Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 1.4 2013? או 1.2 2016?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט מה לקחת, יש שתי אופציות של איביזות ידניות, כמובן שמורות אחרי בדיקה של מנוע גיר שלדה. 

איביזה 2013 1.4 ידנית 3 דלתות גג נפתח מהחברה,

איביזה 2016 1.2 טורבו ידנית 5 דלתות

מה עדיף מבחינת אמינות לטווח הארוך, שוק, איכות וחוויית נסיעה והעניין ששתיהן באותו מחיר ואותו קילומטר 130,000. 

תודה לעוזרים!

פורסם
Just now, menir1 כתב:

1.2 טורבו. 

אפשר הסבר? אולי אתה בעלים של רכב כזה, אני פשוט מחפש לדעת אם זה יותר טוב לי לטווח הארוך.

פורסם

היו לי שתי מכוניות עם המנוע הזה ומכונית אחת עם מנוע ה-1.4. ה-1.4 מאד פשוט אבל חווית הנסיעה של ה-1.2 הרבה יותר טובה. מנוע 1.2 הוכיח במהלך השנים שהוא מוצלח מאד אף הוא.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 5 דקות, menir1 כתב:

היו לי שתי מכוניות עם המנוע הזה ומכונית אחת עם מנוע ה-1.4. ה-1.4 מאד פשוט אבל חווית הנסיעה של ה-1.2 הרבה יותר טובה. מנוע 1.2 הוכיח במהלך השנים שהוא מוצלח מאד אף הוא.

ומבחינת תקלות? עלויות תחזוקה?

פורסם
לפני 3 שעות, Razi383 כתב:

ומבחינת תקלות?

למיטב ידיעתי הבעיה העיקרית הייתה בגיר ה-DSG. לא רלוונטי לך כי אתה מסתכל על ידניות.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 3 שעות, Razi383 כתב:

ומבחינת תקלות? עלויות תחזוקה?

נקודת חולשה יחסית זאת משאבת מים

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ה 1.4 הוא עדיף לדעתי במקרה הזה בגלל אמינות הרבה יותר טובה. ה1.2 הוא מנוע טוב אבל הוא יהיה פחות טוב מ1.4 באמינות, ובגלל הקמ הגבוה , הסיכוי שתצטרך להחליף טורבו הולך וגדל, שזה רכיב יקר.

ה1.2 כמובן תהיה יותר מהנה, אם תחליט ללכת עליה תבדוק אותה היטב כי אלה רכבים שאוהבים לקרוע אותם. 

• תוכן חדש...