Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר של האוטו שלי בתהליכי גסיסה ככה שאני צריך מצבר חדש, יש למישהו כאן ניסיון עם הדבר הזה שקוראים לו מצבר יד שנייה?

יש על זה מלא קישורים באינטרנט, ואני לא מצליח להגיע לשום מידע אמיתי. 

פורסם

לא הייתי נוגע במצבר יד שניה. 

בכללי, יד שניה אפשר לקנות מוצרים שאין להם בלאי יחסית מהיר וזמן שרות קצר + כאלה שאתה יכול לבדוק באופן סביר לפני הקניה. 

נגיד מצבר בממוצע מחזיק 3 שנים, קנית מצבר יד שניה שיוצר לפני שנה וחצי, בחצי מחיר של מצבר חדש - נשאר לך שנה וחצי זמן שימוש + תקיעה עם האוטו  ללא יכולת להניע פעם אחת נוספת. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 15 דקות, מישהו1 כתב:

המצבר של האוטו שלי בתהליכי גסיסה ככה שאני צריך מצבר חדש, יש למישהו כאן ניסיון עם הדבר הזה שקוראים לו מצבר יד שנייה?

מצבר "עולה" 13 שקלים לחודש 
תסתכל מה תאריך היצור של המצבר ותבדוק עם תקין בעזרת בודק מצברים ותעשה את החישוב אם שווה את המחיר

פורסם (נערך)
לפני שעה, Ido Porat כתב:

מצבר "עולה" 13 שקלים לחודש 

אפשר הסבר מה כוונתך?

איך 13 ש"ח?

איזה מצבר? (אולי 35A)

עריכה אחרונה על ידי WE988244
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

הכוונה היא שמצבר שעולה, נניח, 600 ש"ח ומספיק ל3.5 שנים בערך "יעלה" לך 14.2 ש"ח בחודש. 

גם אני עושה את החישוב הזה כשזה נוגע להחלפת מתכלים באוטו, כמו צמיגים או מצבר.

אז אם מצבר יד שנייה עולה חצי ממצבר חדש, ומחזיק חצי ממצבר חדש, אין טעם לקנות יד שנייה, אלא אם ה300 שקל הנוספים האלה יביאו אותך לחרפת רעב.

קנה חדש. 

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני שעה, WE988244 כתב:

אפשר הסבר מה כוונתך?

איך 13 ש"ח?

איזה מצבר? (אולי 35A)

מצבר וולטה 60 אמפר רגיל לא סטרט סטופ עולה 450 שח חלקי 36 חודשים יצא לך 13 שח 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, מישהו1 כתב:

לא הבאת אפילו קישור אחד לדוגמא, אז איך נוכל להגיב לך?

אבל בקצרה: לא שווה.

* אלא אם עוד שבועיים אתה הולך למכור את הרכב ולא אכפת לך להעביר את עוגמת הנפש לקונה. 😕

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...