Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם  ! הרכב סיים אחריות לפני חצי שנה . אבל על הסוללה יש 8 שנות אחריות . יש תקלה במערכת חשמל והרכב לא נטען או נוסע על חשמל כרגע . הרכב כמעט חודשיים במוסך בבדיקות ונסיונות כמובן שאומרים שכל מה שמסביב לסוללה לא באחריות אלה רק הסוללה בעצמה . אמרו שצריכים חלק מחול כי אין להם בארץ ! מאד מוזר כי זה רכב ממש חדש . מה החוק אומר לגבי הזמן שמוסך מורשה מחזיק ברכב ולא מתקן אותו בגלל שאין לו חלקים . ולדעתי חסר להם גם המון ידע . הקטע המגעיל שלא דאגו לי לרכב חליפי וכנראה גם שיבקשו כסף על תיקון . הכל נשמע לי לא רציני ולא מכבד חברה שנחשבת ליוקרתית ורכב שעלה לי  600 אלף שח זוכה לרמת שירות כזאת נמוכה ו זילזול  . מאד מאוכזב מהשירות  . אשמח לתובנות 

פורסם

מהחוק:

(ג)       יבואן ישיר ויבואן עקיף יספקו מוצר תעבורה של דגם רכב שהם מייבאים, בתוך שבעה ימי עבודה מיום קבלת ההזמנה; ואולם יבואן ישיר רשאי לספק מוצר תעבורה לרכב מדגם שהוא לא מייבא, בתוך 14 ימי עבודה מיום קבלת ההזמנה.

(ד)      הוראות סעיף קטן (ג) לא יחולו בשל עיכוב בהספקה של מוצר תעבורה, שאינו עולה על 45 ימי עבודה מיום קבלת ההזמנה, ובלבד שהיבואן הישיר או היבואן העקיף הוכיח כי עשה כל שביכולתו לספק ללקוח מוצר תעבורה בתוך התקופה כאמור באותו סעיף קטן ונקט את כל האמצעים הדרושים להזמנת מוצר התעבורה מכל מקור סביר שממנו ניתן להשיגו באותה העת, וכי לא היתה לו שליטה על העיכוב בהספקה.

• תוכן חדש...