Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדגמים של טויוטה עם בקרת שיוט אדפטיבית ובלם יד חשמלי יש יכולת להגיע לעצירה מלאה ולזנק מחדש אוטומטית לאחר כמה שניות או באמצעות לחיצה קלה על דוושת התאוצה או כפתור ריסטרט של בקרת השיוט. זה קיים ב-CHR לפני ואחרי מתיחת הפנים אבל בשני המקרים הוא יקר יותר מהתקציב שהצבת. 

פורסם

לפות"ש.

מעבר לבקרת השיוט יש עוד הרבה פרמטרים חשובים ברכב, בראש וראשונה שיהיה לך נוח ויענה על הצרכים.

ממליץ על גולף מהמחצית השנייה של 2017, לאחר מתיחת הפנים.

אני רכשתי אחת עם 150 כ"ס ב92000 ש"ח.

יש בקרת שיוט אדפטיבית מלאה עד לעצירה ונסיעה מחדש, לפי ניסוי שעשיתי. אני לא משתמש בזה הרבה בפועל.

מאמין שאת הדגם עם ה125 כ"ס תוכל למצוא בתקציב שלך, יש לו מערכת זהה.

אין בקרת סטיה מנתיב ואני מעדיף את זה ככה.

ב2018 יש מובילאיי לכן אני ממליץ להסתכל על 2017 בלבד.

החל מ2019 יש גם בקרת סטיה מנתיב אבל הן הרבה יותר יקרות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...