Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, itaimoto כתב:

בין ק"מ 40000 שבו בוצע הטיפול האחרון לבדיקה שביצעתי בק"מ 46000 המנוע צרך 330 סמ"ק של שמן, שמילאתי חזרה. התקופה הזאת כללה שני ימי מסלול וטיול נהיגה כמעט כל סופ"ש. מדובר בצריכה דומה למה שמדווחים בעלי ברזים אחרים ותקינה לפי ספר הרכב. זה אומר שמי שמטפל במרווח המומלץ של 15000 ק"מ ולא בודק מפלס בין טיפולים עלול לנסוע עם ליטר פחות מהמקסימום שהוא גם סימון המינימום במדיד. לאור הקשר בין המפלס ללחץ שמן בפניות ב G גבוה שדנו בו בשרשור לא הייתי רוצה להיות הנהג הזה במסלול (ויש כנראה רבים כאלו).

גימור הדשבורד מעל פתחי המזגן המרכזיים התרומם ב 1-2 מ"מ. לא הייתי שם לב זה אלמלא רגישות לנושא מהדור הקודם של הברז שזו הייתה מחלה שלו והגימור היה יכול להפרד לגמרי מהדשבורד. אצלי המצב היה סביר כשמכרתי את הרכב אחרי 3.5 שנים אבל החמיר אצל הקונה ונדרש תיקון אחרי כשנה. מצחיק/עצוב שזה קורה גם בדור הזה שמכיל דשבורד בעיצוב שונה לגמרי. צרות קטנות, אני יודע... פריט למעקב.

לגבי השמן - דווקא במנוע הספציפי הזה ניכר שאולי חשוב לדאוג שמפלס השמן יהיה תמיד במקסימום, בגלל הבעיה שיש להם לפעמים עם משיכת שמן בעת פניה

לגבי הדאשבורד, מבאס, האם יש מה לעשות עם זה / מכוסה באחריות?

הרכב חונה במקורה בדרך כלל או בחוץ בשמש?

עומר :-)

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב חונה בבית בחניון תת קרקעי ובעבודה בחניון פתוח. בדור הקודם תיקון הדשבורד כוסה במסגרת האחריות.

לגבי השארת מפלס השמן במקסימום - אכן חשוב והתייחסתי לזה.

• מבאס 1
פורסם
לפני 4 שעות, itaimoto כתב:

הרכב חונה בבית בחניון תת קרקעי ובעבודה בחניון פתוח. בדור הקודם תיקון הדשבורד כוסה במסגרת האחריות.

הקטע עם הדשבורד פשוט בושה !!!

ואנשים(ואני ביניהם) מדברים על רכבים סינים.

אז סתם לצורך ההשוואה עם רכב במשפחה

רנו קליאו 2008 רכב בן 18 ! חונה שנים בשמש לא מטופל בשום חומר הגנה 

אומנם פלסטיק קשיח אבל שום סדק שום שבר או התרוממות לא מהדשבורד ולא מהדלתות

וד"א גם נוסע מצויין 

• מבאס 1
פורסם
לפני 19 שעות, itaimoto כתב:

מניסיון אישי כואב (דור ראשון), לא להגיע למסלול כשהוא לא על המקס'.

• מבאס 1
פורסם

יהיה מעניין לראות למרות שאין לי הרבה תקווה למשהו חדש שיגיע במיוחד עם טויוטה שהפסיקה למכור באירופה.

אם מדברים על מה הלאה -> לדעתי ההפתעה תהיה בכיוון של חזרה של הSTI. (לא BRZ STI אלא STI דוגרי)

בנוסף לקונספט שבעבודה - יש לי שמועות יד שניה (אבל המקור הוא המהנדסים ביפן - משני כיוונים שונים) שיש הרבה עבודה על דברים מעניינים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה יהיה מעניין לראות? זה בסך הכל חידוש מלאי של הברז בארץ כולל הבאת ה tS לישראל. 

(או שלא הבנתי אותך נכון כי כתבת יהיה מעניין לראות כאילו יש פה טיזר למשהו חדש שלא ידוע) 

פורסם
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

(או שלא הבנתי אותך נכון כי כתבת יהיה מעניין לראות כאילו יש פה טיזר למשהו חדש שלא ידוע) 

שאר ההודעה שלי.

אין שום דבר חדש שאני יודע עליו שבא לBRZ מעבר לObvious

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעתיים, Liviur כתב:

אם מדברים על מה הלאה -> לדעתי ההפתעה תהיה בכיוון של חזרה של הSTI. (לא BRZ STI אלא STI דוגרי)

לאור סיום השת"פ עם טויוטה, שעל פי שמועות עובדים על דור חדש משלהם, והפסקת מכירת הרכב באירופה בגלל תקנות בטיחות מה שמקטין את גודל השוק אני בספק שתהיה גרסה כזאת - כלומר עם טורבו ותוספת כוח משמעותית. בנוסף היצרנים התבטאו בעבר ששינוי כזה ישנה את מהות הרכב ואין להם כוונה לעשות זה.

לפני 25 דקות, Avia כתב:

^זה.

תיאום ציפיות, ה tS תתאים למי שרוצה בלמים טובים יותר מהמפעל, אבל שוק האפטרמרק כבר פתר את הסוגיה הזאת. הבולמים לא תורמים לשיפור מורגש והשיפור בזמני הקפה נובע מהבלמים בלבד.

מצוין שהיצרן והיבואן ממשיכים לפתח ולמכור את הרכב, אני מקווה שהקונים יצביעו בארנק כי רכבי ספורט זאת נישה הולכת וקטנה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 דקות, itaimoto כתב:

אני בספק שתהיה גרסה כזאת

הוא מתכוון לאימפרזה STi.

לפני 5 דקות, itaimoto כתב:

תיאום ציפיות

הכל ידוע, ובכל זאת.

• רעיון טוב! 2

פורסם
בתאריך 30.4.2026 בשעה 21:00, itaimoto כתב:

תיאום ציפיות, ה tS תתאים למי שרוצה בלמים טובים יותר מהמפעל, אבל שוק האפטרמרק כבר פתר את הסוגיה הזאת. הבולמים לא תורמים לשיפור מורגש והשיפור בזמני הקפה נובע מהבלמים בלבד.

היא תתאים למי שרוצה להישאר סטוק, לקבל קצת יותר ולקבל מחירון יותר גבוה.

אגב, אני מכיר מארה"ב בעיקר מפורומים שיש שיפור עם הבולמים, אבל לא דרמטי.

בפער העלות של ה tS אין ספק שאפשר להביא באפטרמרקט דברים יותר טובים - אבל זה לא מתאים לרוב האנשים.

פורסם

BRZ אמורות להגיע ביוני.
לא התייחסתם לחידוש הכי חשוב, לא צריך מובילאיי בידני...

• רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...