Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להמליץ על הרכב ? אני מדבר על שנת 2022/2023

אני מעוניין באוטומט דווקא - יש בעיות ידועות כלשהן ?

אגב ראיתי את הרמת בטיחות שלו , לא הבנתי ממה נגזר המספר הנמוך של הבטיחות שמופיע בקטלוג 

הוא עבר מבחן התרסקות ?

אשמח לקבל חוות דעת דווקא רלוונטית לשנה האחרונה

רכב שאני שוקל לבקש מהעבודה שישמש אותי גם לנסיעות בפנאן לצפון עם משפחה (אנחנו 5 נפשות)

תודה רבה לעוזרים

פורסם (נערך)

דיזל? בנזין?

הגיר האוטומט הוא רובוטי כפול מצמד. יש בלאי מואץ בפקקים לקחת בחשבון.

מעבר לזה גם הבנזין 1.3 וגם הדיזל די אמינים בסה"כ.

מדובר על רכב די פשוט סה"כ מבחינת אבזור ואיכות חומרים.

לגבי רמת בטיחות נמוכה בקטלוג הרכב כמעט עירום ממערכות בטיחות מקוריות אין לו בלימה אוטונומית למשל. סטייה מנתיב והתראת התנגשות רק במערכת בהתקנה מקומית (דומה למובילאיי)הדגם נבחן ב2017 קיבל רק 3 כוכבי בטיחות ב-EURO NCAP. די נמוך...

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם

בוא נשים רגע את נושא הבטיחות בצד - חיסרון ידוע של הרכב ונדבר על שאר הדברים

מנוע דיזל - מעולה לשטח בזכות מומנט גבוהה בסל''ד נמוך והיכולת לעשות שימוש בזחילה בהילוך ראשון בלי שהמנוע יכבה, צריכת דלק טובה

מגיע ברמת גימור הנמוכה בלבד וזה מעצבן כי מדובר בדגם היותר מבוקש

בנזין - יש 2 הספקי מנוע, החזק מפיק 150 כו''ס ונותן לרכב ביצועים טובים

תיבה ידנית - רק 4X4

תיבה אוטומטית - 2X4 (דו מצמדית)

* תיקח המרכב את יכולת ה 4X4 שלו עם תבחר בדגם האוטומטי ולדעתי אין הצדקה לכזה רכב וכל מתחרה יתן לך יותר. היתרון היחסי של הרכב הוא יכולת השטח ועמידות המכלולים.

בעיות התיבה הדו מצמדית חוזרות על עצמם אצל כל יצרן שעושה כאלה תיבות (שחיקת מצמדים שתוביל להחלפה יקרה) כשהם עובדות הם נפלאות אבל ה"כש" חזק פה.

מנוע הבנזין של רנו\ניסן גם פחות אמין מהדיזל אבל אין "מחלות\תקלות" סידרתיות

בדיזלים היותר חדשים יש בעיית מיכל\צנרת אוריאה לאחר ההוספה של המערכת כדי לעמוד בתקן פליטת מזהמים (2020 ומעלה לדעתי)

• תוכן חדש...