Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שלום למומחים

הרנו החליטה שהיא מתגעגעת למוסך, והתחילה לבכות סולר מהצינור המצולם, (שנראה כמו משאבה ידנית? מה עושים עם זה?) במקביל, היא לפעמים נכבית בעצירות וקשה להתניע אותה. לא נדלקו שלל נורות תקלה בדשבורד כמקובל בז'אנר הצרפתי.

האם יש קשר בין הנזילה הזאת לכיבוי המנוע בעמידה? שואל כי היו לי כבר רכבי בנזין עם נזילות דלק ואף פעם זה לא גרם לכיבוי המנוע.

IMG_20230514_134458.jpg

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
  • פיתרון
פורסם

מעדכן לצורך מי שיחפש מידע בעתיד.

זה מה שגרם לרכב להתנעות קשות וכיבוי בעצירות. במוסך אמרו לי שזה אופייני לקילומטרז ולגיל הרכב. עוד אמרו, שבגיל הזה הדברים הגדולים שמתקלקלים במכוניות האלה זה בעיקר מחשב גיר (שכבר הוחלף) ומחשב הזרקה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כתבתי בהודעה הראשונה, קשיים בהתנעה וכיבוי המנוע בעצירות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מהחלק המצולם, שנראה כמו בלון שחור על צינור הדלק. החליפו את זה והבעיה נפתרה.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

החלק בתמונה הוא משאבה ידנית לאספקת סולר במקרה שהמנוע דומם בגלל חוסר דלק.

כשהגומי מתייבש בגלל גיל יכולות להתפתח נזילות וכניסה של אוויר שיכולות לגרום לקושי בהנעה ולדימומים בעצירה כמו שתואר.

עריכה אחרונה על ידי דוב המערות
דילוג
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

נקאית גם משאבת תיחול (Priming pump) או משאבת ניקוז אוויר. 

נדרש להשתמש בה גם אחרי החלפת פילטר סולר למילוי הפילטר והמערכת בסולר ובכל מקרה אחר כשפותים את צנרת הסולר ונכנס אליה אוויר. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסיבה שפתחתי את השרשור כדי לברר אם זה באמת מה שגורם לבעיות או שזה משהו אחר, כי כבר נתקלתי בנזילות יותר רציניות מזה ברכבי בנזין בלי שיהיה שינוי בהתנהגות המנוע.

כנראה בדיזל קצת אויר במערכת זה יותר משמעותי.

פורסם

מאיזו שנה הרכב שלך? ק"מ? נראה לי קצת מוזר שמשאבת התיחול תתחיל לנזול בעצמה. ייתכן שהתחילה לעשות בעיות אחרי שהתעסקו בצנרת דלק באזור. הבנתי שהחליפו אצלך גם אינטרקולר? יודע למה?

מקווה בשבילך שבגדול יהיה שקט מעכשיו. מחשב גיר זה בערך ברמת חלק מתכלה ברכב הזה, מעבר לכך בגדול אמור להיות שקט. ממליץ לבדוק את המזוזה בדלת הנהג ליתר בטחון 😉.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

2015 עם 214 אלף. נאמר לי שזה אופייני לגיל הזה. גומי שמתיישן. ממליץ לך להזמין מראש את החלק ולשמור בבית כי אצל היבואן זה עולה 1800 ש"ח, ולא יודע אם יש בחנויות חלפים בארץ משהו תחליפי לא זבל.

האינטרקולר היה שבור והוחלף במסגרת הבעיה הקודמת של איבודי כח בנסיעה יחד עם מחשב גיר ומצבר שתיארתי בשרשור של בעלי הצרפתיות.

אני גם מקווה שסיימנו עם השטויות האלה כי נמאס לי לשלם למוסכים את כל הכסף שאני חוסך בדלק.

פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

אצל היבואן זה עולה 1800 ש"ח

😵 ??? הזמנת משטרה?

עולה סביב 120 יורו מקורי, חליפיים יש גם בחצי מזה. רושם לעצמי להזמין, אם כי אני עדיין קצת סקפטי לגבי מה שאמרו לך, לא אתפלא אם המשאבה נדפקה בגלל התעסקות של מישהו איתה. היית צריך לבקש את המשאבה הישנה, היינו עושים חקירה קטנה.

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ראיתי את הנזילה מהמשאבה הישנה, זה היה בחלק התחתון שלה איפה שהיא מתחברת לצינור ולא בחלק הלחיץ. כדי להגיע למוסך בפקקים של ת"א אטמתי את זה בסרט דביק לאיטום אסלות🤣

לא חושב שמישהו התעסק בזה לאחרונה, כי פילטר דלק החליפו לפני שנה. זאת הפעם האחרונה שאני הולך למוסך מורשה יבואן. השירות שלהם טוב, אבל המחירים האלה באמת מוגזמים.

כאן רואים טוב איפה הפריצה.

IMG_20230514_182552.jpg

• תוכן חדש...