם זה עובד ככה: אתה מקבל "קידומת" שמסמלת את המספר הנוסף נניח 666.

שיחה שהגיעה למספר הנוסף נניח מ 052-345-6789 תיראה כמו שיחה שהגיעה מהמספר 6660523456789.

לחייג למספר 052-987-6543 ושיצא מהמספר הנוסף תחייג פשוט 6660529876543.

• מעניין 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...