Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז 2016 אחרי תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

במהלך חיפושי אחר רכב יד2, נתקלתי בהונדה ג'אז 2016.

בעקרון הרכב נראה טוב, אך נראה שדלת הבגאז' לא יושבת מבדיוק באמצע, כנראה הפח שמסביב לא יושב טוב עקב תאונה שעשתה הנהגת. היא אמרה שנכנסו בה מאחור חלש ונעשה נזק לפגוש (צד ג' מופיע בטופס הסליקה על סך 18,000 , וזה הדבר היחידי שרשום על הרכב). מוזר לי שתקנו את החלק במוסך וזה לא יושב באמצע..

הנהגת סיפרה לי על התאונה מראש ופרגנה במסמכים.

אשמח לעזרתכם לגבי הערכת התאונה. כמה היא קריטית והאם יש נזק לשלדה?

האוטו נראה על הכיפאק סה"כ, ואשמח לקנותו (עם הורדת מחיר עקב כל זה) אם התאונה לא רצינית. אם יש ספק, מן הסתם לא אלך על זה.

מצרף תמונה, טופס על הטיפול ודו"ח שמאי. החלק הקטן זו בדיקה שהיא עשתה לפני שהיא קנתה (בכל שאר הקטגוריות יש וי בטופס), קנתה מליסינג עם טופס שהרכב ניתן לנהג יחיד.

מה אתם חושבים?

תודה רבה 🙂

תמונה ערוכה.jpeg

טיפול בפגוש מוסתר.jpeg

בדיקה לפני.png

דוח שמאי מוסתר.jpeg

מיד אחרי התאונה.jpeg

סליקה.png

עריכה אחרונה על ידי Merofaza
פורסם

לא יודע מאיפה אתה מוצא דווקא את כל כלי הרכב הדפוקים.

חפש רכב בלי סיפורים.

• מצחיק 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה לא רק פגוש, היה תיקון שהגיע עד הריצפה.

אני הייתי נמנע מרכבים עם פגיעה כזאת.

הדלת לא יושבת תומך כי בוצעה מתיחה של הפח ולא בצורה מקצועית.

אם בכול זאת תלך על זה עקב מחיר, תבדוק שאין נזילת מים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...