Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשמח להמלצה לכרטיס מסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרוב מבחר כרטיסי מסך, יצאתי מבולבל...

אשמח להמלצה לכרטיס מסך למחשב עם לוח אם intel dh67bl (מצורף גם צילום סכמה כדי שיהיה ניתן לראות את החריצים שיש).
מחובר לטלויזיה סוני bravia 4k ur2.

מטרות צפייה.

שימושי מחשב רגילים וצפייה בסרטים גם באיכות 4K.

אין צורך בכרטיס עם הרבה יציאות דומות לדוגמא 3 יציאות hdmi, המחשב יחובר רק למסך אחד, אפשר יציאות שונות כדי להרוויח אולי בעתיד חיבור למסך אחר.

המחשב לא ישמש למשחקים.

ראיתי מחירים בטווחים של מ 200 ש"ח בערך ועד לשמיים הם הגבול. מבחינתי להשקיע כ 400 ש"ח זה בסדר.

לוח אם.jpg

פורסם (נערך)

כל כרטיס בסיסי שמוציא רזולוציה של 4K יקרין לך סרטים. כולם היום כוללים שבב פיענוח וידאו ל h.264 ו h.265

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

בלא מעט מהכרטיסים שנמכרים בכלל לא מצויין לאיזה סוג חריץ הם מיועדים, אולי אין לי במחשב חריץ תואם.
במחשב יש 3 סוגי חריצים (אולי לא כולם יכולים לשמש עבור כרטיסי מסך), בטח יש יתרון או הבדלים לבין הכרטיסים שמשתמשים בחריצים השונים.

כרטיסים בוודאי (אם כי לא תמיד) מתומחרים בהתאם לאיכות/טיב/יכולות שלהם, אז מבחינתי למה לקונות כרטיס ב 200 ש"ח אם ב 400 ש"ח אקבל איכיות יותר טובות, אולי תגובות יותר מהירות וכדומה. לא השקיע 1,000 ש"ח או יותר, יש גבול לכל תעלול. אבל, לא צריך מבחיניתי להתמקם רק בנקודת הפתיחה.

אשמח להמלצה על כרטיס ספיציפי.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

כל כרטיסי המסך מתחברים לאותו חריץ. Pci-e ויש לך אותו ככה שזה לא משנה.

מה שמשנה זה השאלה אם יש לך חיבור pci-e מהספק כוח ואם הספק כוח שלך חזק מספיק כדי להחזיק כרטיס מסך?

באזור ה200 שקל אתה יכול למצוא rx580 משוחזר באליאקספרס, זה כרטיס גיימינג דיי חזק שכנראה יהיה מעל מועבר עבורך אבל הוא דורש ספק כוח חזק עם חיבור לכרטיס מסך וגם יש לו בעיות עם דרייברים לפעמים מה שדורש התעסקות.

אם אין לך חיבור חיצוני לספק כוח ליכולת ורצון להתעסק עם דרייברים, אז הכי חזק שתמצא זה gtx1650 באליאקספרס באזור ה400 שקל, אבל זה יכול להיות overkill ואם אין לך צורך במשהו כ"כ חזק אתה יכול להזמין 1050ti ב150 שקל.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אני מעדיף לקנות בארץ.

מצרף צילום של נתוני ספק הכוח.

כרגע במחשב יש: כונן אחד SSD. שני כונני דיסק, אחד 4 טרה והשני 1/2 טרה. ודיסק אופטי. בכוונתי להוציא את דיסק ה 1/2 טרה.

וכן יש לי חיבור מתח pci-e פנוי

ספק כוח.jpg

פורסם

כרטיס מסך חיצוני מתחבר לחיבור pcie.

המחשב שלך מאד ישן ותומך רק ב pcie דור 2 (יש היום דור 5).

למזלך יש תאימות לאחור כך שכרטיס מסך שתומך בדור 4 גם תומך בדור 2.

כל כרטיס מסך שתקנה כנראה יתמוך ב 4k אבל לדעתי עדיף כבר לקנות מחשב פשוט עם מעבד מודרני שכולל את הכרטיס מסך בפנים, יעבוד יותר טוב.

אתה יכול להשתמש בספק כוח הישן ובמארז כדי לחסוך קצת כסף.

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 49 דקות, Ron Poh כתב:

אני מעדיף לקנות בארץ.

מצרף צילום של נתוני ספק הכוח.

כרגע במחשב יש: כונן אחד SSD. שני כונני דיסק, אחד 4 טרה והשני 1/2 טרה. ודיסק אופטי. בכוונתי להוציא את דיסק ה 1/2 טרה.

וכן יש לי חיבור מתח pci-e פנוי

ספק כוח.jpg

בארץ האופציות שלך מאוד דלות ודיי חלשות, ב400 שקל הכי טוב שתמצא זה 1030ti.

אתה יכול להזמין שתי כרטיסי rx580 באותו מחיר מחו"ל שחזקים פי כמה.

פורסם (נערך)

הכוונה לכרטיס הזה?

אני רואה שהרזולציה שלו היא, 1920×1200.

אז האם הכרטיס הזה, לא נותן רזולציה יותר גבוהה, 4096×2160.

או שפספסתי משהו?

לפני כשעה, motizkn כתב:

כרטיס מסך חיצוני מתחבר לחיבור pcie.

המחשב שלך מאד ישן ותומך רק ב pcie דור 2 (יש היום דור 5).

למזלך יש תאימות לאחור כך שכרטיס מסך שתומך בדור 4 גם תומך בדור 2.

כל כרטיס מסך שתקנה כנראה יתמוך ב 4k אבל לדעתי עדיף כבר לקנות מחשב פשוט עם מעבד מודרני שכולל את הכרטיס מסך בפנים, יעבוד יותר טוב.

אתה יכול להשתמש בספק כוח הישן ובמארז כדי לחסוך קצת כסף.

אני מעדיף להשאר עם המחשב הישן שלי, ולא להתחיל להתקין דברים מחדש.

לא הבנתי לגבי כרטיס חיצוני.

פורסם (נערך)

טוב, לא הבנתי שיש כרטיסים גם לשרתים ב KSP.

שים לב שללא שום קשר לכרטיס מסך אתה צריך חיבור של HDMI 2.0 לפחות כדי לתמוך במינימום של 4K 30Hz, לכן כל כרטיס מסך עם יציאת DVI לא מתאימה למה שביקשתה.

כרטיס כזה :https://ksp.co.il/web/item/48280 היה מספק בשביל צפיה ב 4K.

אבל, אני לא יודע איזה מחשב יש לך והאם הוא מספיק חזק כדי לתמוך בשידור של 4K.

עריכה אחרונה על ידי motizkn
  • אהבתי 1

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)

הקישור ל Ksp לא הכרחי, זה מה שיצא ראשון בחיפוש גוגל

ממש לא רוצה dvi, יש לי בטלויזיה חיבורי hdmi.

לוח האם הוא intel dh67bl ומותקן עליו מעבד :  Intel(R) Core(TM) i5-2300 CPU @ 2.80GHz   2.80 GHz
עם זכרון RAM ‏‏‎4.00 GB 
תהיה תמיכה בכרטיס הנ"ל ע"י המחשב?

בכרטיס מסך שציינת רשום PCI Express 3.0 x16, האם לזה כוונת שכתבת "למזלך יש תאימות לאחור כך שכרטיס מסך שתומך בדור 4 גם תומך בדור 2." כך שאין בעיה שרשום בכרטיס הנ"ל "3"

אם בהתחלה רשמתי שאני מבולבל, אז כן בהחלט, עודף מידע והיצע.

תודה.

פורסם (נערך)

כרטיס המסך.שהוצע לך על ידי מוטי Nvidia gtx1030 https://ksp.co.il/web/item/48280

יעשה את העבודה מצויין בלי להחליף מחשב . בלי להחליף ספק . יש לו HDMI 2.0  והשבב שלו תומך בסרטים ברזולוציה 4K בלי בעיות. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...