Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק מצברים מעניינים אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני תוהה על אורך החיים של המצברים המשווקים היום בארץ ברכבים, ולדעתי גם אחרים היו רוצים לדעת. כמה שנים וחודשים החזיקו מצברים אצלכם לערך? מהם דגמי המצברים שרכשתם? האם אתם נוהגים לטעון אותם מדי פעם (לא באמצעות האלטרנטור), ואם כן, כל כמה זמן? האם מותקן אצלכם מגן חום/קור למצבר (פשוט כיסוי)?

אני רוכש בשנים האחרונות מצברי שנפ SUPER STRONG או סטארט-אפ, שכידוע בפורום מחזיקים כשלוש שנים, ומתכנן לשפר את הנושא. אני לא בטוח שכלכלית שיפור יועיל, מכיוון שמצבר שיחזיק יותר יעלה גם יותר. לא היה מגן חום למצברים, ולא נוהג לטעון אותם.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

אנקדוטה בלבד, מאזדה מיאטה NB - מצבר AGM מקורי של פנסוניק שממוקם בתא המטען (המיקום גם הוא מקורי) החזיק 11 שנה!

בימיו האחרונים הצליח להניע את הרכב בקושי, זאת אומרת שהוא לא שבק לחלוטין כשהוחלף (ועבר ניסיון החיאה שכשל בטעינת trickle charge עם מטען מצברים מקצועי במוסך).

פורסם

תודה. הערה קטנה למה שנכתב, ודבר שראיתי גם בפוסטים אחרים בפורום.  לשנפ ולורטה יש כל מיני דגמים, כמו שלסוני ולבלומברג יש כל מיני דגמים לאותו מוצר. לכן מידע כמה שיותר מפורט בכל נושא יעזור יותר לקוראים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...