Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציפוי ניקל

eliad
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם

דיברתי עם רפי ובאמת הוא בחור מאד נחמד

וכנראה אני יכנס אליו כבר בתחילת שבוע הבא.

tiger

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היי

הכול טוב ויפה אבל יש מישהו מיקצועי שיודע לבצע את הנ"ל????????????????

בתשלום כמובן.

ירון

לא צריך להיות מיקצוען אמיתי... צריך להיות עם ידיים טובות, ולהתאמן על איזו חתיכת פח כמה פעמים (במכות ודפיקות וניסיונות לישר אותה)....

אם זה רכב לא נדיר כל כך, אולי עדיף לקנות את החלק כשהוא חדש? או שלא :wink:

בגדול, זה לא כל-כך מסובך, אולי זה נראה מפחיד, אבל זה לא...

פגושים עשויים מברזל עבה, והם יכולים לספוג טעויות של מתחילים. טאסות ניקל פחות, ופסי קישוט עוד פחות... ההחלטה שלך...

זכור, אם אתה עשית את זה, אתה יודע שעשיתה עבודה טובה. אם נתת את זה למישהו, אתה רק יכול לקוות לזה :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לא צריך להיות מיקצוען אמיתי... צריך להיות עם ידיים טובות, ולהתאמן על איזו חתיכת פח כמה פעמים

כה אמר פעיל בעמותת ליא"ם. (לחובבנים יש אצבעות מיותרות)

:wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
אליעד מה החלקים שאתה רוצה לצפות וכמה אתה לחוץ על זמן ?

אני מתכוון בקיץ לצפות בניקל מ"ס רכיבים של האופנוע שלי באופן עצמאי אשמח לעזור

ליאו

איך אפשר לעשות ציפוי באופן עצמאי?

לי גם לא חסר חלקים שאני צריך לעשות להם ציפוי...

לNORTON ולBSA...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מה לגבי עלויות?

נימרוד רשם 1200 ש"ח עבור פגוש

נראה לי יקר מידי .

פשוט אני לא מבין בעלויות אז רציתי לדעת כיצד מתמחרים את עלות הציפוי.

ירון מאיר

פורסם
כתב:לא צריך להיות מיקצוען אמיתי... צריך להיות עם ידיים טובות, ולהתאמן על איזו חתיכת פח כמה פעמים

כה אמר פעיל בעמותת ליא"ם. (לחובבנים יש אצבעות מיותרות)

:wink:

לא אמרתי טמבל מושלם :wink: (וגם לא חייל בהנדסה קרבית...)

אני מישתדל לעבוד לפי כללי בטיחות מסויימים (למשל, מעשן כשאני מנקה את מנוע עם פיסטולט ממולא בנזין במחסן סגור, או עובד עם דיסק ללא המגן ובלי כפפות ומישקפי מגן)

לגבי ציפוי עצמאי, צריך לא מעט ניסיון, גיגית עם החומר שאתה רוצה לצפות איתו (לרוב מלחות של החומר), ומקור חשמל DC חזק. אלקטרוליזה זה מדע די מדוייק, אם תעשה את זה בצורה "חפיפניקית" זה לא יצא טוב, או שתהרוס את החלק. כולנו עשינו רלקטרוליזה בבית הספר, נכון, זה נראה פשוט למדי... פעם ראית איך באמת עושים את זה? לא פשוט...

ולממש קמצנים, אפשר תמיד לצבוע בצבע ניקל (ספריי)... יוצא "נאמן למקור"... לא!!!!

גילי

פורסם

צודק גילי.אי אפשר לעשות ציפוי בבית.

על מנת להשיג תוצאות טובות,ראשית יש לעשות ניקוי חול יסודי לחלק,לאחר מכן צריך ללטש אותו ידנית.ככל שהליטוש יהיה טוב יותר,הציפוי יראה טוב ואחיד יותר

1200 ש"ח לציפוי פגוש נישמע סביר אם בוצע ליטוש טוב,שהוא זה שדואג לברק.

החשוב מכל הוא לנקות את החלק באמבטיית חומצה,על מנת להסיר שומנים מהמתכת(למרות ניקוי החול).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ניקוי חול זה ממש לא קשה.

מאיפה אפשר להשיג את החומרים?

אממ וקמצנות?!מה לעשות אני לא מתלהב לשלם 200 שקל על ציפוי כידון בלבד...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אתה רוצה לעשות ניקוי חול בבית,ציפוי ניקל בבית,מזל שאתה לא רוצה להפיק בנזין ממזוט בבית...

על מנת לעשות ניקוי חול צריך מדחס בעל 25 כ"ס לפחות,עם לחץ אוויר חזק מאד,מה שאומר שאין אפשרות לעשות זאת בתנאים ביתיים,אותו כנ"ל לגבי ציפוי ניקל,שצריך אמבטייה מיוחדת וחומצה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ולממש קמצנים, אפשר תמיד לצבוע בצבע ניקל (ספריי)... יוצא "נאמן למקור"... לא!!!!

גילי

תגדיל את הלא שלך.

יש אנשים שיתפסו את זה ברצינות... :loco:

(במיוחד אחרי שאתה מציע להם לעשות את זה כדי "לחסוך בעלויות"...)

(דבר איתי בפרטי, יש לי כמה תמונות בשבילך...)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
אתה רוצה לעשות ניקוי חול בבית,ציפוי ניקל בבית,מזל שאתה לא רוצה להפיק בנזין ממזוט בבית...

על מנת לעשות ניקוי חול צריך מדחס בעל 25 כ"ס לפחות,עם לחץ אוויר חזק מאד,מה שאומר שאין אפשרות לעשות זאת בתנאים ביתיים,אותו כנ"ל לגבי ציפוי ניקל,שצריך אמבטייה מיוחדת וחומצה.

מאד לא מדויק, לפחות בהקשר של המדחס... הבנאדם לא מתכנן לנקות חיפוי קירות של גורדי שחקים או לנקות תובות טנקים... באמת... 25 כ"ס? "לפחות"???

אני מנקה עם חול בבית, ממדחס שבניתי לבד ואני גם מצפה ניקל לבד בבית, עם ערכה שבניתי בעצמי. לא צריך מיד לצעוק "אי אפשר!" , אפשר גם אפשר, זה רק ענין של כמה אתה מוכן להשקיע. זה לא כמו פעם - כיום הידע נמצא והוא בהישג יד (מקלדת) עבור כול אחד. בקיצור - ניקוי חול מומלץ לבצע לבד, אבל את הניקל באמת הייתי מציע לא לנסות בבית היות ומדובר בהרבה עבודה וגם בחומרים מסוכנים. אני למדתי ולמרות שיצא לי ניקל יפה ומשובח, לדעתי (האישית) זה לא משתלם.

פורסם
אפשר הסבר איך עושים ניקוי חול (יש מדחס והוא דיי חזק)
היו עשרות דיונים כאן על ניקוי חול לסוגיו השונים, תשתמש בחיפוש, אפילו אני כתבתי כמה פעמים על זה + הסבר מפורט...

גילי

פורסם

המחירים של גלוונומטה הם יקרים מאוד ולא מישתלמים לרבים מאיתנו,

במחיר 1200 שקל שהוא לוקח לפגוש אני יכול להביא פגוש חדש מחו"ל כולל משלוח, כנ"ל לגבי שאר החלקים.

כניראה שייבוא הכי מישתלם .

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...