Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי 

רוצה לדעת לגבי יונדאי i20

אמרו לי שבגלל שעשתה הרבה ואני רוצה לשמור טוב על המנוע ופחות חשוב לי החיסכון בדלק אז כדאי לי לשים 5*40 

האם זה נכון?

פורסם

שינוי צמיגות שמן ל 5w-40 לא ישפיע על צריכת דלק בצורה מורגשת. מה שכן, אם אתה נוסע יותר מ 10 אלפים קילומטרים בשנה, והשמן משחיר מהר אחרי הטיפול,  תשקול לצמצם את מרווח הטיפולים לכל 10 אלפים. אם הרכב נוסע עד 10K בשנה - תחליף שמן מנוע פעם בשנה, לא משנה כמה נסעת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתאריך 25.7.2023 בשעה 11:03, אילולי כתב:

היי 

רוצה לדעת לגבי יונדאי i20

אמרו לי שבגלל שעשתה הרבה ואני רוצה לשמור טוב על המנוע ופחות חשוב לי החיסכון בדלק אז כדאי לי לשים 5*40 

האם זה נכון?

כן , זה נכון.
השתמש ב שמן 5W-40 סינטטי מלא של חברות ידועות.. 
 שמן סינטטי מלא שומר על תכונותיו, ואפשר לעבור גם סביב 20.000 ק"מ בין החלפות שמנים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

א. ק"מ גבוה - מה הקילומטראז' ?

ב. יש צריכת שמן עם השמן הנוכחי ? אם אין צריכת שמן אני אישית נשאר אם אותה צמיגות ( שמן איכותי, כן ?)

ג. באיזה שמן + צמיגות משתמש היום ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...