Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך מכונת קרח ביתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע המלצות על מכונת קרח ביתית ( מכונה שמייצרת קוביות קרח ) 

מחפש מוצר טוב ואיכותי

אשמח לשמוע חוות דעת ממי שיש בבעלותו מכונה כזו.

פורסם

יש לי בבית מכונה שכתוב עליה B POWER. אני לא יודע אם זה טוב או רע. אני לא יודע אם זה מותג או מדבקה. אני גם לא יודע איפה זה מיוצר וכמה זה עלה, אבל מניח שגוגל ידע לענות על כל השאלות האלו. 

מה שאני כן יודע זה שאשתי קנתה אותה לפני כשנה, היא עדיין עובדת מצוין, הכמות מתאימה לנו גם כשמארחים 8-10 אנשים, קל לנקות אותה ולתפעל, יש כל מיני הגדרות של כמות, גודל וצורת הקרח; וזהו בערך.

אני לא ממש יודע מה עוד אפשר לכתוב על מכונת קרח אבל אם יש לך שאלות ספציפיות מוזמן לשאול. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מרעישה כשהיא מייצרת קרח והוא נופל על כלי האחסון מפלסטיק. אז תדמיין רעש של קרח זז כמה ס"מ. זה קורה עד שהיא מתמלאת. אם אתה מרוקן אותה לגמרי אז תשמע את זה נגיד 3-4 פעמים כל פעם לדקה-שתיים. אם תיקח כוס או שתיים קרח אז אחרי 5 דקות תשמע את זה פעם אחת למשך דקה או שתיים. 

בחיים לא הרגשתי שזה הפריע לי למשהו, אבל מצד שני היא נמצאת חדר או שניים מעבר לאיפה שאני נמצא. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה מכשיר שעובד על מדחס, נכון ?

אם כן, יחסית הוא ממש זול (500₪ בערך) למה שהוא מציע (מדחס ומנגנון אוטומטי לקוביות קרח).

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...