Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

אני לפני קנייה של פלואנס פריבילג'  דיזל ידנית 2013 237 אלף קילומטר, יד 01 - יד שנייה במשפחה.

יש לי רקע טכני-

בדקתי את הרכב מכל הכיוונים, הרכב שמור מאוד לשנתון ולקילומטר לעומת נבלות אחרות שבדקתי בימים האחרונים עם ברגים קודחים,נזילות ואזיקונים,ורעש מנוע כאילו השרשרת טיימינג מנסרת משהו בפנים, תקלות דולקות מפה ועד אינסוף..

וכבר הייתי בשלבי סגירה עם המוכר.

המנוע נשמע מעולה,

למעט שפשפוף קטן בצד, צמיגים קצת יבשים מקדימה 2020, וטיפה נזילה/הזעה קטנה וסבירה לשנתון במנוע מלמעלה כנראה באחד הצינורות הכל נראה תקין.

התחברתי לרכב עם OUTEL ואין שום דבר למעט תקלות עבר:

ותקלה אחת פעילה שלא מדליקה התראה בלוח שעונים של וולטז' של חיישן מע' קירור אוויר(הכל עובד - הרכב עבר החלפה של יחידה פנימית-יש קבלה).

כמו כן הרכב עבר קלאץ' לפני חצי שנה, צלחות רפידות חדשות, והכל נראה מעולה.

עשינו נסיעת מבחן,

נוסע מעולה, אבל ממש בסוף הנסיעה נעלמה הדוושת קלאץ' - האוטו לא נוסע. בדקנו וראיתי שהצינור של הקלאץ' פשוט התנתק מהמחבר פלסטיק שלו עם הקליפס מתכת ונשפך נוזל שם.  חיברתי את הצינור חזרה, 

אבל היה צורך לנקז אוויר ולא מצאנו באותו רגע איך מבצעים את הפרוצדורה, הכל שם די צפוף וצריך להכיר את הדגם.

בקיצור הרכב נגרר למוסך, והעניין סודר- אוויר נוקז,הוסיפו שמן וטוענים שמחבר של הצינור לא יוצא יותר גם כשמפעילים הרבה כוח- כנראה שלא היה סגור טוב, או שמישהו נגע בו בבדיקה לפני.

עכשיו השאלה שלי היא כזו-

האם מישהו נתקל בתופעה כזו שצינור נוזל קלאץ' מתנתק בנסיעה,מה יכול להיות הגורם לכך,

והאם יש עוד משהו שאני צריך לבדוק, כי אני כן מתכנן לרכוש את הרכב הזה.

(** זה הדגם עם המפתחות כרטיס, וכפתור הנעה - שאני ממש לא אוהב מבחינת פוטנציאל תקלות בעתיד - אם יש למישהו מה לומר בנושא הזה אשמח גם לשמוע)

תודה מראש!

photo_2023-07-22_11-21-01.jpg

עריכה אחרונה על ידי Gauss
כתיב
פורסם

כנראה שיש נזק  בחיבור  צריך  לבדוק  אם משהוא  שחוק .   מחליפים את החלקים   הפגומים  וממשיכים 

הלאה  תקזז לו  מהמחיר  .

פורסם (נערך)

האם בדקת את המזגן ביסודיות, כנראה שהתקלה קשורה  בחיישן שנגעו בו בתהליך פירוק והרכבה של המאייד שהוחלף.

לדעתי התקלה עם המצמד שצינור ניתק באמצע נסיעה , זה בוודאי לא משהו שובר עיסקה רחוק מזה, קרה,  תיקנו את החיבור ובזה נגמר הסיפור.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 13 דקות, ronrobin כתב:

כנראה שיש נזק  בחיבור  צריך  לבדוק  אם משהוא  שחוק .   מחליפים את החלקים   הפגומים  וממשיכים 

הלאה  תקזז לו  מהמחיר  .

הצינור שהמחבר פלסטיק עם הקליפס יושב עליו - מתחבר לניפל לבן- שהולך לתוך המנוע.

אין גישה לראות את ההמשך של הניפל - הוא מוסתר על ידי המתכת של המנוע,

אבל ביד מרגישים שהוא לא מקובע , אפשר להזיז אותו- כלומר יכול להיות שההמשך שלו זה צינור אחר שנכנס למנוע. אני לא מכיר את הדגם ולא יודע איך זה אמור להיות.

לפני 10 דקות, ד ו ד כתב:

האם בדקת את המזגן ביסודיות, כנראה שהתקלה קשורה  בחיישן שנגעו בו בתהליך פירוק והרכבה של המאייד שהוחלף.

זה גם מה שאני חושב, המזגן עובד

• תוכן חדש...