Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על הרעיונות. 

אני אתחיל עם שילוב של משהו מעופף על מוט/חוט (דוגמת עיט או ציפור דמה), פלוס כל מיני מכשירים אלקטרוניים מאליאקספרס ודוקרנים. מה שמוכרים פה בארץ ב-200 שקל, שם מוכרים ב-30. נשקיע 150 שקל בשביל הניסיון.

לגבי דוקרנים - אחד השכנים שם דוקרנים מתכתיים על אדן החלון, ומאז לא יושבות שם ציפורים, לכן להשתגע עם דוקרנים בכל היקף המרפסת והגג זה הפתרון ה"פשוט", אך לא האלגנטי או היעיל.

אה וכמובן רחפן - יש אלטרנטיבות ל-DJI Mini 2/3?   מחפש משהו איכותי, אבל בלי להשתגע במחיר (עד 2-3 אלף).

מזמן רציתי לקנות רחפן, אז עכשיו יש גם "צורך".

פורסם (נערך)

הזכרת לי...

לפני כ 40 שנים.

אימא, אבא ואני יושבים בסלון. אימא הולכת למטבח חוזרת ואומרת שיש משהו על הקומקום החשמלי (במשפט ממוסגר, קומקום לבן). אני הולך למטבח ורואה יונה לבנה יושבת על הקומקום.

אני ניגש ליונה והיא אפילו לא בורחת, קורא לאימא כדי שתבוא לראות מה התיישב על הקומקום.

היונה קבלה אוכל, חשבנו שבטח התעייפה כאשר תתחזק תעוף לבית שלה.

טוב, אז היונה לא נראה שיש לה כוונה לחזור לבית שלה. אבל גם לנו לא הייתה כוונה לגדל יונה.

אז אחרי כמה ימים, אבא לקח את היונה איתו במשאית ושחרר אותה בעיר סמוכה למקום מגורנו.

היונה הגיעה עוד לפניו הבייתה.

חתיכת יונה, את הדרך לבית המקורי שלה, היא לא מכירה, את הדרך לבית שלנו מכירה.

אחרי יום נוסף אבא לקח אותה לנסיעה והפעם יותר רחוק. ושמה היא כנראה מצאה בית מלון חדש ולא חזרה.

עברו עשרות שנים, אבא כבר לא איתי וגם אימא לא איתי, והזכרת לי סיפור עם ההורים ויונה לבנה.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • אהבתי 4
פורסם
לפני כשעה, Ron Poh כתב:

הזכרת לי...

לפני כ 40 שנים.

אימא, אבא ואני יושבים בסלון. אימא הולכת למטבח חוזרת ואומרת שיש משהו על הקומקום החשמלי (במשפט ממוסגר, קומקום לבן). אני הולך למטבח ורואה יונה לבנה יושבת על הקומקום.

אני ניגש ליונה והיא אפילו לא בורחת, קורא לאימא כדי שתבוא לראות מה התיישב על הקומקום.

היונה קבלה אוכל, חשבנו שבטח התעייפה כאשר תתחזק תעוף לבית שלה.

טוב, אז היונה לא נראה שיש לה כוונה לחזור לבית שלה. אבל גם לנו לא הייתה כוונה לגדל יונה.

אז אחרי כמה ימים, אבא לקח את היונה איתו במשאית ושחרר אותה בעיר סמוכה למקום מגורנו.

היונה הגיעה עוד לפניו הבייתה.

חתיכת יונה, את הדרך לבית המקורי שלה, היא לא מכירה, את הדרך לבית שלנו מכירה.

אחרי יום נוסף אבא לקח אותה לנסיעה והפעם יותר רחוק. ושמה היא כנראה מצאה בית מלון חדש ולא חזרה.

עברו עשרות שנים, אבא כבר לא איתי וגם אימא לא איתי, והזכרת לי סיפור עם ההורים ויונה לבנה.

המסקנה המתבקשת מסיפורי;חיזוק היונים זה שבמקום להשקיע בשובך צריך להשקיע במנגל.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...