Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים סיניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אודה לעזרת הקהל

אני צריכה להחליף 4 צמיגים לרכב. בפנצ'רייה הציעו דגם סיני הנקרא גרינלנדר או איילינג
אני לא כל כך מצליחה למצוא מידע עליהם
האם אחד מהם נחשב לסוג טוב? במידה ולא, איזה צמיגים סיניים נחשבים לטובים? איפה אני יכולה למצוא יותר מידע על הסוגים השונים?

תודה רבה

פורסם

אל תקני צמיגים סיניים. לא מכיר צמיגים סיניים מומלצים.

יש צמיגים לא יקרים כמו Falken ZE310

Kleber HP4

Hankook kinergy eco

Kumho Ecsta

מאיפה את? אי אפשר להמליץ על בית עסק ללא מיקום ( איזור ).

איזה רכב יש לך? מה מידות הצמיגים ( רשום ברישיון הרכב )?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב נפוץ, לא מאמין שתהיה בעיה למצוא צמיגים טובים.

מהרושם שלי, הרבה פנצ'ריות ינסו לדחוף לך צמיגים סיניים.

צריך להתעקש ולהגיד מראש שאת רוצה צמיגים של מותג מוכר מדגם מסוים וכו' (למשל מה שולאד\ולד הציע לך).

שימי לב גם לתאריך הצמיג. עדיף צמיג שלא ישב הרבה זמן.

אם מזמינים לך צמיגים ומתחייבים על שבוע או חודש מסוים אני מציע שתרשמי את זה, כבר עשו לי קטע והבטיחו לי אפריל 2023, בסוף קיבלתי צמיגים של דצמבר 2022, לא שזה לא חוקי למכור צמיג כזה, אבל אם הבטחתם משהו אז לכל הפחות תקיימו מה שהבטחתם או תשאלו אותי אם זה מתאים לי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

בחיפה אפשר לבדוק צמיגי פרויד ,  צמיגי יוניברס בנשר.

צמיגיה שמפרסמת פאלקן ze310 באתר השוואות מחירים לצמיגים ב 473₪ לצמיג נקראת "הצטלבות תבור"

Screenshot_20230820_142022_Chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתאריך 20.8.2023 בשעה 22:13, Yuki כתב:

לא לקנות סיניים בחיים, עוד 50 שקל והצמיגים יחזזיקו יותר משנה

עזוב יחזיק שנה זה הבטיחות שלך.

הגלגלים זה הדבר היחיד שמקשר בינך לכביש. תקנה סיני תקבל אחיזה של סיני ותחליק/לא תבלום מהר מספיק וחס וחלילה יקרה לך או למישהו אחר נזק של הרבה יותר מ50 שקל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כל שרשור על צמיגים סיניים אותו דבר:

מלא אנשים אומרים לא להתקרב לסיני, מגיע חכמולוג תורן שאומר "אם זה כזה גרוע למה מצליחים לייבא את זה לישראל וזה עובר את התקינה האירופית"

ואז מתחיל דיון של ארבעה עמודים.

TL;DR: סיינים זה באמת חרא, בחייאת, מתי היה לך ניסיון עם מוצר סיני שלא הייתה איתו תקלה או גילית עליו משהו בהמשך? 

כמו כן, ההפרש בין צמיג לסיני למשהו מוכח ובטוח הוא כמה מאות שקלים צמיג, שזה יוצא כמה אגרות ליום. 

2016 BMW M235i.

פורסם

התייעצתי לאחרוננה עם איש ה IT אצלי בחברה אודות מחשב נייד לבית והוא המליץ על מחשבי לנובו. יש לי נייד שיאומי ואין לי תלונות .

מה שכן , צמיגים אני קונה פאלקן , גודייר או מישלין או קונטיננטל

פורסם
בתאריך 20.8.2023 בשעה 13:13, Majdoleenkh כתב:

איפה אני יכולה למצוא יותר מידע על הסוגים השונים?

ישנם אתרים בארץ ובחו"ל שיתנו לך מידע כללי פשוט על הצמיגים. זה יראה כך:

image.png.b5c24c1be74b86e46bd25a3ed836bb07.png

צריכת דלק, אחיזת הצמיג כביש רטוב, ועוצמת הרעש. עוד מידע בנושא כאן. המידע הזה יופיע גם בצורת מדבקה על הצמיגים (תמיד חפשי אותה לפני הרכישה ביחד עם דגם הצמיג שאת רוצה). אתר עם מידע כזה, למשל, הוא: https://www.tiredeal.co.il אין לי קשר אליהם.

פורסם
לפני שעתיים, Fraysa כתב:

כמו כן, ההפרש בין צמיג לסיני למשהו מוכח ובטוח הוא כמה מאות שקלים צמיג, שזה יוצא כמה אגרות ליום. 

מדויק. זה מה שאני תמיד אומר.

הבעיה שגם בעלי הפנצ'ריות ממש דוחפים סיניים.

חיפשתי זוג צמיגים לספייס סטאר של אשתי (היה נזק בדופן שאסור לתקן ולא מצאתי צמיג אחד שתואם לצמיג הקיים, אז החלטתי להחליף זוג),

עברתי באיזה 3-4 פנצ'ריות עד שמצאתי פנצ'רייה אחת שמוכרת מותג (TOYO) במחיר סביר.

כולם אמרו בערך אותם דברים, זה מאושר לייבוא לארץ, תראה מה מורכב לי על הרכב ויש לי רכב הרבה יותר חזק וכו'.

לא משכנע אותי.

אגב, צמיג סיני עלה 300-350₪ בערך, מותג עלה 400₪. ההפרש לא מצדיק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא לקנות סיני, ההפרש לא מצדיק.

לפני כמה חודשים נקרע לי צמיג ברכב אז שמתי צמיג סיני של גרינלנדר. חיצונית נראה טוב אבל רועש מאוד (לגבי השאר אין לי מושג)

סחבתי איתו כמה חודשים כי ידעתי שאני גם ככה צריך להחליף צמיגים (ואכן הוחלפו כולם לפני מספר שבועות).

תוסיפי עוד 200-300 שקל לכל הרביעיה ותיקני צמיג מוכר ובטוח

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

עוד עצה ידידותית - לכי לפנצ'ריה עם גבר שמבין עניין, או לפחות נראה כזה, ויודע להתמקח - כי אחרת תשלמי מס אשכנזיות, שזה יותר ממס אשכנזים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...