Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נכון כבר אין הרבה סובארו DL בב"ש ומדרום לה, המספר שלהם ירד והם הוחלפו בהונדות או אימפרזות.

באמת קשה לי להאמין שיגנבו סובארו ישנה אך כשמישהו דורש חלקים אז יגנבו כל רכב כדי לעמוד בדרישה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הפתרון האולטימטיבי הוא לא להשאיר כ-ל-ו-ם ברכב, על אחת כמה וכמה במקומות גלויים לעין.

את הרכב הזה קל מאוד לפרוץ ומנעולים לא יועילו במאומה.

בתור התחלה, תמיד - אבל תמיד ! אל תשאיר כלום בתא הנוסעים. שיהיה ריק ! רק מושבים, הגה וידית הילוכים.

אל תשאיר שקיות, משקפיים, מחשב, טלויזיה, רדיו דיסק, את החולצה של החתונה של הדודה של השכנה שלך וכד'.

פשוט תשאיר את האוטו ר-י-ק. תזכור שכל חפץ אישי או רדיו דיסק וכד' הם מתכון בטוח לקריאה לגנב.

מיותר לציין שגם בתא המטען אל תשאיר שום דבר יקר ערך. רק שמן, מים וכבלי התנעה. אם אתה ממש מתעקש, כמה כלי עבודה שלא שווים הרבה לעת הצורך.

איציק

עם כל הכבוד איציק, לחלק לא קטן מאיתנו יש מגבר\סאב\רמקולים יקרים בבגאז'\על המדף האחורי...

הבנתי שלבגאז' יותר קל אפילו לפרוץ מלפנים הרכב....

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
עם כל הכבוד איציק, לחלק לא קטן מאיתנו יש מגבר\סאב\רמקולים יקרים בבגאז'\על המדף האחורי...

הבנתי שלבגאז' יותר קל אפילו לפרוץ מלפנים הרכב....

יוסי.

אז מה אתה רוצה שאני יעשה ?

תשאיר - יפרצו לך.

אם טוב לך ככה - תמשיך בדרך הזו...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם לי DL אוטומטית, והכלל הוא לא להשאיר שום דבר שינסה לשכנע אותם לפרוץ!! כשאני עוזב את הרכב אני מכניס כל דבר ששוה או הביתה, או לכיסים, או לתאים ברכב. גם מתחת לכיסאות הקדמיים יש מקום נוח להשחיל. ואם יש לך שם חצי אוטו, תכנים לבגאז'. אתה משאיר משקפי שמש גלויים, עובר "בן-מיעוטים", נכנס, ואם כבר נכנס, הוא כבר יקח עוד.

לפני כמה ימים נעלתי את הרכב והשארתי את המפתחות בפנים. מהרגע שחשבתי על שיטה, לא לקח הרבה זמן לפרוץ!!! לגבי גניבת הרכב אני סבור שאחינו האוהבים מעבר לגדר עדיין אוספים DLים, וחבל לתת לזה אם יש מה לעשות. אני הוספתי כמה לחצני סתר במקום לתקן את מע' האזעקה. נדמה לי שזה מאד יעיל. אפשר לשאול אותי אם מישהו רוצה רעיונות איך, למרות שזה די פשוט להרכיב, ומסובך לגנבים.

פורסם
אסף חמוד, אתה מנותק מן המציאות. ותרשה לי -

:hihi: :hihi: :hihi:

צור עמי קשר בה"פ, בהזדמנות נרד לב"ש ומדרום לה.

בדואים....טוב ידוע בעצם עכשיו שאני חושב על זה רק לערבים יש סובארות פשע למיניהם[בלי להעליב..:mm_tongue ]

בכל מקרה איציק -מה להוציא הכל מהבגאז..? אתה רציני? כל נסיעה שלי אני יפרק את המגבר הרמקולים הסאב ויקח איתי...? נישמע טוף LOL :drinking:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הדרך הכי טובה לאבטח את הרכב מפני גנבה היא "כילמגור" מיתחת לכיסא שמחובר לסוויטש. לא לישכוח לנתק לפני שמניעים (לא כולל את חמתך :wink: )

ברצינות, אם גנב ירצה את האוטו הזה, הוא יקח אותו, הכל עניין של זמן. השיטה היא לשים מנעול הילוכים + מנעול הגה בולטים...

לרוב זה מרתיע והגנב עובר ל"קורבן" הבא...

להחביא דברים ש"קורצים" במקומות מסויימים באוטו, לשים של ולעשות את זה לפני החנייה! הרבה פעמים אנשים מתצפטים על הרכבים ורואים אם האיש שם את הפאנל של הרדיו בתא הכפפות נניח. כמה פעמים בזמן שחנית עבר ליד האוטו שלכם מישהו והתעניין במה שאתה עושים שם? לי זה קרה... יצאתי מהאוטו עם הפאנל ביד והנחתי אותו בגלוי על הגג של האוטו, כשחזרתי בבוקר, לחצי מהמכוניות היה חלון שבור...

לא להגיע למקומות עם מערכת בפול וואליום!!! (או אולי כן, לאילו שעושים את זה --> מגיע!!!)...

בקיצור, זהירות ומחשבה יצירתית (לחשוב כמו גנב!)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני החלפתי את כל המנעולים כולל הסויטץ לאחר שפרצו לי לאוטו וגנבו את הרדיו דיסק שגם היה אצלי פחות משנה .

העניין הוא שלא פעם גנבו את המכשיר גם ללא הפאנל , לדעתי צריך פשוט להתקין את הרדיו דיסק הטוב מתחת למסגרת השחורה שיש בdl ועל המסגרת להדביק פאנל של איזה רדיו ישן ומעפן, כך שבעצם המסגרת לא תיהיה קבועה כמו שהיא עכשיו אלא שניתן להוריד אותה וכשחונים להרכיב בחזרה ולכסות את הרדיודיסק .

כך בעצם לא תיהיה סיבה לפרוץ לרכב וגם לחשוב שיש משהו בבגז'.

כמובן שאפשר לפנות לדפוסים יותר קיצוניים ולרתך סורגים עם מנעול רב-בריח ושלט "זהירות כלב נושך".

פורסם

לא להגיע למקומות עם מערכת בפול וואליום!!! (או אולי כן, לאילו שעושים את זה --> מגיע!!!)...

בקיצור, זהירות ומחשבה יצירתית (לחשוב כמו גנב!)

גילי

זה באמת נכון, כשאני לחנות בחניות שאני צריך להשאיר את האוטו לבד, אני אף פעם לא נכנס לאזור עם קול גבוה במערכת.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
בדואים....טוב ידוע בעצם עכשיו שאני חושב על זה רק לערבים יש סובארות פשע למיניהם[בלי להעליב..:mm_tongue ]

בכל מקרה איציק -מה להוציא הכל מהבגאז..? אתה רציני? כל נסיעה שלי אני יפרק את המגבר הרמקולים הסאב ויקח איתי...? נישמע טוף LOL :drinking:

ברור שלא, אבל ברגע שאתה משאיר משהו רגיש ברכב - תיקח בחשבון שיכול להיות שבפעם הבא שתחזור אליו זה לא יהיה שם.

אם זה מגבר ורמקולים - כפרת עוונות, לא קרה כלום. אני כבר שמעתי על אנשים שהשאירו כרטיסי אשראי ברכב, כלים בשווי מאות ואלפי שקלים, ביגוד יקר מאוד ולעיתים חפצים בעלי ערך ריגשי שלא ניתן להשיבם.

אז אם זה מגבר או רמקול שנמצאים בתא המטען ונגנבים - את זה עוד אפשר להבין בדיוק כמו שאפשר לקום מחר בבוקר והרכב חס וחלילה יעלם.

מעבר לכך, לא להשאיר שום דבר קורץ בתא הנוסעים: לא מפתחות, כסף מזומן, משקפיים יקרות, דואר רגיש, חבילה גדולה "קורצת" וכד'. תבין שאני לא סתם אומר את זה, נסה להעיף פעם מבט במכוניות חונות ותראה כמה דברים מעניינים תוכל לראות שם...אז תחשוב בדיוק מה גנב יראה בזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אין לי מה להוסיף לדברייך, אני מסכים עם כל מילה בתגובתך מעליי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לבעלי הסובארו למיניהם,

אמנם סוג הרכב הינו מהקלים לפתיחה (אפילו לא משתמש במילה פריצה עד כמה שקל לפתוח אותו) ואין אפשרות ממשית

למנוע מגנב לפתוח את הדלתות (או לשבור את החלון), ישנה שיטה נחמדה שהמליץ לי בעקבות אותה שאלה מתקין מערכות מיגון לבתים והיא הולכת כך:

חיבור סוויט'ש סודי היכן שהוא מחוץ לרכב למנגנון התאורה בזמן פתיחת הדלתות אשר מפעיל צופר HIGH PITCH

12V אשר מוסלק ברכב, דומה לפעולתה של אזעקה, אך ברכב זה יותר יעיל מאזעקה רגילה..

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אם כל הכבוד ויש כבוד..מי יגנוב סובארו 87 כשלעצמה? ..לא צריך שום בריח ולא בטיח[למרות שבשנים אילו רוב הרכבים צויידו בבריח..] לפרוץ אוטו כזה מן הסתם זה במידה ויש מערכת טובה או ציוד באוטו ששווה לפרוץ בשבילו [עבור הגנבים] אבל מפה ועד לגנוב את האוטו הזה לדעתי אתם מרחיקים לכת[למרות שיש מיקרים ממש בודדים שגנב "מתאמץ" ולוקח את הרכב ..הוא צריך להיות נואש בישביל לגנוב רכב שכזה שנת 87 או משועמם מאד..]

ערבים מתים על הרכב הזה, בשטחים הוא שווה יותר ממה שאתה חושב, ועוד משהו, בעל סובארו בשטחים,אם הולך לו גיר,ניראה לך שהוא מתקן אותו....לא!.

הוא גונב אחת עם גיר ועושה הכלאה.

לכן הסובארו זה הכי גניב לצערנו, וגם הכי קל לגנוב.

אם הרכב חשוב לך, שים בו עלוקות, מנעול הגה, ומנעול הילוכים, ותן לגנב לשבור את הראש .

פורסם

בקשר לרדיו דיסק אם אין לך מגברים אתה יכול לעשות דבר פשוט, למצוא רדיו טייפ (אפילו בחינם כמעט לכל חבר יש אחד זרוק) להתקין אותו ולחבר לו אייפוד, וככה גם יש לך המון מוסיקה וגם הוא קטן ואתה יכול תמיד לקחת איתך וגם אם יגנבו את הטייפ תחליף באחד אחר, ככה לפחות זה אצלי.

• תוכן חדש...