Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בסופו של דבר המוסכניק טען שהיה צריך להחליף את הפלאגים ואת הקוילים [מקווה שאני כותב את זה נכון] 

סה"כ כולל עבודה וחלקים מקוריים [לטענתו...] עלה 650 ש"ח. הוגן?!

עריכה אחרונה על ידי aiib
פורסם
לפני 17 דקות, IsraCar כתב:

כתבת נכון .

מחיר הוגן.

האם עכשיו המנוע מנגן יפה?

מנגן יפה...

צריך לעשות איתו סיבוב רציני יתר כדי לבדוק

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כפי שכבר נכתב הוחלפו פלאגים וקוילים, הרעד החזק מאד הופסק ואין כיבויי מנוע.

השאלה שלי היא כזאת: האם החלקים האלו נשחקים לאט לאט או בבת אחת?

למה אני שואל? כי עדיין יש רעד מסויים ברכב, אז נכון שהוא לא דומה בכלל למה שהיה בשיא אבל עדיין רעד, השאלה היא האם הרעד שהיה במשך שנים כבר נגרם על ידי היחלשות של הלאגים והקוילים ועכשיו היו אמור להתאפס או שאין קשר ויש עוד סיבות לרעד

תודה רבה

פורסם

רועד בעמידה? בנסיעה?

רעידות בעמידה - האם מחרגש יותר בדרייב ופחות בניוטרל? האם משתנה בהפעלת מזגן? או הלדקת אורות?

אם בנסיעה, באיזה מהירות?  האם רק תחת האצה? או גם עם גז קבוע?

לגבי שחיקת פלאגים, פלאגים זה רכיב מתכלה שמחליפים כל 3 או 4 טיפולים, אמורים להחליף פלאג לפני שהאלקטרוגות שלו נשחקות למצב שקשה לניצוץ לפרוץ. זאת אומרת מחליפים כשהוא עדיין תקין. 

סלילי הצתה עובדים תקין עד שמתקלקלים, זה לא משהו הדרגתי. 

פורסם
לפני 1 דקה, Buki כתב:

רועד בעמידה? בנסיעה?

רעידות בעמידה - האם מחרגש יותר בדרייב ופחות בניוטרל? האם משתנה בהפעלת מזגן? או הלדקת אורות?

אם בנסיעה, באיזה מהירות?  האם רק תחת האצה? או גם עם גז קבוע?

לגבי שחיקת פלאגים, פלאגים זה רכיב מתכלה שמחליפים כל 3 או 4 טיפולים, אמורים להחליף פלאג לפני שהאלקטרוגות שלו נשחקות למצב שקשה לניצוץ לפרוץ. זאת אומרת מחליפים כשהוא עדיין תקין. 

סלילי הצתה עובדים תקין עד שמתקלקלים, זה לא משהו הדרגתי. 

רועד בעמידה. כשמעביר לחניה זה נרגע יותר כמעט לחלוטין בהתחלה ואחר כך מתחיל חלש יותר. לא ראיתי הבדל עם הדלקת אורות ומזגן

פורסם

שתי אפשרויות.

1. תושבות מנוע יבשות או קרועות.

2. בהנחה שהתושבות תקינות  ושזה מנוע זהה 1 ל 1 למנוע של לדייהטסו סיריון, יש תופעה שאני לא הצלחתי להתמודד איתה. הוא לא שומר על סיבובי סרק תקינים 700-750 סל"ד אלא באיזור 500-550 ובגלל זה רועד.

נסיתי כמה פעמים לפתור את זה בדרכים שונות ולא הצלחתי. 

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 30.4.2023 בשעה 14:24, Buki כתב:

האם משתנה בהפעלת מזגן?

היום שמתי לב שכשאני מכבה מזגן אז הרעידות נחלשות/מופסקות.

אמנם כתבתי שהרעידות הופסקו אבל אחרי תקופה הם חזרו ואפילו יותר חזק ממה שהיה קודם לכן

• תוכן חדש...