Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלי עבודה

o_prime
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיצים ואמיצות, 

הגיע הרגע, בשלה העת להחליף כלי עבודה. 

1. סט בוקסות לעבודה מזדמנת בבית. מחפש איכות בינונית, מ''מ בלבד. שאוכל לסגור ברגים שמונה מ''מ בקיר עם בוקסה(מפתח תגיע) בצורה נוחה ועוד עבודות משונות. 

2. מקדחי וידיה. יש לי סט מאמאזון גרמניה של בוש. הבעיות איתו: א. עגול ומחליק לי בתוך המקדחה. ב. קצרים מדי במיוחד ה4 מ''מ וה5 מ''מ. בסט חייב להיות מקדח 7. רוב הדיבלים אצלי בקופסא הם 7. 

המלצות בלינק יתקבלו בברכה. 

לא הגדרתי מחירים, אבל מחפש איכות בינונית לעבודה מזדמנת. 

תודה מראש

אוהד

פורסם

איכות מצויינת ביחס למחיר הבוקסות- סיגנט. ממליץ על סט שכולל גם ארוכות. ובאותה נשימה תתארגן על מתאם שיאפשר לך להרכיב אותם על מברגה.

איכות נמוכה יותר- הסחורה של ל.כ במחיר מצויין וברמה קצת נמוכה יותר מזו של סיגנט, לא הבדל משמעותי למשתמש ביתי. 

לגבי המקדחים, הכי טוב יהיה לשדרג לפטישון...

למה אתה רוצה סט? ועוד של "וידיה"?

למקדחים אורכים סטנדרטיים, אם אתה רוצה ארוכים יותר, תצטרך לחפש אותם בנפרד- קודם כל. לפטישון יש מקדחים ארוכים יותר מהסטנדרט וניתן בקלות למצוא. אפשר לקנות פטישון חשמלי במבצע בהום סנטר\אייס סביב 300 ש"ח שיעשה עבודה נהדרת- לי יש כזה, דיברתי עליו רבות בעבר.

דבר שני, הסיכוי שתצטרך לקדוח בבטון עם קטרים קטנים יותר מ-5 מ"מ נמוך מאד. חפש מקדחים בודדים, עדיף לך. בדיוק בקטרים שאתה צריך. ממליץ על ALPEN, תמורה מצויינת לכסף.

לגבי "מסתובבים לך", כנראה שאתה צריך להחליף את התפסנית האוטומטית שלך כי היא כבר לא טובה. או שאתה לא מהדק אותה מספיק, או שאתה מפעיל כח עצום על המקדח (מקדחה זולה וחלשה?).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תוסיף שישיית בירות ותקבל ערכה איכותית יותר

https://ksp.co.il/web/item/175200

לטעמי עדיף לקנות פר עבודה, את האיכותי ביותר ולא זבל סיני!

לגבי סט מפתחות, אפשר למצוא ב150 שקל נוספים סט של סיגנט.

• רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אפשר לקנות גם כזה 

https://ksp.co.il/web/item/237130

ואז זה סוגר את הפינה עם המפתחות לפי בקשתך בהודעה הראשונה בשרשור..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 3 דקות, Michazzz כתב:

את זה כתב מישהו אחר....

את זה ראיתי אחרי שכבר כתבתי את ההודעה (;

אני חייב לציין שאני די חייב לפרסם את המימ הזה, אחרת זה יהיה בזבוז משווע של מימ..

respectmyauthority.thumb.png.b974e9e48a7fe3fc7a0c1c50e0ef31ae.png

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Michazzz כתב:

מה דעתכם על הסט הזה? שווה משהו? 29 דולר

https://amzn.to/44yO2C1

כלי עבודה ממש זול.JPG

לעבודות קטנות שיש לפעמים בבית - אני לא מקצוען...

ברמת המחיר הזו, הפטיש מתארך- אבל המטר לא...

לא הייתי נוגע בסט הכל כלול במחיר מצחיק. אלו לא כלים אלא צעצועים. המרור שאתה תאכל בזמן השימוש בהם לא שווה את זה. 

כבר עשית כמה "עבודות קטנות" כאלו, לא? קח את מה שהשתמשת, או מה שהיה חסר לך, וקנה כאלו מאיכות סבירה. לא חייב הכי טוב ויקר, אבל בהחלט אל תיגע בהכי זול. 

או אפילו- קח את התכולה של הסט הזה בתור WISH LIST, ותקנה את הכלים שיש בו כבודדים, ברמה סבירה. 

אתה למשל לא צריך את הפטיש בתצורה הזו אם אתה לא עובד עם מסמרים, פטיש "מהנדס" רגיל, 500 גרם זה אחלה פתרון כללי. 

פלס טורפדו כזה לא יקר במיוחד בכל מקרה ומצב.

פלאייר אף ופלאייר רגיל, טובים, שלא יתעקמו בזמן השימוש.

מברג פיליפס 1+2 (בסט רק מספר 2 להבנתי) ומברג שטוח ב-3 גדלים.

סט ביטים שכולל הכל מהכל, כולל ביטים "אבטחה" שונים ומשונים, מאיכות סבירה, עולה בגדול כמו כל הסט הזה ומוצר שלדעתי חובה בכל בית- מעבר לביטים הסטנדרטיים יש לו כל מיני כאלו שתיתקל בהם אם תחליט לתקן מוצרי חשמל למשל או דברים כאלו. יש לי אחד בעצמי. 

אתה צריך סט מברגי שען?... או מפתחות?

סט אלן טוב, אמריקאי (בונדוס), אפשר למצוא סביב 30 ש"ח למיטב זכרוני, בארץ. אלו של סיגנט (שהמליצו לך עליהם פה) עולים הרבה יותר.

לגבי מברג לביטים- העולם מתחלק ל-2: אלו שמעדיפים את זה כי זה נוח, ואלו שלא סובלים את זה ומעדיפים מברג ייעודי לעבודה. אני מהסוג השני, כך שאני לא ממש יכול לתת המלצה כלשהי לגבי אחד כזה- לא מכיר את השטח טוב מספיק. 

וסכין יפנית, המלצה- קח אחת של אולפה. עולה הרבה יחסית לכו-לה סכין, אבל הסיכוי שלך להיפצע ממנה אפסי בהשוואה לדרעק הגמיש והשביר של הסכינים הזולות. 

אני לא יודע מה אתה מתכנן לעשות איתה, אבל יש מטלות שפשוט לא הייתי מעיז לבצע עם אחת זולה- אבל זה אני ואופן השימוש שלי. אני חותך הרבה פלסטיק ועץ, ולא הייתי מנסה את זה עם זבלון.

בכנות, גם לא עם האולפה, לזה אני משתמש עם סכין בעלת להב טרפזי. לכל אחת יתרונות וחסרונות.

Just now, Night Driver כתב:

מעבר למה שנכתב, לגבי מקדחים ממליץ לעבור למקדחי טיפה 
הם לא מפוצצים קרמיקה והכי חשוב הם לא מחליקים. איפםה שהתחלת לקדוח שם יהיה החור.

המלצה מעולה, ומניסיוני- משנת חיים. כן, עד כדי כך. 

לפני שהכרתי את המקדחים האלו, זה היה זוועה מוחלטת לקדוח בקרמיקה. 

אלו עושים את העבודה מהר ומעולה! כמעט שלא צריך להתאמץ בהשוואה למקדח קרמיקה רגיל.

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1

פורסם

תודה רבה, בהחלט ירדתי מהסט ב 29$. בגלל זה אני תמיד מתייעץ בפורום המעולה שלנו 😃

• אהבתי 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

ממליץ לעבור למקדחי טיפה

לא הכרתי. מה היתרון שלהם?
מתאים להדיוט שקודח פעם בשנה בחומרים שונים? (עץ, גבס, בלוקים...)

פורסם

בגלל מבנה החוד הם לא בורחים. שמת את החוד בנקודה מסויימת בקרמיקה אז בדיוק שם יהיה החור.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 30 דקות, Be roo כתב:

לא הכרתי. מה היתרון שלהם?
מתאים להדיוט שקודח פעם בשנה בחומרים שונים? (עץ, גבס, בלוקים...)

לא ניסיתי להשתמש במקדחי הטיפה על שום דבר מעבר לקרמיקה, אבל זה לא אומר שהם לא יהיו טובים במידה מסויימת גם לחומרים אחרים. 

עם זאת, אני מעדיף להשתמש במקדחים המסורתיים יותר לעץ\גבס\מתכת\בלוקים. 

יש סיבה למה לכל חומר יש סוג מקדח שמתאים לו, ולכן גם לא ניסיתי לקדוח עם הטיפה בחומרים אחרים. 

ברמת העיקרון מקדחי הטיפה הם קצרים מדיי בשביל להיות שימושיים בהרבה מהמקרים, אבל כדי לעבור את האריח קרמיקה במינימום בעיות ולהגיע לקיר הם לא פחות ממדהימים.

כשמגיעים כבר לקיר אני מחליף למקדח בטון סטנדרטי.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...