Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ברשותי סיטרואן קקטוס, 2015, ידנית, מנוע 1200 אטמוספרי.

לאחרונה(חודש אחרון) שמתי לב שלמדחס לוקח זמן להיכנס לפעולה, הוא נכנס לפעולה, אך באיחור, האיחור נע בין 5-10 שניות, לפעמים מעט יותר. שמתי לב שלרוב האיחור קורה שהרכב קר, שהרכב יותר חם(לא הונע שעה-שעתיים), האיחור בכניסת המדחס לעבודה קטן משמעותית .  

רק לציין שהרכב עבר טיפול של שמנים, פילטרים, פלאגים, טיימינג ונגד רדיאטור(אאלט) במוסך גבע לפני כ-4 חודשים.

מה יכולה להיות הסיבה לזמן הרב שלוקח למדחס להיכנס לפעולה?

תודה רבה ואחלה שבת!

פורסם

זה רק בהתנעה הראשונה אחרי חניה ארוכה?

גם אצלי זה ככה (ברלינגו), אחרי שהרכב לא הונע הרבה זמן המדחס מופעל מספר שניות אחרי ההתנעה.

אם לא הונע יומיים, יכול להגיע גם ל 30-40 שניות. 

לדעתי לא מדובר בתקלה אלא פיצ'ר מתוכנן, המחשב ממתין להתייצבות  פרמטרים מסויימים (אולי מתח מצבר מעל ערך מסויים) לפני שהוא מפעיל את המדחס. 

בכל מקרה, זה שנים ככה אצלי וחוץ מזה המזגן עובד תקין.

פורסם
לפני 2 דקות, Buki כתב:

זה רק בהתנעה הראשונה אחרי חניה ארוכה?

גם אצלי זה ככה (ברלינגו), אחרי שהרכב לא הונע הרבה זמן המדחס מופעל מספר שניות אחרי ההתנעה.

אם לא הונע יומיים, יכול להגיע גם ל 30-40 שניות. 

לדעתי לא מדובר בתקלה אלא פיצ'ר מתוכנן, המחשב ממתין להתייצבות  פרמטרים מסויימים (אולי מתח מצבר מעל ערך מסויים) לפני שהוא מפעיל את המדחס. 

בכל מקרה, זה שנים ככה אצלי וחוץ מזה המזגן עובד תקין.

בעיקר אחרי שהרכב עמד יום או יומיים, העניין הוא שעד לאחרונה המדחס היה נכנס לפעילות מייד, גם אם הרכב עמד.

פורסם

כאמור זה בדיוק ככה אצלי. אחרי עמידה של יומיים אני מספיק לצאת מהחינה ורק אז המדחס מופעל. 

יתכן שהמצבר מעט נחלש, אחרי עמידה ארוכה המתח שלו יורד ובתנעה המחשב לא מאפשר הפעלת מדחס מתחת למתח מסויים. 

לא יודע בדיוק מה הסיבה, רק מנחש. זה לא נראה לי תקלה ולכן לא עשיתי עם זה כלום. 

פורסם

מה קשר לפיצר מיותר?

הנה בשביל הקטע בדקתי אצלי ביריס 2005, יפני פשוט לא מהונדס.

אחרי יומיים של עמידה, לקח למדחס בערך 15 שניות להיכנס לפעולה.

בכריזמה שלי הוא מתחיל ישר.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

גם בשני האלטואים שלי. אחד ידני(2012). שני אוטומט(2014). יש השהיה בהפעלת המדחס. לא בדקתי כמה שניות לוקח.

זה היה תמיד ככה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...