Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דילמה קשה עבורי. הסטטוס הכי גדול וזה חשוב לי השאלה השוק והאיכות בין ה 3. מכונית חדשה כמובן. מהיבואן

עריכה אחרונה על ידי אריקוק
פורסם

מה הנסועה הצפוייה? כמה נוסעים ברכב?
בגדול הקונה טורבו שתיינית כבידה אבל בעלת מנוע זריז מאוד
עד כמה ביצועי מנוע חשובים לך?
אתה נוסע בעיקר נסיעות ערוניות (אז הסלטוס ממולצת בגלל הגיר או הקונה היברדית ששם הסוללה "מחפה" במעט על התיבה הדו מצמדית)?

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אם חשוב לך השוק קח בחשבון שליונדאי קונה כבר הוצגה מחליפה. דגם חדש ומשופר לגמרי שיגיע לארץ ברבעון השלישי או הרביעי השנה. מן הסתם שהדגם הזה יהיה פחות מבוקש אם באותו שנתון יהיה גם דגם חדש וגם ישן.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם
לפני 5 שעות, אריקוק כתב:

דילמה קשה עבורי. הסטטוס הכי גדול וזה חשוב לי השאלה השוק והאיכות בין ה 3. מכונית חדשה כמובן. מהיבואן

מה הכוונה הסטטוס הכי גדול?

אני מאמין שלאורך זמן הקונה הייבריד תשמור על ערכה הכי טוב אבל היא יקרה באופן משמעותי מהטורבו בנזין.

לגבי מתיחות פנים/דגמים חדשים שהוזכרו פה, גם סלטוס עבר מתיחת פנים שאמורה להגיע לישראל במהלך השנה. בעיני הוא הרכב הכי פחות אטרקטיבי כאן אם לא זקוקים למרווח הפנימי העדיף שלו.

פורסם

בתור בעלים של קונה בנזין 1.6 2019 לשעבר (מעל ל 3 שנים) :

אתה קונה מנוע,כל השאר במתנה.

לחיוב: ביצועים טובים מאד,בפרט במצב ספורט,כסא נהג נוח לנסיעות ארוכות,התנהגות כביש מהנה למדי.

רעש מנוע נמוך,רעשי רוח וכביש סבירים.

אמינות גבוהה,לא הוחלפה אפילו מנורה אחת בכל התקופה.

לעומת זאת בלמים דרשו טיפול, הוחלפו פעמיים רפידות ודיסקים בכ 47000 ק"מ.

לשלילה: הבלמים לא ברמה של המנוע,כלומר בכבישים מאתגרים,נדרשת לחיצה משמעותית על הדוושה בכדי לקבל תגובה הולמת.

בסרק,בעמידה, כאשר המזגן עובד,הרכב רועד קלות (לי הציק שהאור מפות ברכב ריצד בזמן שאני ממתין לאיסוף הבן מהחוג )

תיבת ה DCT רעדה בתחילת הנסיעה,היה נוהל פקקים למעבר לספורט למניעת העברת הילוכים למען יאריכו ימי הקלאצ'ים.

נוקשות בנסיעה עירונית,הרכב העביר בצורה מפורטת את מפגעי הדרך,מחוץ לעיר המצב היה טוב יותר.

צריכת דלק עירונית 1:10,מחוץ לעיר בנהיגה רגועה 1:14-15.

פרט שהציק,מושב ליד הנהג נמוך,לא ניתן להגבהה - מתסכל.

מערכת מולטימדיה מקורית טובה, יחסית שמע סביר,אנדרואיד אוטו עבד חלק.

בשורה תחתונה,לא הייתי רוכש הרכב שוב,לדעתי ישנן חלופות טובות יותר בסדרי המחיר של הרכב

• תוכן חדש...