Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה דייסון מומלץ?

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 2.1.2024 בשעה 12:29, sperial כתב:

החלופית הסינית שלי הגיעה לפני כ-10 חודשים ובינתיים בסדר גמור. הצדיקה את העלות (33$).

את שלי רכשתי לפי המלצה של משתמש בפורום. 

עם זאת, כל אחד ומה שהוא נופל עליו- המוצרים מסין לא ידועים באמינות ואיכות ללא פשרות...

בהחלט נראה שפשוט נפלתי על עז חריגה. מבאס, אבל זה קורה.

אחרים דווקא מרוצים למיטב הבנתי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הסוללה המקורית של הV8 שלי החזיקה טיפה מעבר לאחריות של השנתיים (planned obsolescence anyone?). הוחלפה בסוללה מעליאקספרס של מותג בונאסל. החזיקה 3 שנים ולאחרונה הוחלפה בנוספת של אותו מותג. תכלס, היא אפילו לא היתה גמורה ברמה שהמקורית היתה כשהחלפתי אותה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן למי שזה עדיין מעניין אותו.

אחרי כשנה וחצי עם דייסון V12 שמאוד הייתי מרוצה ממנו - נתקלתי בתקלה.

השואב מתחיל לשאוב ונעצר אחרי כמה שניות. מקריאה באנטרנט מדובר שזו תקלה נפוצה מאוד בדגם הספציפי הזה של ה V12.

החלפת סוללה לא עזרה.

בכמה דקות שיחה עם היבואן דרך WHATSAPP, העלתי תמונה של הקבלה, ותואם טכנאי לאותו שבוע.

הבחור הגיע, ראה את התקלה, העביר את הסוללה והמיכל שלי לגוף חדש, תחת אחריות (שנתיים), והבעיה נפתרה.

לא קיבלתי תשובה אם התקלה תחזור על עצמה עוד שנה. אני מניח שזה אפשרות סבירה.

האחריות, גם אחרי שנה וחצי, כובדה במלואה בלי פרצופים ובקשות (מלבד בקשה להצגת קבלה של הרכישה לנציג בווטסאפ)

והטכנאי שהגיע עד אליי הבייתה פתר את התקלה ללא עלות שלי כלל.

עבורי המוצר טוב והאחריות טובה.

היום כבר יש המון פרסומות על כל מני שואבים סיניים מתחרים, לא בדקתי, אבל יכול להגיד שאם הייתי נדרש לשלם על התיקון, כנראה שהייתי בודק ורוכש שואב כזה במקום דייסון.

ואם הייתי בכל זאת רוכש דייסון היום כנראה הייתי הולך על V15 ולא V12 רק בגלל הבעיה הזו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לי הסוללה ב v6 שווקה חיים זמן קצר לפני תום האחריות, הגיע טכנאי

הביתה והחליפה ללא שום בעיה. ה v6 נמצא בבית הורי כבר זמן רב, עובד

כל יום ללא שום בעיה.

אני עם ה v11 כ 4-5  שנים הסוללה המקורית שלו, עדיין כוחה במותניה.

אני מאד מקפיד להטעין את הסוללה רק אחרי שהיא מתקררת. זה טיפ שקיבלתי מזמן,

ובמבחן הזמן והתוצאה זה עובד ב 2 השואבים.

פורסם
לפני 8 שעות, stum כתב:

מעדכן למי שזה עדיין מעניין אותו.

אחרי כשנה וחצי עם דייסון V12 שמאוד הייתי מרוצה ממנו - נתקלתי בתקלה.

השואב מתחיל לשאוב ונעצר אחרי כמה שניות. מקריאה באנטרנט מדובר שזו תקלה נפוצה מאוד בדגם הספציפי הזה של ה V12.

החלפת סוללה לא עזרה.

בכמה דקות שיחה עם היבואן דרך WHATSAPP, העלתי תמונה של הקבלה, ותואם טכנאי לאותו שבוע.

הבחור הגיע, ראה את התקלה, העביר את הסוללה והמיכל שלי לגוף חדש, תחת אחריות (שנתיים), והבעיה נפתרה.

לא קיבלתי תשובה אם התקלה תחזור על עצמה עוד שנה. אני מניח שזה אפשרות סבירה.

האחריות, גם אחרי שנה וחצי, כובדה במלואה בלי פרצופים ובקשות (מלבד בקשה להצגת קבלה של הרכישה לנציג בווטסאפ)

והטכנאי שהגיע עד אליי הבייתה פתר את התקלה ללא עלות שלי כלל.

עבורי המוצר טוב והאחריות טובה.

היום כבר יש המון פרסומות על כל מני שואבים סיניים מתחרים, לא בדקתי, אבל יכול להגיד שאם הייתי נדרש לשלם על התיקון, כנראה שהייתי בודק ורוכש שואב כזה במקום דייסון.

ואם הייתי בכל זאת רוכש דייסון היום כנראה הייתי הולך על V15 ולא V12 רק בגלל הבעיה הזו.

גם לאמא שלי היה אותה תקלה ב V12 - פעמיים (החליפו "מנוע").

שלה נקנה מיבוא מקביל (הצלול), יש אחריות לשנתיים באיסוף והחזרה מהבית כך שלא היה יותר מדי טרחה.

ה V15 הרבה יותר כבד ועל כן אז נפסל.

בכל מקרה מאז שקניתי לה רובורוק S8 הדייסון נזנח כמעט לגמרי.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...