Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

מצאתי רכב לטעמי אבל המוכר לא בעל הרכב אלא הבן שלה ומוכר את הרכב עבור אמא שלו.

התכנון הוא שהמוכר יכנס לחשבון שלה באתר הממשלתי ולבצע העברת בעלות דרך האינטרנט ללא נוכחות האמא 

בדקתי תעודות זהות וספח ונראה שזה נכון אבל אחרי קריאה ארוכה בפורום משהו בי עדיין לא רגוע ורציתי לשאול איך כדאי להתנהל, אם אני חשוף פה לאיזו בעיה משפטית בעתיד ואם זה משהו נפוץ שקורה ואין מה להתרגש? 

בנתיים הוספתי סעיפים בחוזה מכר שהוא מתחייב שהוא הבן שלה ורשאי למכור את הרכב בשמה וציינתי בבירור מי המוכר ומי בעל הרכב

אשמח לעזרתכם

פורסם

הגישה לאיזור הממשלתי מאוד מאובטחת ומצריכה לא מעט פרטים מזהים אישיים כך שאם יש ל"בן" שלה את היכולת להתחבר בשמה לעמוד הממשלתי רוב הסיכויים שהוא באמת סך הכל מוכר עבור אימו את הרכב. והעברת בעלות באיזור הממשלתי היא תקפה לחלוטין.

אני עשיתי משהו דומה לפני מספר שנים אבל בתור קונה, אבא שלי התעניין ברכב שהיה במרחק יחסית גדול מאיתנו ובגלל שזה היה בדרך מהעבודה שלי, עצרתי שם (בתחבורה הציבורית) והשלמתי את כל תהליך הקנייה על שמו. 

פורסם

ממליץ לשמור תיעוד של ייפוי כוח משרד התחבורה למכירת רכב +תעודת זהות של האמא לצד הציון בחוזה של הסיפור הזה.  

מעבר לזה לא חושב שצריך עוד שום דבר זה בדיקה מספקת מעל ומעבר מבחינתך

פורסם

האם יש הסבר מתקבל על הדעת מדוע האם לא יכולה להיות נוכחת בזמן העברת הבעלות? 

מי מקבל את הכסף, האם הבן או האם? 

האם הוצגה לך תעודת זהות מקורית של האם? 

האם אתה סומך על היכולת שלך לזהות רמאים? 

האם מחיר הרכב הוא כזה שתוכל לעמוד בו במקרה של טעות בשיקול הדעת שלך? 

תשאל את עצמך את השאלות האלו ותהיה לך תשובה. 

• תוכן חדש...