Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות, דירה עם מרפסת היקפית גדולה בקומה אחרונה.

יש מפגע (ב"עצימות" בינונית) של לשלשת ציפורים בכל ההיקף.

הציפורים יושבות על אדני חלונות, המעקה במרפסת, סוכך שמש, גג הבניין וכדומה. יש גישה פיזית לכל האזורים הללו.

האם יש פתרון יעיל ואסתטי יותר מהדבקת דוקרנים?   מעבר לעובדה שמדובר בעשרות מטרים של דוקרנים, זה לא מרגיש הכי יעיל או אסתטי.

חשבתי על פסי דריכה חשמליים או מכשירים אולטרה-סוניים נגד יונים, אבל לא יודע מה היעילות שלהם.

פורסם

הרבה תוקפים מאכילי חתולים.
באופן יחסי כמעט לא מדברים על מאכילי יונים. שיפסיקו להאכיל את היונים, ובאופן טבעי אוכלסייתם תקטן.
חוץ מזה, יונים כשרות... ובחינם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואם חולדות מהביוב היו כשרות, היית אוכל אותן?

זה בערך אותו דבר...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 שעות, davemustaine87 כתב:

מכיר את אלו שאומרים ״רק ביבי״?

אז במקרה פה- ״רק רשתות״ 

ניסו אצלנו כול דבר אחר, זה הדבר היחיד שבאמת עובד.

אני אשמח להבין איך רשתות יכולות להרחיק יונים ממרפסת

כמובן בשונה ממסתור כביסה ששם היישום ברור

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תחשוב על זה כמו על סורגים רכים למרפסת היפה שלך, שהנוף ממנה תמיד יראה דרכם כאילו צוייר על מחברת משבצות. זה המחיר שאלפי ישראלים נאלצים לשלם על התענוג אם הם לא רוצים לחלוק את המרחב הפרטי שלהם עם עולם החי.

qhticnim6h1tr4hzrbua.jpg

פורסם

לא ברור אם המרפסת של פות"ש מקורה כמו בתמונה הזו.

אם לא, זה קצת יותר מורכב. יש ליצור מסגרת, שתאפשר גם פריסה מעל, כתחליף לתקרה. אבל אז, בנוסף, יהיה צורך בפתרון לשפת הגג, בסגנון של דוקרנים (או פס דריכה).

פורסם (נערך)

למי שטען שאין חדש:

Bird repellent gel

כמובן שתלוי במיקום הרלוונטי.

מדובר בג׳ל, בסמיכות שלו מזכיר סיליקון משפורפרת, רק שהוא לא מתייבש.

ממליץ לעבוד עם כפפות חדפ ביישום.

המטרה העיקרית שלי הייתה להרחיק את המיינות (גם את הדררות) הרעשניות בקרבת הסלון, הן היו עומדות על המעקה מסתור מזגן וצורחות את נשמתן. ועל הדרך מרחתי גם על אדן החלון שבדיוק מעל הראש בחדר שינה שלנו.

החומר מאוד מאוד לא נעים להן בכפות הרגליים, והן עפות מיד, במיוחד המיינות, כאילו נגעו בחשמל.

החומר לא פוגע בציפורים למי שזה מעניין אותו…

חודש וחצי מאז היישום ועובד טוב, לא היה לי בוקר אחד שהתעוררת בחמש ומשהו עם ״קור קור קוקו״ מעל הראש. ואת המיינות שומעים רק מרחוק.

לא פרקטי למקום שאמורים להשען עליו כמו מעקה, וגם כל מה שנוגע בו נדבק, אז רואים פה ושם ברחשים/זבוב וכיוב, עדיין הרבה יותר אסטטי מהדוקרנים

עריכה אחרונה על ידי locus
  • אהבתי 4

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני 21 דקות, locus כתב:

Bird repellent gel

נשמע לא רע, אבל כדאי להציץ בחוות דעת הלא טובות באמאזון, יש שם כמה אזהרות חשובות, כמו קושי לנקות אם מחליטים להפטר, הרס רעפים, משיכת חרקים, ציפורים שבכל זאת נתקעו בג׳ל (גם למי שלא אכפת מציפור מתה, אם זה מחוץ לחלון שלך, נעים זה לא).

יש גם אזכור לרשימת אזהרות על התוית של המוצר לגבי בטיחות לחיות אחרות, בקיצור, לבדוק טוב, ואם בכל זאת מנסים, אז קודם באיזור קטן שהכי פחות בעייתי לכם לנקות אם מחליטים לוותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, locus כתב:

למי שטען שאין חדש:

אני זוכר שהיה לנו משהו דומה בצבא, ככה שיש על הפתרון זה כמה עשרות שנים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לי הם מאוד הפריעו.

27$ לעומת הצעות שראיתי באלף שקל ויותר, אמרתי מה יש להפסיד. 

לפני 1 דקה, falou כתב:

אני זוכר שהיה לנו משהו דומה בצבא, ככה שיש על הפתרון זה כמה עשרות שנים...

ברור שלא מצאתי את הגלגל, אבל זה בהחלט פחות נפוץ בפרסומות/פוסטים באתרים שונים.

זה אחרי שקניתי מוצר אולטראסוני, שלא שווה כלום (מפרסמים ב150 בארץ וחושב שקניתי ב30שח בעליאקספרס).

זה ממש עובד

• רעיון טוב! 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...