Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם רציתי לשתף, ראיתי סוכנות רכבים פרטית שמבצעת ייבוא מקביל לרכבי מאזדה שלא מגיעים לארץ שאת שמה לא אומר...

קיים להם בהיצע מאזדה 3 החדשה מנוע 2500 186 כ''ס, המחיר המבוקש עומד על, ותחזיקו חזק... לא פחות מ-195,000 ש''ח, על רכב שבארצות הברית עולה 22.5 אלף דולר, סכום שבארץ לא יספיק לכם גם לקיה פיקנטו ידנית.

קיים אצלם גם הדגם המפואר ביותר, כולל 4X4 ומנוע 2500 טורבו, המחיר המבוקש? מחיר צנוע שעומד על 230 אלף שקל בזמן שבארצות הברית הדגם נמכר ב-34 אלף דולר (78 אלף ש''ח ו-117 אלף ש''ח בהתאמה לעלויות בארה''ב).

היבואנים מרשים לעצמם להיות חזירים והאנשים מזילים ריר ורצים לקנות כל דבר שזז במקסימום המחיר.

מה יהיה תגידו לי?

האם הפתרון היחידי שהוא feasable זה לעבור לארצות הברית??? 

פורסם

לדגם היקר דווקא המחיר הגיוני ביחס לארצות הברית - תוסיף את המיסים ל 117 ,  וכבר הגעת ל 230 אלף₪.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חולני, הזוי שאנשים במדינה עוד מוציאים רכבים מהניילונים עם המחירים האלה, עכשיו אני מבין למה הדגמים האלה לא מגיעים ביבוא סדיר, כי היבואנים החזירים מעדיפים להביא דגמים של מדינות עולם שלישי ולמכור במחיר המירבי, עושה רושם שהולך לא רע, מי שקונה רכב חדש מגיע לו על כל שקל שאיבד שהלך למיסים.

פורסם

המחירים שאתה מציין בארה״ב כמו בארה״ב לא כוללים מס(בערך 10% תוספת תלוי במדינה) ובתקופות האחרונות גם markup שהדילרים תוקעים בגלל מחסור.

מה גם שהיבוא המקביל של המאזדות האלה משום מה לא כולל את כל האבזור בטיחות שבא בסטנדרט גם במאזדה 3 הכי פשוטה אצל היבואן הרשמי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

יש גם mx30 ו-cx9 בייבוא מקביל.

מביאים מה שזמין אצל דילרים במלאי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כי זה עם ישראל, העיקר כסף,

וזה לא רק בקטגוריה הזאת,

הכל, אם זה אוכל, צעצועים לילדים, הלבשה, ומה לא...

מוכרי יד שניה שלא מתביישים לבקש מחיר גבוהה מזה של היבואן, ועוד לא נגענו בנדל"ן, בקיצור, הכתובת על הקיר, מדינה מלאה בחזירים תאווני כסף.

• אהבתי 3
פורסם

יש 130 אחוז מס. אז על 117 אתה צריך להוסיף עוד 152אלף ואתה על כמעט 270.אז 230 זה מחיר מעולה דווקא.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

לא רואה באיזה עולם לשלם רבע מיליון על מאזדה 3 זה מחיר ''מעולה''.

כנראה מרוב שהרגילו אותנו למחירים מופקעים אנחנו כבר מודים על זה, התניה זה עניין של זמן.

שיעור מס מפלצתי כזה הוא ההפך הקוטבי מהמילה ''מעולה'', אם תשאל אותי כמובן, עיקר הטענה לא נופלת על היבואן המקביל, כמובן שהוא חייב למכור ביקר כי גם הוא משלם המון מס וצריך להתאים מחירים למה שכבר היבואנים הרשמיים מציעים, כי כאשר הדגם הכי פשוט נמכר בארץ ב-140 אלף שקל אין אפשרות וסיבה לתת מחירי ארצות הברית.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם (נערך)

אתה יודע, גם בארצות הברית 34 אלף דולר זה לא מחיר רגיל לרכב משפחתי סטנדרטי, אלא כפול מזה.

אני לא מבין את מטרת השרשור . רשמת "יבואנים חזירים" כאשר הרווח שלהם על הדגם היקר הזה ממש לא גדול.

המדינה לוקחת מיסים גבוהים, זה לא חדש לאף אחד. אין לך איך להתחמק מזה חוץ מלהגר למדינה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הכל יחסי, 34 אלף דולר מתורגם לכ-117 אלף ש''ח, חצי מחיר...

לא חדש שבלי קשר למדינה שעושקת במיסים כל היבואנים גורפים את הכסף ואיבדו מעקב על הספירה.

המחירים ממשיכים להתנפח וזה לא רק בגלל המדינה, גם היבואנים מעלים מחירים ובגדול!

כי מסכנים, אחרת איך יחלקו דיבידנים של מיליונים לחזירים בצמרת.

פורסם (נערך)

בלי קשר ליבואנים רכבים ולא רק בארץ כמעט הכי יקרים בעולם (אחרי סינגפור) גם חברות שמוכרות ישירות ללא דמי תיווך של יבואנים בארץ מחיר שלהם יותר מפי 2 גבוהה משאר העולם כי מיסוי בארץ אחד הגבוהים.

ודירות לא יקרות וצרכים בסיסיים לא יקרים? זה מה יש זאת המדינה.

האם אני אוהב את זה או מסכים לזה? לא 

אני עדיין לא מבין מה הנקודה שלך לפתוח שרשור הזה. ממשלה של חזירים? כן הלאה תתקדם

עריכה אחרונה על ידי Johnik
פורסם

אין ספק שלומר יבואנים חזירים זה לא ההגדרה, אלא ממשלה ושלטון חזירי כמו שכבר הסבירו שכול ההפרש זה מיסים.

אבל אחרי זה אנשים עשו סלט עם דירות וצרכים בסיסיים והאשימו את הרגלי הצרכנות, 

אז האמת שיוקר המחייה בישראל מחלק לכמה סוגי מחירים מופקעים רכבים זה נטו מס,

נדל"ן זה גם מחסור אמיתי בדירות בארץ וחלק קטן זה זה שאנשים משלמים כל מחיר אבל גם כאן הבעיה הגדולה ביותר היא המדינה, זה לא דווקא מיסים אלא בעיקר עלות הקרקע מהמדינה ועלויות פיתוח וממילא כל השוק כולל יד 2 מושפע.

החלק היחיד שבו אנחנו אשמים לחלוטין זה יוקר המחיה של הצרכים היומיומיים, ישראלי קלאסי שנכנס לסופר לא מסתכל בכלל על המחירים, ועדיין לא מצאתי את הראשון שישנה את השמפו שהוא רגיל לאחר שעולה 60 אחוז פחות, יש עוד סוג מצוי של ישראלי  שהוא לא פרייאר ולא קונה סתם דברים בלי מבצע רק במבצע, רק שהוא לא שם לב שהמוצר שהוא קנה 3 ב20 עולה ליחידה 6.5, אני עוקב אחרי התופעה החולה הזאת שנקראת מבצעים בסופרים הרבה שנים על פי רוב אם זה לא מוצר שקרוב לתאריך האחרון המבצע מוריד אחוזים מגוחכים אבל הנקודה המדהימה שבקופות כל העגלות עמוסות מאותם המוצרים.  

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...