Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה עם רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, 

לפני זמן קצר נהגת נכנסה בי ביציאה ברוורס מחניה. ברשותי יונדאי באיון בן 4 חודשים. ניזוקה דלת נהג והמראה. לדעתי צריך להחליף דלת... אני מחיפה, ראיתי שמוסך ההסדר המורשה ליונדאי היחיד בחברת הביטוח הוא מוסך ג. פ. י. מוטורס בעכו. עד כמה קריטי לתקן במוסך מורשה יונדאי? האם מישהו מכיר את המוסך? ואיך המוסכים המורשים של יונדאי בחיפה? 

האם יש הבדל בתיקון בין מוסך הסדר ללא? שואל במקרה והרכב השני אשם בתאונה. 

תודה

IMG20230120115138.jpg

IMG20230120115144.jpg

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
פורסם (נערך)

אם אין ויכוח על כך שהרכב האחר אשם אתה בוחר מוסך כרצונך, שוכר שמאי לפי בחירתך ומגיש את החשבונות לצד הפוגע או לביטוח שלו.

מכל מקום - הוועץ בסוכן הביטוח שלך ותשאיר לו לעשות את הפרוצדורות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלה לשמאי שלך.

בגדול כן. 

קרודם תראה מה אומרים במוסך, אולי לא צריך החלפה, למרות שבאינטרס שלהם להעלות כמה שיותר במחיר ולנפח את הנזק. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

עצם הפגיעה זו בעיה שכנראה תפתר טוב ובתנאי שתביא את הרכב למוסך מורשה יצרן ומומלץ. מוסך הסדר מנסיוני הרע רק להתרחק.

מנצ"ל לפה"ש,אותי מעניינת השאלה, האם היית ברכב או בקרבתו בזמן הפגיעה או שהשאירו פתק עם פרטי הפוגע, די נדיר.

בין החברה מסתובב סיפור שעובר אורח פונה לבעל הרכב החוזר ואומר לו שהפוגע הצדיק השאיר פתק מתחת למגב. הולך בעל הרכב מבסוט שפגש בצדיק, מוציא את הפתק וקורא " בעל רכב יקר נאלצתי להשאיר פתק כי אנשים הסתכלו עלי, תהיה בריא ובהצלחה עם התיקון, ביי".

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

הייתי ברכב כשזה קרה, רכב יצא מהחניה ברוורס ופגע בי. אם מישהו מכיר אחד מהמוסכים של יונדאי בחיפה או מוסך ההסדר של יונדאי בעכו, אשמח להמלצות

פורסם

זה שאתה מעדיף שיחפליפו דלת זה מאוד יפה,

אתה צריך למצוא שמאי שמקובל על חברת הביטחח של הנהג הפוגע, כי אם לא אתה נכנס לעוד פרצדורות ארוכות ומיגעות,

תברר על השמאי לפני ותוודא שבאמת הוא יורה על החלפת דלת ולא תיקון,

אחרת אתנ יכול להכניס את האוטו למוסך ולגלות שהשמאי החליט לתקן,

בהצלחה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

ואיך אני יודע אם השמאי מקובל על חברת הביטוח של הפוגע? 

מוזר, כשדיברתי עם חברת הביטוח שלי לי הזכירו כלל שמאי, פשוט אמרו לבחור מוסך מוסכי ההסדר ולהגיע לאחר שאגיד להם איזה מוסך... 

פורסם

כי סוכן הביטוח שלך ישלח שמאי המקובל עליו. אני בספק האם חברת ביטוח יכולה לפסול שמאי בעל רישיון, אבל, מצד שני, אתה עלול להיתקל בשמאי שעובד עם אותה חברת ביטוח בשגרה ומוטה לטובתה כי היא מפרנסת אותו בכל ימות השנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...