Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

כאחד שנסע על עשרות אם לא מאות(!) מכוניות עם המערכת המדוברת ומכיר את התופעה הזו שבה באמצע החיים המסך נסדק/ מתנפץ, הופתעתי לגלות שמובילאיי לא מודעת לעובדה כי מדובר בתופעה נפוצה מאוד. 

כל כך נפוצה שבתוך דקות אחדות של חיפוש נתקלתי בהרבה לקוחות שמתלוננים שפתאום ביום אחד המסך נסדק/ מתנפץ.

אני ממש לא קונה את הטענה של מובילאיי ואני לא יודע מגוף שלישי על המצב אלא אני בעצמי נתקלתי בכמות לא מבוטלת של מכוניות בעלי מסך מובילאיי סדוק/ מנופץ כך שלדעתי במובילאיי יודעים היטב שמדובר בצג שהוא לא מספיק עמיד אך במקום לקחת אחריות ולהחליף ללא חיוב, למה לא לדפוק עוד קופה על צג חדש בכמה מאות שקלים לאחר שכבר רכשו את המערכת בסכום כה גבוה? אז מה אם הם מז***** את הלקוחות? ואז מה אם המסך החדש עלול להתנםץ גם הוא? כך ישלמו עוד כסף על החלפה נוספת, הרי מדובר פה בכמות גדולה מאוד של לקוחות שיכולים לשלם שוב סכום לא מבוטל על מוצר שגם הוא אולי יהיה פגום , למה שיוותרו על הכנסות נוספות?

שאלתי היא כזאת: 

ברור לי שמובילאיי לא פועלים בתום לב והם נהנים מהפגם הזה, השאלה היא האם בכל זאת ניתן לעמוד בדרישה של החלפה? האם שמעתם על מישהו שלא ויתר והצליח לקבל מסך חדש ללא חיוב גם אם לא באחריות? האם ניתן להתארגן ולגרום להם לקחת אחריות על הפגם? ושאלה אחרונה, האם שמעתם על התארגנות שכזו שקמה או על תביעה ייצוגית בנידון ואם כן מה עלה בגורלה?

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי shlomi6280

שלומי.

פורסם

הדבר הראשון שאני עושה כשעולה על הרכב של אישתי זה מכבה את הדבר המיותר הזה.

היום הוא צפצף לי בכביש דו נתיבי עם גדר הפרדה כי הוא חשב שבאים רכבים ממול, לפעמים הוא גם מתריע עם פחים כהולכי רגל.

לא הייתי משקיע שניה מזמני על מנת להשמיש את זה.

פורסם

א. יש תביעה ייצוגית בנושא

ב. לא המסך עצמו הוא זה שנסדק, אלא דבק דו"צ שנמצא שם בין 2 שכבות. ניתן לפתוח את המסך ולנקות את הדבק עצמאית

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני גם הבנתי שאפשר לנסות קצת DIY ולהוריד את השכבה שנסדקה. ברכב הקודם זה קרה בזמן האחריות שכוללת גם את המובילאיי אז הצג הוחלף לגמרי בתחנת שירות של מובילאיי. 

פורסם

נוהג היום על רכב עם מובילאיי והבטחתי לעצמי שהמשומשת הבאה שלי תהיה רק עם מערכות בטיחות מקוריות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ואז תגלה שהמערכת מבוססת על מובילאיי.

אבל אני מניח שבכל מקרה אתה מתכוון להחליף את המכונית ליותר מודרנית. וככזו, מן הסתם, תצוייד במערכות מקוריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...