Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבא שלי בן 90 ולא ממש שומע ,ורוצה שפעמון הדלת יפעיל לו מנורה כשמצלצלים, האם זה אפשרי?

פורסם

אני לא יודע אם זו הדרך הכי יעילה אבל זאת הדרך שאני מכיר

לחצן חכם של שיואמי מחוץ לבית 
בתוך הבית gateway עם סירנה דוגמת Aquara M1S 
נורה חכמה של שיואמי או Yeelight

מגדיר באפליקציה שכל צלצול בדלת הסירנה או כל חיווי קולי אחר יושמע ובמקביל נורה תהבהב למשך מספר שניות

סדר גודל של 200 ש"ח חומרים

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אלו שלושה מוצרים שונים
1. לחצן
2. רכזת Gateway שהתפקיד שלה לחבר את הלחצן לענן
3. נורה חכמה שמקבלת פיקוד מהענן

נ.ב צריך אינטרנט לפיתרון הזה

חפש גם פתרונות אחרים לכבדי שמיעה, אולי יש את זה במוצר אחד

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הזמנתי פעמון אלחוטי מעליאקספרס. יחידה חיצונית עם סוללה ופנימית שתקועה בשקע חשמל, צלצול בעוצמה גבוהה (עם מבחר מנגינות) מלווה באור מהבהב. כמה עשרות שקלים ושתי דקות התקנה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 50 דקות, sperial כתב:

הזמנתי פעמון אלחוטי מעליאקספרס. יחידה חיצונית עם סוללה ופנימית שתקועה בשקע חשמל, צלצול בעוצמה גבוהה (עם מבחר מנגינות) מלווה באור מהבהב. כמה עשרות שקלים ושתי דקות התקנה.

משהו כזה?  https://www.aliexpress.com/item/1005004186820687.html?spm=a2g0o.detail.1000014.3.57c13e7fh544aV&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.40000.326746.0&scm_id=1007.40000.326746.0&scm-url=1007.40000.326746.0&pvid=da125f3d-dbb2-4245-93b8-3f34d352f1e3&_t=gps-id:pcDetailBottomMoreOtherSeller,scm-url:1007.40000.326746.0,pvid:da125f3d-dbb2-4245-93b8-3f34d352f1e3,tpp_buckets:668%232846%238112%23526&pdp_npi=3%40dis!ILS!38.37!34.52!!!!!%402103237316854391176251931e229f!12000028319580258!rec!IL!194984273

פורסם

לא מוצא כרגע את הדגם, אבל כנראה שזה הרעיון (הקישור נפתח לי ברוסית, לא מבין). יש מאות דגמים.

אם דחוף לך אפשר למצוא גם בכל טמבוריה או הום סנטר, יעלה קצת יותר.

@Night Driverהשכנים מברכים אותי כל יום מהסיבות הנכונות. זה הדדי.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זוגתי כבדת שמיעה ויש לנו משהו כזה (שגם נרכש מ"מהלב": 

https://mehalev.com/product/פעמון-מוגבר-לדלת/

בדגם שיש לנו אפשר לבחור אם יהבהב, יצלצל או שנייהם יחד. יש גם שליטה על עוצמת הצלצול. 

• רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

עקרונית התיאור דומה לזה של המכשיר הפשוט מעלי\הום סנטר עם שני יתרונות  הפעלה בסוללות שמאפשרת ניוד היחידה הפנימית  (לא מחייבת חיבור ל-220V) ואפשרות בקרת העוצמה. אני חושש שיש גם מחיר פרמיום בגלל הגדרה של "מכשיר רפואי". 

• אהבתי 1

פורסם

עד כמה שאני מכיר הפעמונים האלה לא פועלים על220V אלא על 12V, כך שהפתרון שאתה מציע לא מתאים.

לדעתי הפתרון הפשוט ביותר הוא הפעמון האלחוטי הבסיסיץ החסרון היחיד הוא שהוא תופס שקע.

• רעיון טוב! 1

פורסם

כן אתה צודק מדובר ב12 וולט ולא  220 וולט.. דרך אגב איך מתחבר הלחצן מחוץ לדירה, האם יש לו בטרייה של 12 וולט? 

לפני 14 שעות, אורי מ. כתב:

זוגתי כבדת שמיעה ויש לנו משהו כזה (שגם נרכש מ"מהלב": 

https://mehalev.com/product/פעמון-מוגבר-לדלת/

בדגם שיש לנו אפשר לבחור אם יהבהב, יצלצל או שנייהם יחד. יש גם שליטה על עוצמת הצלצול. 

ניסתם לחבר את הטלפון למכשיר?

פורסם

אני חושב שהלחצן בחוץ מחובר בחוטים ל-12 וולט.

כשהייתי נער, ואלקטרוניקה היתה התחביב שלי, היה נפוץ בספרים שימוש ב"שנאי פעמון" לפרוייקטים שהתבססו על מתח 12 וולט.

לגבי חיבור פעמון למכשיר השמיעה - לא יודע, אבל אמא שלי מקשרת את הטלפון למכשיר השמיעה ב-BT וזה פועל יופי. אבל יש עדיין מבוגרים מאוד  שלא מסתדרים עם סמארטפון, כמו גם אוכלוסיות הנמנעות משימוש בו, ולא נהנים מהאפשרות הזו.

• תוכן חדש...