Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה צעירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לקבל המלצות לרכבים חסכוניים בדלק  לנסיעות בין עירוניות שמתאימים לנסיעות בין עירוניות.

חשוב לי רכב אמין בתקציב של עד 120 אלף שח(גמיש מעט) 

רכבים שהסתכלתי עליהם שנראים לי מתאימים הם 

Toyotq chr

Suzuki vitara

Hyundai kona

אשמח לדעתכם על הרכבים האלה ולשמוע המלצות נובפות, כמו כן האם כדאי לקנות חדש או שעדיף לחפש ביד שתיים.

פורסם

אני מבין שאתה נעול על ג'יפונים (אם לא, יש עוד כיוונים).

מביניהם, יונדאי קונה דגם בנזין מאד לא חסכוני בדלק. הדגם ההיברידי עדיף מהבחינה הזאת.

סוזוקי יותר טוב מהקונה בנזין, אבל לא מצטיין מבחינת חסכון בדלק.

טויוטה CHR יכול להתאים. קח בחשבון שהחלק האחורי שלו צפוף וחשוך (שווה לבדוק.אתה יכול לראות בסוכנות).

לגבי רכבים היברידיים (למשל CHR וקונה היברידי) ,החסכון שלהם הוא בעיקר במהירות נמוכה, עם גז/ברקס, כלומר בתוך העיר/בפקקים.

אם אתה בעיקר נוסע בדרכים בינעירוניות ללא פקקים תכופים, אז רכב עם מנוע דיזל יכול להתאים יותר. במצבים כאלה הוא יותר חסכוני מרכב היברידי.

עוד רכב שיכול להתאים זה סיאט ארונה 1 ליטר - תיבת ההילוכים מתאימה מאד לנסיעות בינעירוניות רגועות, והמנוע נחשב לחסכוני בדלק.

בהצלחה

פורסם

במחיר של ה-CHR לדעתי הקורולה עדיפה ולא קלסטרופובית.

גם תא הנוסעים פחות קודר, בייחוד אם אתה מוצא תא נוסעים בהיר שיש ברמות הגימור הגבוהות יותר.

מחוץ לעיר קורולה היברידית מספקת צריכת דלק טובה מאוד, גם בלי פקקים. עם פקקים מן הסתם יש שיפור.

צריכת הדלק המשולבת שלי עומדת על יותר מ-1:19 בקורולה לימיטד, בדגמים הבסיסיים יותר של הקורולה צריכת הדלק אמורה להיות עדיפה אפילו (לפי נתוני היצרן).

ארונה אופציה לא רעה ובתקציב שלו אפשר לקנות אחת חדשה מרמת הגימור הבסיסית. צריכת דלק משולבת של ארונה הייתה בסביבות 1:15. ההיברידיות עדיין חסכוניות בפער משמעותי של יותר מ-30%.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...