Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. 

יש לנו צורך ברכב שני למשפחה (יש אאוטלנדר 2017 שהיא כרגע העיקרי אצל האישה ואני מתנייד עם גויריד 200😎)

רכב שנכון לכרגע לא יסע יותר מיומיים בשבוע כ50 ק"מ כל יום. 

התקציב כ25- 30

חשבתי על רכב קטן, סוזוקי ספלאש, אקסנט וכו... אבל המחיר כזה גבוה ולא ברור. באותו מחיר אני יכול לקנות רכב מנהלים. נטיית הלב הולכת לאמריקאי

בעבר החזקתי רכב אמריקאי לאישה (קוואליר 2.2- מאליבו 3.5- אפלנדר 3.9) כשהיה לי רכב צמוד מהעבודה ונושא הדלק לא הפריע כל כך.

אני מסתכל היום בלוח יד 2 ופשוט מחזיק את הראש ולא מאמין. מחירי הרכבים נהיו מטורפים. המאליבו 2005 שמכרתי לפני 5 שנים ב10,000ש"ח מבקשים היום יותר!?!?!?

שאלתי לגבי מאליבו 2.4 שנתון 2011- 2013. שמעתי שהמנועים לא מוצלחים. למישהו יש נסיון ויכול לשפוך קצת אור על העניין?

אותה שאלה לגבי ביואיק לה קרוס. ואם אפשר אשמח לשמוע על רכבים דומים בשנתון ובסגמנט הזה.

תודה מראש

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...